- Mindenki Z Fold7-et akar
- One mobilszolgáltatások
- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
- Huawei Mate 9 - Mate evangéliuma
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Kikristályosodik a Razr 60
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
ZavaBalazs
őstag
válasz
Giovan! #6348 üzenetére
+1
na, hogy valami tényleg témához kapcsolódó is legyen, pár napig még nálam van egy másodtelefon, amin fenn van az 572. amíg vissza nem megy a tulajához, picit nyomkodnám a 10-et rajta, de annyira nem vagyok benne otthon, hogy mi más, miből van már UWP app, stb. szóval tapasztaltabbakat kérdezem: pár tipp, hogy mi az amit mindenképp érdemes célirányosan kipróbálnom, amíg tehetem? (saját, napi használatú telóra nem tervezem feltenni)
-
ZavaBalazs
őstag
válasz
tomboy0013 #6146 üzenetére
bementem az alap kamera appba, ott lenses, majd find more lenses, azzal az áruházba dobott, és leszedtem egy qr olvasót (hirtelen a neo reader nevűt találtam meg, de biztos van még jó pár), most már ott van a lensesnél.
az edgeben tényleg nincs swype előre-vissza lapozás?
a vissza kevésbé fájó, mert az végül is megoldható a vissza gombbal, de az előre...
-
ZavaBalazs
őstag
-
ZavaBalazs
őstag
1020-ra felraktam, istennek se akarja leszedni a 10 megás magyar szövegjavaslatokat. HR több is volt már, próbáltam visszaállított biztonsági mentéssel, meg friss belakással is, semmi. ötlet?
-
ZavaBalazs
őstag
válasz
tomboy0013 #5991 üzenetére
Nem cserélték a hőelosztót is szervizben? Lehet az tűnt fel, és nem az új build tehet róla.
-
ZavaBalazs
őstag
azért azt ne mondd, hogy a sokkal szebb (és nagyobb) képernyő, vagy a príma ház + build quality placebo
az 530, nem tudom volt-e már a kezedben, de olyan érzés, mintha a belseje rugókkal lenne rögzítve a szappantartó borításhoz, és folyamat rezonál ha mondjuk feldobálod 10 centire, és elkapod, vagy csak kicsit megütögeted. az 1020 ilyen téren nagyon bejön, pláne az 530 mellé téve... (és most ilyenekre, hogy kamera, direkt nem is térek ki, az nem egy olyan feature aminek a gyengesége miatt el akarnék hajítani egy cseretelefont
)
jó, persze a beach buggy racing (bugyuta lego racers jellegű cucc, wc-re pont jó) laggol lejjebb vett grafikával is, míg a 930-on maxon is tökéletes, de hát istenkém.
na mindegy, kiveséztük szerintem. inkább azt mondd meg, hogy becseréled-e az S6-ot egy 950-re, most hogy már tud egyszerre rezegni és csengeni?
-
-
ZavaBalazs
őstag
válasz
boncser #5631 üzenetére
mondjuk tippre erre pont nem kellett komoly energiákat fordítani, de amúgy az ilyen "ki tud még inkább kirakat-toleráns lenni" versenyektől nekem is feláll a szőr a hátamon.
én sem éreztem eddig magam elnyomva, mert a smiley sárga, de azért se éreztem volna pl, ha homokos lennék, és a zebránál a lámpán nem egy homokos pár villan fel, jelezvén hogy átmehetek.
na de ez már erősen off. -
ZavaBalazs
őstag
válasz
temagad.aho #5606 üzenetére
Ha meg emiatt nem adják ki még egy hétig, akkor meg azzabaajj...
-
ZavaBalazs
őstag
válasz
tomboy0013 #5038 üzenetére
hangoutsot próbáld már ki nekem légyszi, bár gondolom attól még hogy az app felmegy, a szolgáltatás nem fog menni.
-
ZavaBalazs
őstag
válasz
viewdetails #4798 üzenetére
na jó, akkor csak előkészíti.
de most tényleg, túl optimista dolog vajon belelátni a szebb jövőt abba a ténybe, hogy a 7+-os szériáknál csak a 735, aminek egyedüliként nincs kapacitív navi gombja, ami világíthatna, kapott beépített ledet? ráadásul ugye teljesen egyszerre érkezett a 830-cal, ha csak leddel jó, gombsorral nem, gondolom abból se maradt volna ki.
(igen, lehet mondani, hogy de a régibb/olcsóbb kapacitív gombos készülékek, amiknek nincs háttérvilágítása (pl az 520 tudom, hogy ilyen) nem kapja ezt meg, de hát az olcsóbb/régibb esetében nem meglepő, ha feature szegényebb) -
ZavaBalazs
őstag
belsős fast ringen jelenleg az 547-es bulid megy, állítólag ez hozza el a várva várt led értesítő aktiválást pl a 735-ben. kíváncsi vagyok sikerül-e megcsinálniuk a fizikai gombsoros telókon is a home gombbal.
-
ZavaBalazs
őstag
válasz
aprokaroka87 #4440 üzenetére
nem. miért, az MS pisztolyt szorít a homlokodhoz, hogy felrakd a previewt?
-
ZavaBalazs
őstag
válasz
aprokaroka87 #4419 üzenetére
Ez nem az android preview topic
-
ZavaBalazs
őstag
válasz
Plazmacucci #4073 üzenetére
nem tartom kizártnak, hogy jön. [link]
-
ZavaBalazs
őstag
ennél retardáltabb betűtípusokat csak úgy tudott volna választani, ha játszik a webdings, wingdings és társai.
-
ZavaBalazs
őstag
válasz
tomboy0013 #3923 üzenetére
sőt, 8.1-re visszaállva valahogy át is lehetett menteni a magyar word flowt.
#3925: tudom, használom is.
-
ZavaBalazs
őstag
Gabe aul már 10532-n van, de ma még nem jön ki.
az ehhez kapcsolódó jó kis weboldalt meg lelőtték?
kárpótlásnak itt az eredeti
-
ZavaBalazs
őstag
A quiet hours erre pont nem megoldás, nem a nem hívhatóság a lényeg neki, hanem hogy repülőbe rakja, hogy ne fogyjon az akku, arra meg a kötelező helyadat (meg talán valami adatkapcsolat is?) nem megoldás. Repülő üzemmódban kb 2%-ot ha merül éjjelente a telóm, quiet hoursszal laza 10+.
Mondjuk most már dt900-on tartom esténként , szóval nem is izgat. -
ZavaBalazs
őstag
Kár, pedig a narancs 930 láthatósági mellény feelingje eskü bejön. A x20 széria ciánja talán még annál is jobban.
Amúgy meg végre megjött az eszük, ha jól rémlik, a hangerő gomb asszony BBjén is így van!
Szerk. bár belegondolva lehet rosszul rémlik, a power gomb fenn lesz. De valami kell legyen a hangerők közt, az ziher.
-
ZavaBalazs
őstag
válasz
tomboy0013 #2682 üzenetére
pedig az oldal is szólott.
na majd meséljetek! -
ZavaBalazs
őstag
válasz
E.Kaufmann #2673 üzenetére
A wp7.8 messenger megoldása sokkal jobb volt, mint a messenger, de nyilván az már nem megvalósítható.
-
ZavaBalazs
őstag
-
ZavaBalazs
őstag
válasz
confuser #2397 üzenetére
jaja, az utolsó képpáron azért még van gond rendesen, a hangerő állítós rész szerintem is rossz (megjegyzem jelenleg is az), nem bánnám ha action centerből (is) elő lehetne csalogatni, mondjuk nem lenyitott gyorskapcsolók esetén ott lenne a 2 csúszka, 1 sor gyorskapcsolónyi helyet foglalva, és akkor nem lenne muszáj a jobb felső sarokba nyúlkálni. a másik felét nem is értem, hogy mi akar lenni.
viszont van isten, összerakták az edge 2 sávját eggyé, már csak az kéne bele, hogy a lapok és a könyvjelzők is elérhetőek legyenek gyorsgombról bal oldalt, a böngészősávnak úgysincs funkciója amikor nem írsz bele, ergo tök mindegy hogy milyen széles (most épp az UC-vel kísérletezek, annál konkrétan el is van rejtve, csak akkor jön elő, ha írni akarsz bele, cserébe kinn van 4 gomb is alul, csak hát nem a 4 számomra leghasznosabb gomb, és nem lehet változtatni...)
itt még van pár kép, tetszik, hogy az akkuhasználat is részletesebb infót nyújt.
-
ZavaBalazs
őstag
válasz
netpeti98 #2301 üzenetére
ha elolvastad amit idéztem a cikkből, pont ezen vagyunk kiakadva, hogy sokan feedbackelték, hogy szar a fönti böngészősáv, és arra keresik a megoldást... és erre jutottak.
chipesz: szerintem dobd ki, ami 5" alatt van az elavult. 7-es szériát (meg a budget 4-est) leszámítva minden szériából a legfrissebb készülék 5", hogy az embernek véletlen se legyen választási lehetősége. ja, de, a 640 XL
-
ZavaBalazs
őstag
The one-handed ability is particularly useful for using the Microsoft Edge browser, as you can now easily access the address bar. Indeed, Microsoft said they were exploring a solution to people's complaints about the address bar being at the top, and this may be it.
b*sszátok meg, ez tényleg a legegyszerűbb megoldás.
-
ZavaBalazs
őstag
válasz
ZavaBalazs #310 üzenetére
yay!
When you toggle the Wi-Fi quick action in Action Center, it now disables/enables Wi-Fi instead of taking you to the Wi-Fi Settings page. This was one of the top 5 pieces of feedback we heard from Windows Insiders.
-
ZavaBalazs
őstag
annyira engem nem érintenek a "mütyür" low-end telefonok, 5"-os telót használok vígan 1 kézzel, ez még nem számít phabletnek. igaz ami igaz, praktikusabbnak tartanám, ha tök ugyanezek az arányok (lumia 930) 4.5"-on jelennének meg
lista nélkül is le lehet vágni a trendet, hogy ennél kisebb (nem 430-féle budget) telefont nem nagyon fognak már kiadni (elég megnézni minden szintből a legfrissebbet: 540, 640, 830, 930 5", egyedül a 735 lóg ki a 4.7-tel), de mondom, 5" telefonokat simán lehet kezelni egy kézzel, feltéve hogy nem pakolnak mindent ész nélkül felülre. egyébként a word flow is sokat dobott az egykezes használaton. -
ZavaBalazs
őstag
a phablet rétegigény, nem ahhoz kell igazítani a hülyeséget, mondván azt úgyse tudja egy kézzel használni a paraszt.
meg amúgy ha már edge, és címsor: annak mi a rák értelme van, hogy felül ÉS alul is kivág egy böngészősávnyit a kijelzőből, amikor a 2 sáv funkcióját össze lehetne rakni egybe (és azt mondjuk alulra tenni)?
persze lehet azóta ez változott, és alulra fixen ki van bökve a tabok, könyvjelzők, share ikon, de azt is meg lehetne csinálni egy sávval, lekerül a böngészősáv alulra, berakják a jobb sarokba a 3 pöttyöt, arra rányomva feljön a böngészősáv elé a 3 ikon + egy beállítások menü, vagy felőlem akár felnyílhat fele képernyősre ugyanúgy, mint most az IE-ben, és ott a böngészősáv alá második sorként az az ikonsor, bánom is én, de ez így nagyon rossz. -
ZavaBalazs
őstag
de ne legyen a címsor sem felül, mert egy kézzel borzalom elérni, minden kezelőfelületet alulra kéne tenni.
most tényleg, ki fogja a telefonját úgy, hogy a tetejét éri el, nem az alját? szerintem az emberek általában úgy fogják, hogy a tenyérhajlatukba beigazítják az alsó sarkát (valahogy így) és mindent elérnek, kivéve az átellenes felső sarkot, esetleg nagy telefon/kis kéz esetén egy felső pár centis sávot sem.
és jobb kezes használatnál melyik lesz az átellenes felső sarok? -
ZavaBalazs
őstag
válasz
Pikkolo^^ #1310 üzenetére
gondolkodom, hogy érdemes lenne-e uservoice-ra írni egy olyat, hogy mókolás nélkül unlockolják 8.1-re az összes létező nyelvű WF-t, mert a w10tp-vel kiderült, hogy benne van. csak azt nem tudom, hogy 1, ér-e bármit is, 2, nem fogják-e letiltani azoknak, akik sikeresen rátrükközték 8.1-re.
-
ZavaBalazs
őstag
válasz
Pttypang #863 üzenetére
elég lenne egy ilyesmi oldal, csak appként beadva.
-
ZavaBalazs
őstag
ja, részemről úgyis jó, lényeg a lényeg, az
enyémeddigi készülékek amennyire ez megoldható, ne maradjanak ki.
nyilván az 530-535-63x-73x már így járt, vagy mondjuk az 520, ha jól emlékszem annak nincs megvilágítva a gombsora?, de még mindig jobb, mintha a full paletta járna így. -
ZavaBalazs
őstag
LED értesítő a win 10-ben?
remélem háttérvilágításos home gombot értenek a led alatt, és nem egy új ledet az előlapra, ami csak a 40-es szériától kezdve kerül bele. -
ZavaBalazs
őstag
tudom, hogy így működik
azt mondom, hogy jobban adnám, ha ez is úgy működne, mint a többi. én spec. nem akarom mindig állítgatni, hogy 1/4/24 óra múlva kapcsoljon be, vagy manuálisan, szóval tök fölöslegesen dobál be folyton a menübe. ha meg mégis akarnám állítani, egy tap helyett hold odavinne a menübe (mint a többi kapcsolónál), és öröm bódottá.
-
ZavaBalazs
őstag
na jó, de ennek így sok értelme nincs, én pl csak ki-be szeretném kapcsolgatni, de erre nincs lehetőségem, mindig a menübe léptet. holott ha ez is meg lenne úgy csinálva, hogy tap-kikapcs, hold-menübe ugrás, akkor a mostani módszert is lehetne tovább alkalmazni, meg működhetne rendes gyorskapcsolóként is (mert jelenleg ennyi erővel kitűzhetnék egy menübe ugrós csodacsempét is, nagyjából ugyanott vagyok...). na meg így legalább beillene a sorba, elég fura, hogy n-1 AC kapcsoló A módon működik, egy meg B módon.
amúgy köszi, a többire ez a tap/hold megoldás király
-
ZavaBalazs
őstag
previewesek: a wifi kapcsoló még mindig olyan hülyén működik, mint a 8.1-ben, ha le akarom kapcsolni, akkor a wifi beállításokba ugrik?
ha igen, nem akar valaki a nevemben visszajelezni nekik, hogy csinálják meg az action centert úgy, hogy minden kapcsoló szimplán on-off jellegű, hosszan nyomásra viszont az összes a saját beállítás almenüjéhez ugrik? -
ZavaBalazs
őstag
válasz
Partyface007 #216 üzenetére
már írtam, hogy beígérték, hogy lesz olyan csempe-háttérkép kombó is, mint most.
-
ZavaBalazs
őstag
Nem tudom volt-e már, de Belfiore megígérte, hogy lesz csempén háttér, fekete fúgával.
ez hosszú u? Billentyűzet nem ajánlotta fel... -
ZavaBalazs
őstag
mintha nem tudnátok a kedvencek közé elmenteni.
ezt a gari ugrik dolgot nem teljesen értem, hogy hogy és miért (elvégre ofisöl cucc, és ofisöl cuccal vissza is állítható...), de így utólag nem bánom, hogy 930-ra nem jött ki. hogy javíttatnám az elálló üveget?
szabonagyur, köszi!
zsoltyyy, de ha kijött volna, azt hiszem röviddel este 7 után a sim ment volna a 610-be, ezzel meg elbütyköltem volna pár napig, mielőtt ment volna rá vissza a 8.1.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A52S 5G Dual 8/256
- Samsung Galaxy A33 5G / 128GB / 6GB RAM / Üzleti széria / Független / 49.990 Ft / Sopron
- Új, Apple iPhone 16 Pro, 128GB, sivatagi titán, 3 év garancia
- Samsung S23 Ultra 15 hónap garanciával, enyhén sérült kijelzővel
- iPhone 13 Pro MAX 128 GB Graphite - 4 hónap Apple Szervízgarancia - APCOM
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest