Aktív témák
-
xeri
tag
Nagyon fura dolog történt a gépemmel, hátha valaki járt már így és rájött a megfejtésre. Belepróbáltam egy USB3-as kártyát, csak hogy működik-e (igen), és elment a gép hangja. Kivettem a kártyát, hátha ütközést okozott vagy akármi, nem jött vissza. Kábel, erősítő, hangfalak rendben, nekiálltam wint újraindítani, drivert leszedni+újrarakni, hangkeverőt csesztetni (HDMI-n ment hang a monitorra). Amikor a kimenetet 48kHz/16bitről átkapcsoltam 24-re, mintha valami hallatszott volna a teszt alatt, és akkor elkezdtem feltekerni a hangerőt, és lett hang. De olyan gyenge, hogy már alapzaja is van az erősítőnek, és még így sem éri el a korábbi szintet (miközben a driver újratelepítésnél a hangkeverő mindent feltolt 100%-ra, előtte 40% körül használtam évekig). És zenéknél kis torzítást is hallok olyan helyeken, ahol korábban nem.
Egy MSI X470-es lap integrált kártyájáról van szó, ami eddig tökéletesen megfelelt a célnak. Lehet, hogy valami így szállt el benne, hogy működik tovább 'csökkentett módban'?A gugli nagyon lehangoló volt, csupa olyan tippet adnak, amiken már rég túl vagyok, mire egyáltalán keresni kezdek... ja, és youtube-videóban mondják el, mikor épp nem hallasz semmit
Aktív témák
- Milyen autót vegyek?
- Bittorrent topik
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Wuthering Waves
- Kerékpárosok, bringások ide!
- NTFS, exFAT, FAT32 – Melyiket válaszd és miért?
- Házimozi belépő szinten
- Apple asztali gépek
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- További aktív témák...
- Latitude 5420 27% 14" FHD IPS érintő i5-1145G7 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Lenovo ThinkVision P27u 4k-s kifogástalan állapotú monitor féláron!!!
- Dell Latitude 5480 (i5 7300u, 8 GB, 256 SSD, FHD) kiárusítás!! AKCIÓÓ!
- 3 hónapos Asus Rog Strix X670E-F Gaming wifi AkciÓÓ!
- AKCIÓ!!! DDR5 GAMER PC: Új RYZEN 5 8400F/9600X +RX 9060XT/9070/9070XT + Új 16-64GB DDR5! GAR/SZÁMLA!
- PlayStation Network Card (PSN) ajándékkártyák, egyenesen a Sony-tól!
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 12400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Zalman S2 TG Seasonic 650W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest