- MIUI / HyperOS topik
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Yettel topik
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iOS alkalmazások
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
Aktív témák
-
CsendPenge
őstag
Ja, ez lenne a legjobb, csak a gáz annyi, hogy egy könyvtárban dolgozok, mint netfelügyelő, és csak az én gépemen van itt java, ezt valahogy sikerült megbűvölni, az idejárkálók meg a maradék 9 gépen (amiből már csak 6 műxik) nyomulnak. De nem tudnak sms-t küldeni, chatelni stb. Az benne a legjobb, amikor csini egyetemista lánykák ártatlan tekintettel, mint megváltóra néznek/kérdeznek, mé nem megy a csett? Meg a sms? És én persze mindig jó fej vagyok ,lehet az én gépemről küldeni 1-2 sms-t. Szóval tényleg ki lehet bírni:)) Akár decemberig is:) És köszi az ötletet! Majd beszélek a renccer gazdival. (bár azt hallottam, hogy NAGYON sok hiba van a netcápában, a debuggolás után több, mint előtte, vagyis nem tudja a farok, mit csinál a jobb kéz:) )
-
CsendPenge
őstag
Hi all!
A probléma a következő:Ahol dolgozok, van 10 db win Xp-s gép, IE6.0-val. Sajna nincs rajtuk Java, amikor olyan oldalakta néznek meg, ahol kellene, akkor (be)szól az oprenccer, hogy mi szükséges, letöltöm-e. Van net, kissé lassú, de mégsem tudom letölteni belátható időn belül, pedig csak 5 MB. A gépet/gépeket nem lehet bekapcsolva hagyni éjszakára, szal 10-18 közötti intervallumban kellen a dolgot megoldani. Ha simán file-t akarok letölteni, ami van 5MB vagy nagyobb, az lejön.
Nem tudja valaki, hogy honnan lehetne ezt a Java Virtual Machine-t KÜLÖN leszedni installban? Vagy egyéb ötlet?
Aktív témák
Hirdetés
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- MIUI / HyperOS topik
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- 3D nyomtatás
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Villanyszerelés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Apple iPhone SE 32GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- LG 48C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest