- Prohardver app (nem hivatalos)
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Milyen okostelefont vegyek?
- A HMD visszalép az USA piacáról
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Légies iPhone halvány színei
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- 8300 mAh, maradhat?
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Veriakilis
senior tag
Köszönöm a segítséget!
Közben rájöttem, hogy mi a baj:
Az IDE kábel volt rossz...
Először kínomban azzal próbálkoztam, hogy lehúztam a DVD íróról az IDE kábelt,- és elindult a telepítő...
Azt hittem, hogy talán a DVD íróval van valami baj,- ami mellesleg tiszta új, erét betettem egy régebbi, de biztosan jól működő CD írót.
Azzal sem indult el a telepítő.Kicseréltem az IDE kábelt, és jó lett!
Veriakilis
-
Veriakilis
senior tag
Köszönöm a segítséget!
Sima IDE-s a HDD.
Látja az XP telepítő a HDD-t, szépen lehet partíciót törölni, és létrehozni rajta.
Aztán leformáztatom vele (NTFS-re, de kínomban próbáltam már FAT32-re is), utána felmásolja a fájlokat, majd újraindítja a gépet.
Eddig rendben is lenne, de az indulás után, amikor már a HDD-ről kéne futnia a telepítőnek azt írja ki, amit fent is írtam.Az a bosszantó, hogy kb fél éve már telepítettem XP-t erre a gépre (nem az én gépem...), és akkor is megszenvedtem vele, de elfelejtettem, hogy hogyan sikerült végül is a telepítés.
SETUP-ban is próbáltam, be/ki kapcsolt SATA-val is, hátha az zavar be neki.
Veriakilis
-
Veriakilis
senior tag
Sziasztok!
Van egy gép, amire XP-t kéne telepítenem.
Múltkor már telepítettem erre a gépre sikeresen XP-t (SP2), csak elfelejtettem, hogy hogyan oldottam meg, hogy a telepítésnél az első újraindulásnál ne álljon le a következő szöveggel:A windows nem indítható, mert az alábbi fájl hibás, vagy nem található:
\windows\system32\config\system
Utána a szöveg, hogy a windows eredeti telepítő CD-jét elindítva használja a "J" gombot.
Az alaplap típusa: Asrock K8NF6B-VSATA
Nem a telepítő XP CD a hibás, mert most raktam vele fel a win-XP-t egy másik gépre, amiben normálisabb alaplap van (MSI).
Gyanítom, hogy valami driver kéne...
Új hozzászólás Aktív témák
- OpenWRT topic
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Villanyszerelés
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Xbox Series X|S
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Gránit mosogató
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Eladó ÚJ Intel Core i3 10105F bontatlan dobozos processzor 3 év garancia 27% áfa
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Crucial T500 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- ÚJ Lenovo LOQ 15IRX9 - QHD 165Hz - i7-13650HX - 16GB - 1TB - RTX 4060 - Win11 - 3 év garancia
- Bomba ár! Dell Latitude E6410 - i5 I 4GB I 250GB I DVDROM I 14,1" WXGA I Garancia!
- Dell Latitude 8-11. gen i5, i7, 2-in-1 szinte minden típus csalódásmentes, jó ár, garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest