Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Madwe
nagyúr
Szerintem érdemes, bőven van kontent casualoknak is, csak a raideket nem valószínű h mind végig tudod tolni pugokkal. Egyébként f2p modell után lehet lesz kicsit pugosítottabb verziója is egy idő után

De a dungeonök, pvp, lakás dekor stb. miatt bőven van mit tenni könnyedebb elköteleződöttséggel is!
Az h a dungeonökön nem lehet végigrohanni pedig nem azt jelenti, h oda is napokig kell készülni, kell ts meg gearfarm elötte, hanem azt h ésszel kell csinálni
Harcrendszer miatt eleve sokat számít a player skill, nem feltétlen annyit számít a gear mint más játékokban, hiszen ha a telegraphok között jól navigálsz de kicsit alulöltözött vagy, akkor max kicsit tovább s szorosabb küzdelemben lesz részed, de van esélyed, nem pedig az van h ha csak ilvl 60as szerelésed van de 80as kéne akkor biztos a wipe! -
Madwe
nagyúr
Vannak daily questek, lehet pvpzni casualként is, kezdő pvp gear hamar megvan. Van lfg lfr, ugyanakkor puggal sokáig nem lehet eljutni raideken
Ugyanakkor már a dungeonök is kellő kihívást jelentenek, puggal hozhatóak, de nem csak az a végigrohanós tipusok. De ha csatlakozol egy guildhez aminél nincs komolyabb elvárás, de van teamspeak, akkor raideken is el lehet érni sikereket!Régebben a raidek egyáltalán nem voltak casual barátok, de ez sokat javult, hiszen már 20 fősek, régen pedig 40 fősek voltak! Ettől függetlenül nehezek, hamar jön a pugbreaker boss

-
Madwe
nagyúr
Scientistként exile oldalon hogy indulok el a path questjeimen? szerintem kihagytam azt az npc-t aki adta volna a nagy lagok közepette... vagy csak simán elindulhatok a szakmámban? az a helyzet h volt már egy barlang ahol sok scientistnek való ikon volt de nem tudtam velük mit kezdeni - esetleg van rá vmi külön gomb? köszi!
-
Madwe
nagyúr
A ptr a server loadot teszteli többek között valóban, DE! Egyetlen cégnek sem éri meg a launchdömpingre fejleszteni! Nem éri meg dollártízezreket költeni plusz kapacitásra (szervergép, kapcsolat, hűtés, kiépítés stb) hogy a pillanatnyi, pár napig tartó igényeket kiszolgálják. Azt kell megérteni, hogy ilyenkor több10x annyian akarnak játszani, mint bármely másik napon. A hiedelmekkel ellentétben pl a mobilgyártóknál sem azért alakul ki hiány az elején, mert marketing az egész, hanem nem éri meg egy éves termelési ciklusra bekalibrált gyártósort pár napért felültervezni...
-
Madwe
nagyúr
Én anno humble bundleben megvettem a WS-t s f2p-ig nem akartam aktiválni... Most mikor rávettem magam, abban a pillanatban lőtték le a 17 órás karbantartásra a rendszert redeem code résszel együtt
A kérdés már csak az h mikor már megy a f2p rendszer, megeszi e a kódom s megkapom e a dobozos előnyeit... A humble bundle promonál azt írták h decemberig felhasználhatom, uh ha más nem majd arra hivatkozom... van eről vmi info amugy?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
![]()
- AKCIÓ! Dell SE2222H 22 60Hz FHD VA 8ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude E4310 - i5-520M I 4GB I 160GB I 13,3" I DP I Cam I W10 I Garancia!
- Sony Ps5 konzol slim
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- Számlás!Windows 10 Pro 11 Pro,Windows 10 Home 11 Home, Office 2016,2019,2021 ,Vírusirtok,Mac
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest