- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Fotók, videók mobillal
- A Samsung gyártja az első 2 nm-es Qualcomm lapkát?
- Honor Magic V2 - origami
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- A hónapban debütálhat a Fairphone 6
Új hozzászólás Aktív témák
-
ImI87
őstag
Hello!
Megvettem én is a Dell E228WFP monitort. Nem tudtam dönteni a sok 22 wide között, ezért szimplán a design miatt vettem Dell-t. Eddig CRT-m volt, és TFT-t csak 1-2 perc erejéig láttam. Sajnos ez a látószög dolog megdöbbentő. Kicsit arrébbgurulok a székkel és már teljesen más a kép. Ez így normális a TN-eknél? Amúgy a méret az óriási, és szép élesek a színek. Másik dolog, hogy kicsit olyan butácska ez a monitor, alig lehet állítani valamit rajta. Néztem játékokat, utánhúzás egyáltalán nem volt, pixelhiba sincs rajta. De így összességében vegyes a kép. 3 napig kicserélhetem, szerintetek érdelmes lecserélni egy ASUS MW221U-ra? Ki melyiket ajánlaná?
Köszi
ImI -
ImI87
őstag
Trak köszi a választ!
Van egy örömhírem, a Dell 2407WFP-t több helyen is leértékelték bruttó 200 rugóról 170-re.
Én régóta erre a moncsira vágyom, de kérdezném az itteni guruktól, hogy érdemes-e megvenni. Átlagos felhasználásra kellene, online póker, netezés, filmnézés, meg néha játék. Több helyen írták meg hogy néha villog meg sávosodik, de állítólag adtak ki új verziót. Sikerült orvosolni a problémákat?
Másik dolog, hogy egy Leadtek 7600GT elhajtja ezt a nagy dög monitort? Gondolom a játékokban le kell venni a grafikát, de filmek meg TV tuner képe nem akadozna rajta ugye?
Előre is köszi!
ImI
[Szerkesztve] -
ImI87
őstag
Hello!
Látom jelentek meg új monitorok a Samsungnál: 225MW és 245B
Engem a TV része nem érdekel, szólval a 245B szimpatikusabb, de it a Ph-s tesztben eléggé lehúzták. Van valakinek már valamelyik a kettőből? Ha igen akkor légyszi írjon róla pár sort!
Meg egy érdekesseg, hogy a Samsung honlapján a Global site-on 245BW van írva, másik nyelvű oldalakon meg csak sima 245B. Ez a kettő ugyanaz, vagy van valami különbség?
Köszi a segítséget!
ImI
[Szerkesztve] -
ImI87
őstag
Hello!
Tudna valaki segíteni, hogy honnen a francból lehetne LG L226WTQ-SF monitort szerezni?
Olyan bosszantó, hogy itthon sehol sem lehet kapni. Valami rendeléses oldal is jó lenne, tudnék várni 2-3 hetet.
Előre is köszi!
ImI
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Asus TUF A15 FA507NU - 15.6"FHD IPS 144Hz - Ryzen 7 7735HS - 8GB - 512GB - RTX 4050 -2.5 év gari
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude 3590 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest