- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mobil flották
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ayg0
senior tag
válasz
old_artist #14652 üzenetére
Tudom, hogy jó, írtam is, hogy kár érte, mert egyébként nagyon bejön. Filmezni, dolgozni, böngészni teljesen jó lenne, de FPS játékhoz ahol sok, gyors egérmozgatás van, az utánhúzás megöli az élményt. Hogy ezt most a válaszidő vagy az imput-lag okozza, ahhoz nem értek, de mint írtam az átfutott tesztekben említették, hogy tapasztalható a jelenség és habár a többségnek nem fog feltűnni, de aki crt-hez vagy alacsony késleltetésű (a tesztben egyértelműen ennek tulajdonították), 2ms-os lcd-hez van szokva azoknak zavaró lesz. Nos, én a crt-sek táborát erősítem és váltás után nem szeretnék motion blur-t. : )
A DELL-el sincs bajom, szívem szerint ilyet, vagy valamelyik EIZO-t venném, csak hát az anyagiak...
Akkor nem marad más mint előre, teszek egy próbát a TN panelessel.Azért köszönöm!
-
Ayg0
senior tag
válasz
old_artist #14650 üzenetére
Szépek és jók a DELL-ek, de nem ~50k-ért, annyi most nincs.
A felsorolásomból meg kihagytam a FULL HD-t, tehát ez kizárja 2209WA-t. Az IPS235V-t már néztem, de lassú a válaszideje és egy-két tesztben meg is említik a paraméter alapján borítékolható utánhúzást, ami miatt ez sem jöhet szóba, pedig nagyon tetszetős.
LG E2242C-BN-ről mi a vélemény? (tudom, hogy TN paneles)
-
Ayg0
senior tag
Üdv!
Monitor vásárlás előtt állok és adott keretből a legjobbat szeretném venni: 22-24"-ban gondolkodok, filmezéshez, netezéshez és játékra lesz. Alacsony válaszidejű legyen (max 5ms), IPS panel előny. TVtuner, hangfalak, vagy hangfal csatlakozási lehetőség, meg ami még lenni szokott nem kell, ~37k a max amit rá tudok költeni. A negatív élményeim miatt Samsung nem kell!
Segítségeteket előre is köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
- Vezetékes FEJhallgatók
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Továbbfejlődött a Keychron egéralternatívája a Logitech MX Masterre
- Vicces képek
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Nagyon erős ajánlattá kezd válni a SteamOS
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Bestbuy játékok
- További aktív témák...
- HP Omen - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDR 400 - USB-C - KVM Switch
- LG UltraGear 27GR95QE-B (2K/240hz/0.03ms)
- BenQ MOBIUZ EX2710U (4K/IPS/144hz)
- Új Bontatlan Apple Studio Display 27 5K Retina Thunderbolt Azonnal Átvehető Deák Térnél.
- Samsung 32" M8 4k Smart Monitor!32"/4k/VA/Smart Remote/DEX /Airplay/Type-C/Slimfit Kamera/Beszámítás
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook E754 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" HD I HDMI I W10 I Garancia!
- AKCIÓ! Dell Precision 5820 XL Tower PC - Xeon W-2123 112GB RAM 512GB SSD 1TB RX 580 8GB Win 11
- DDR5 16GB 8GB 32GB 4800MHz 5600MHz RAM Több db
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550M R5 5600 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB Kolink Observatory LM RGB 600W
- Lenovo Legion Slim 5 82Y900BVHV Notebook
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest