- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- OnePlus One - Kína már itt One
- Android szakmai topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Honor Play - játék az árakkal
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Magisk
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
KMT
addikt
Hát igen.
Most szépen összezavarodtam. Lehet, hogy mégis csak 22"-ost kellene vennem (alig drágábbak, filmre jobbak), viszont inkább 1680-ast, hogy kisebb vga is elég legyen. Ráadásul a betűk is nagyobbak lennének, mint 20"-oson, ha jól sejtem.
Én se játszom sűrűn. Évente egyszer rám jön, akkor 2-3 hónapig elvagyok valamivel, aztán ráunok. De pl egy mafia2-vel szívesen játszanék majd.
Szerk: Ja még egy hülye kérdés. Böngészéskor hogy néz ki egy ilyen wide monitor? A szélein ott lesz két nagy üres terület, nem? Vagy széthúzza a böngésző a képet?
-
KMT
addikt
válasz
old_artist #13949 üzenetére
Gondolom normál használat és filmnézés esetén még bírná a kártyám, csak a játékokkal gyűlne meg a baja?
Nagyon rég nem játszottam nem natív felbontással, nem tudom, hogy mennyit rontana a képen, ha mondjuk csak 1680-ban játszanék egy 1920-as monitoron. -
KMT
addikt
Néztem párat, de gondoltam nem befolyásollak titeket.
Helytakarékosság miatt főképp 720p-s filmeket nézek, valamint elég közel van a monitor amikor gépezek, ezért nem lenne előnyös egy 22"-os.lg l204wt - ez az ára miatt szimpatikus
samsung 2043bw
samsung 206bwA 206BW annyival tűnik jobbnak a 2043BW-nél, hogy 2 ms-os, ráadásul olcsóbb is. A gyártó oldala szerint a statikus kontraszt is ugyanaz, csak dinamikusban van különbség. Mi a trükk?
Az LG-ről nem találtam érdemleges véleményt. -
KMT
addikt
Milyen 20"-os wide monitort ajánlotok az alsó kategóriából? 35, max 40k lenne a keret.
Általános felhasználás mellett (HD) filmnézésre és némi játékra lenne használva. 16:10-est szeretnék (1680*1050), DVI bemenettel.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- SSD kibeszélő
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- sziku69: Szólánc.
- Synology NAS
- Óvodások homokozója
- Gmail
- Villanyszerelés
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
- Bomba ár! HP ZBook Studio G5 - i9-9980H I 32GB I 1TSSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest