- Netfone
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Megindult világhódító útjára az új Samsung fülhallgató
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Magisk
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- iPhone topik
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- Samsung Galaxy S24 FE - később
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cyrusv10
tag
Kösz a tanácsot neked is meg Demolátornak is, az már feltűnt, hogy teljes gép fejlesztés lesz a vége, (ezért is nem vettem még meg a monitort), kinéztem hozzá a HD4850-t, aztán szép lassan a többi rész is cserélve lesz. Tehát 22"-s full HD mégis valami trükközés és azért 24" lenne az igazi. A tunert észre sem vettem :$ , így már érthetőbb az árkülönbség is.
Hát akkor lehet még várok és elkezdem nézegetni a 24"-t.
-
Cyrusv10
tag
Hetek óta kinéztem magamnak a Samsung T220-t, szép, jó, stbstb. Egyik nyálcsorgatás közben feltűnt, hogy ennek van egy T220HD jelű verziója is.
Na most a kérdés, van-e bármilyen jelentősége ennek? képes-e, 1 22"-s full HDre?mintha említettek volna olyat hogy 24"tol lehet csak Full HD. Mert csak nagyobb képátmérőnél jön ki a különbség.A másik, hogy ezzel tudok-e játszani is, vagy lassú lesz ha, néha CS-t tolnák a haverokkal. Érdemes-e egy ekkora monitorban Full HD-t? vagy csak paraszt vakítás és az egész HD-zás nem ér semmit 40" alatt?
-
Cyrusv10
tag
válasz
Lacusch69 #11306 üzenetére
Van PCI-E az alaplapon a 6600GT is azon ül. tervezem egy erősebb belső beszerzését a távolabbi jövőben, de nehogy már a monitorhoz is erősebb gép kell?? Na jó, ez eddig is így volt, de nem ennyire szembeszökően, ki van ez találva.... Akkor valszeg az lesz, most meg lesz a monitor, 1-2 hónapon belül meg az új kártya, valahonnan meg megpróbálok beujjitani egy 939-s erősebb processzort.
-
Cyrusv10
tag
Szervusztok végigolvasgattam az utóbbi pár oldalt. Már kezdi megadni magát a lassan 8 éves Samsung 763 MB és ideje újat vennem. Bár a nagyon ajánlott Lenovo nagyon szimpatikus de drágállom kicsit. Semmi professzionális felhasználást nem tervezek. Főként játék, filmek, sorozatok, böngészés és lenne néhány könyv amit kénytelen leszek monitoron elolvasni, mert nyomtatva nem jutok hozzá. Összeg maximum 80.000 HUF. (de ezért már kávét is főzzön.
) Egy 6600 GT és 3000+ AMD van a gépben.
A Samsung T220 fele hajlok erőteljesen. Ha jól értetem akkor a natív felbontás itt 1680*1050, tehát ekkora felbontásban kellene futtatni az alkalmazásokat? Néhány játéknál ez gondokba ütközhet nálam a gyenge hardver miatt. Milyen tapasztalatotok van kisebb felbontásokon?
Vagy vegyek sima 4:3 19" v 20"-sat, ne wide-t ha többet játszok?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ - 122 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 16AHP9 notebook - R7 8845HS 16GB RAM 512GB SSD RTX 4060 8GB Win11
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G, H730 1GB, áfás
- AKCIÓ! ASUS TUF GAMING X670E-PLUS WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Exkluzív AMD Ryzen 7 Setup - Nem csak vásárolhatod, bérelheted is! Kamatmentes rèszletre is!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest