- Mobil flották
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Egy CRT-nek közel 1 collal kissebb a képe, mint a névleges érték.
Ebből fakadóan a 23-as (16:10-es) széles moncsinak kb. akkora a függőleges mérete, mint a 21-es CRT-nek. A 24-esnek már nagyobb.
Én 21-es EIZO-ról váltottam régen 17-es TFT-re, és a kisebb méret ellenére nem zavart a váltás (a színeket leszámítva), mert a sokkal élesebb és nyugodtabb kép miatt a kis betűk, ábrák is ugyanolyan jól láthatóak (inkább jobban). Ez persze, lehet egyénenként is változó - gondolom. -
Hali!
20-22 col közötti 16:10-es (1680x1050) monitort keresek használtan, ~30 körül.
A mi fontos:
- színhelyesség - (tudom, hogy ennyiért nem találok tökéletes képű monitort, de azért a lehetőségekhez képest a legjobbat szeretném)
- lehetőleg alacsony fogyasztás
- DVI csati (ha nincs rajta DVI, akkor tűéles képe legyen D-SUB-on keresztül is, és legyen rajta Aspect Ratio beállítási lehetőség)Válaszidő nem izgat, grafikai munkára kell, és filmnézésre.
A márka nem fontos, csak a szép kép!
Ha lehet, több típust is soroljatok fel, hogy az aprón nagyobb eséllyel találkozzak vele!Köszi szépen előre is!
-
válasz
zolynet #6793 üzenetére
Hali!
Elméletileg nincs méretbeli felső határ, és pénzügyileg is rugalmas vagyok.
Első körben a 40-60 közötti kategória a cél használtan.
Ez akkor megy feljebb, ha ennyiért nem találok semmi értelmeset. Persze, inkább az olcsóbbak között szeretnék válogatni.
Sajna, nem vagyok képben a mai monitorok áraival és minőségével kapcsolatban.Homályosítsatok fel, ha hülyeséget képzelek.
Időm van bőven, nem sürgős. A 12-16ms-os válaszidő még megfelelő.Köszi!
-
Sziasztok!
Mostanában tervezek moncsit venni. Egyértelműen széles lenne jó.
A számomra fontos dolgok:
- ár
- színhűség
- 19-22 colAmik NEM fontosak:
- betekintési szög
- válaszidő
- DVI
- hangszóró
- felbontásFilmnézésre, és Photoshop-ra kellene. Tudom, hogy olcsón nem fogok találni szuper színhűségű monitort, épp ezért jöhet használt is, azaz régebbi típus.
Jelenleg egy LG L1730S kijelzővel vergődöm, de nagyon rondák a színei, és filmnézés közben vagy sötét a kép, és semmit nem látok, vagy ha a sötétebb jelenetekhez beállítom a képet, akkor a világosakból nem látok semmit...
Ennél sokkal jobbat szeretnék.Remélem, nem reménytelen a helyzet.
Előre is köszi a javaslatokat!Üdv.: Bici
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Mobil flották
- Formula-1
- Fájdalmasan gyenge kijelzőt válaszott a Switch 2-höz a Nintendo
- TCL LCD és LED TV-k
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- OLED TV topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" FHD I W10 I HDMI I Cam I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B650 R5 7600X 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3070 8GB MSI MPG Gungnir 100 Enermax 750W
- AKCÓÓÓ!!! Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest