- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- OnePlus One - Kína már itt One
- Android szakmai topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Honor Play - játék az árakkal
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Magisk
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
volvoguy
addikt
Widescreen monitornál ugye vannak olyanok, amik a 16:9-en kívül még a 4:3-at is tudják? hol tudom kideríteni, hogy az a monitor, amit kiszemeltem magamnak, támogatja-e a 4:3-as képarányt?
Gyártó oldalán néztem, nem írták...
Boltban megkérdezhetném...de most ezért nem tervezem hogy bemenjek...Van oylan weboldal, ahol fenn vannak az adatok a monitorokról, vagy valami, ahol részletesebben meglehet nézi őket, nem csak a gyártó oldalán?
AMúgy 30.000Ft-ig néztem monitorokat, 19-20colosakat.
-
volvoguy
addikt
üdv. érdekelne, hogy lehet-e abból gond, hogy ugye én szeretek játékokból FRAPS-el videókat készíteni...eddig ezt nromál monitoron csináltam...nade mi lesz wide-nál? mi lesz abban az esetben, ha a játék nem támogatja a wide-ot, és mittomén alul felül, vagy jobb és baloldalt a fekete sávot is felveszi akkor a FRAPS? vagy ha wide-on készül a felvétel, akkor azt milyen visszanézni normál monitoron?
-
volvoguy
addikt
hát nálam az ár nagyon sokat számít, szal 22"-est nem hogy wide-ban nem vennék, de még normálban sem....28 és 32ezer forint között keresek magamnak monitort...ebbe a kategóriába 19"-esek illenek bele...meg még néhány 20"-as is...
-
volvoguy
addikt
válasz
old_artist #13889 üzenetére
értem köszi. tehát akkor legyen bármilyen régi egy játék....ha nem támogatja a a Widescreen-t akkor sem kell kétségbe esnem, hisz be tudom úgy állítani, hogy ne húzza/nyomja meg a képet? És ilyenkor csak annyi történne, hogy a kép maradna olyan, mintha nem is Wide monitorom lenne, és oldalt lesznek ilyen fekete keretek? mennyire zavaróak ezek? úgyértem azért annyira nem takarnak sokat ki a képből nem?
-
volvoguy
addikt
köszi srácok. már én is megnéztem az oldalt. örülök, hogy az új játékok mind támogatják a wide monitorokat. de sajnos nekem vannak régebbi programjaim is...Max Payne 1 és 2, az öcsémnek meg pl. a Serious Sam..és amint láttam ezeknél úgy működik a dolog, hogy összepréseli a képet. Ezeket ki lehet valamivel küszöbölni? Meg ha jól emlékszem a Far Cry 2 megjelenésekor volt valami gáz a wide monitorokkal....sokáig is kellett várni egy ezt orvosló patch-re.....
amúgy msot 15-ös monitorom van...képzelhetitek mennyire pici...szal egy wide monitor nem is lenne sztem magasságában kisebb...sőt még szélesebb....szal tényleg jó...csak kérdés hogy azokkal a notórius játékokkal mit tudna kezdeni a monitor
(komolyan elgondolkoztam rajta, hogy mégis megnézzek egy ilyet)
-
volvoguy
addikt
válasz
old_artist #13884 üzenetére
igen mindenképpen utánajárok, mert mivel élőben még soha nem láttam, így nem tudom hogy hogyan is nézne ki rajta egy játék vagy program...
de amúgy miért is jók ezek a Wide monitorok? miért választja valaki ezt a normálméretű monitorok helyett?
-
volvoguy
addikt
üdv. kinéztem magamnak pár potenciális monitort, és bizony van közöttük pár Widescreen is....
az az igazság, hogy még soha nem láttam élőben ilyen monitort, így el nem tudom képzelni, milyen rajta a kép, de hogy őszinte legyek félek tőle....mármint pl.mivan akkor ha az adott játék nem támogatja azt a felbontást, és emiatt széthúzza a monitor a képet...meg word-nél ha a sokat kell tekergetni, hogy megtaláljam az adott szöveget, bár nálam inkább játékoknál kérdéses....ha lehet ebből probléma, már ki is huzom őket a listámról, csak azért vettem fel őket, mert nem olyan drágák...vagyis olcsóbbak mint pár normál méretű monitor...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- SSD kibeszélő
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- sziku69: Szólánc.
- Synology NAS
- Óvodások homokozója
- Gmail
- Villanyszerelés
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- További aktív témák...
- SAMSUNG (LS32CG552EUXEN) 32" 165HZ GAMER MONITOR ! AKCIÓ!
- SAMSUNG (LS27DG502EUXEN) 27" G5 165HZ GAMER MONITOR ! AKCIÓ
- LG UltraGear 27GR95QL-B LoL Edition OLED Monitor! 2560x1440 / 240Hz / 0.03 ms / G-Sync!
- LG UltraGear 27GR95QE-B (2K/240hz/0.03ms)
- Új Bontatlan Apple Studio Display 27 5K Retina Thunderbolt Azonnal Átvehető Deák Térnél.
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
- SAMSUNG DDR4 REG ECC 32GB 2666MHz RDIMM szerver RAM modulok, nettó 15740Ft+ÁFA, 1 év gar., több db
- Nvidia Quadro P400/ P600/ P620/ P1000/ T400/ T600/ T1000 - Low profile (LP) + RTX A2000 6/12Gb
- Lenovo ThinkPad X13 G2 multitouch
- Samsung Galaxy A54 5G , 8/128 GB , Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest