- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Magisk
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Milyen okostelefont vegyek?
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
Új hozzászólás Aktív témák
-
feel good
aktív tag
Nem akartam kettőtöknek külön válaszolni, ezért kevertem bele a 4:3-as képarányú monitorokat is!
Barátom, ne felejtsd el, hogy a képek, amiket látsz, szintén egy monitoron jelennek meg.
Monitorról másik monitor színhűségéről nyilatkozni merész dolog.
Azt tudnod kell, hogy az enyém hiába 22", a látható terület egy, azaz egy centivel magasabb, mint a 19" CRT-men volt.
Szélesebb, persze, de szerintem wide-ból ez a minimum méret, ami már jó. A kisebbek sokkal kisebbnek tűnnek.
[méretek..] -
feel good
aktív tag
Ha jól látom át a helyzetet, akkor most nagyjából egy árban vannak a 4:3-as "klasszik" képarányú 19-esek, és a wide 22-esek.
Innentől csak a kérdés, hogy filmet nézel-e többet, vagy netezel/játszol/szövegszerkesztesz,stb.
Én a wide-nak hátrányát nem érzem, egy kicsit tartottam tőle a szélessége miatt, de játszani is jó.
Sőt, két nap után biztos vagyok abban, hogy nekem többet 4:3-as monitor nem nagyon kell. -
feel good
aktív tag
Az én receptem: vegyél egyet, ami kívülről tetszik és árban középút, nagyon nagy különbségek szvsz nincsenek, én speciel nem láttam a kirakott monitorok képén ilyesmit.
(tudom, ez nem elég hardverbuzi megoldás, de legalább gyors, hatékony és egyszerű. te nézed, nem más, neked kell, hogy tetsszen)
-
feel good
aktív tag
nekem tökéletes
megmagyarázom. én azok közé tartozom, akik nem vágynak mindig a top-end-re, ez most jóideig fasza lesz.
azért cseréltem le a crt-t, mert már sokszor elfáradt a szemem, és ettől legalább nem vakulok. van már itthon egy tft, de ez jobb. nagyobb, élesebb a képe, teltebbek a színek, nem szaggat játékokban se.Khaal: köszi a választ, egyelőre benn van a 9200, és variáltam kicsit a kodekekkel, most jónak tűnik..
-
feel good
aktív tag
Vgacsere volt, találtam egy még régebbit, r9200
Érdekes, eddig nem akadozik, még csinálok egy kodekpakk cserét is.
Ha nem jön be, még jövök zargatni.Az én LG-m nem zúg, meg nem búg, pedig én is nagyon érzékeny vagyok erre. igaz, a jó öreg d-sub-ra van kötve.
-
feel good
aktív tag
Haha, köszi!
Egy LG F900B után kész felüdülés. Mégiscsak TFT.Teszek majd egy próbát.
A játékok akadozását továbbra se értem, a saját számlálója szerint stabil 60fps.
A videók úgy akadnak, mint amikor a cd akadozik lejátszásnál. -
feel good
aktív tag
Sziasztok ma vettem egy LG L222WS-t, pont olyat, mint amilyenről az előbb a kolléga panaszkodott. Nekem semmi gondom a képével.
Van egy érdekes gondom, videó lejátszásánál meg-megakad a kép, néha játékokban is akadozik.
Lehetséges, hogy a gépem nem bírja a natív felbontást, ami 1680x1050?2ghz-es AthlonXP, FX5900 kártyával, 2gb rammal, nem egy erőmű, de: Live For Speed, Quake3, ilyesmi játékokkal játszom, az előző monitorral nem volt gondja, igaz, azzal 1024-ben toltam.
A videóknál a dvd és a divx is akadt már. Nem értem.
Egyszerűen gyenge ehhez a felbontáshoz?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Magisk
- Apple MacBook
- Óvodások homokozója
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Metal topik
- OLED TV topic
- Beperelték az Apple-t a részvényesei, mert túlzott az AI-fejlesztések kapcsán
- Elkaszálja az autóipart célzó üzletágát az Intel
- További aktív témák...
- Új Bontatlan Apple Studio Display 27 5K Retina Thunderbolt Azonnal Átvehető Deák Térnél.
- ASUS PB238Q Monitor! 24"/FHD/IPS/Pivot Mode/Hangszóró
- SAMSUNG (LS32DM700UUXEN) 4K SMART GAMER MONITOR ! AKCIÓ!
- új LG UltraGear OLED 45GS95QE 45 240Hz WQHD+
- Gigabyte Aorus FV43U 43", 144Hz, 4K, AMD FreeSync Pro monitor
- Xbox Game Pass Ultimate kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól! - AUTOMATA BOLT
- iKing.Hu - Xiaomi 14 Ultra - Ultra White - Használt, karcmentes
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G5 - i5-8G I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude 5495 - Ryzen 5 I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Radeon I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro R50-C - i3-6G I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged