Új hozzászólás Aktív témák
-
Sir Robin 25
csendes tag
válasz
B-L-A-C-K #5278 üzenetére
Lehetne egy olyan kérdésem, hogy ha a MagicTune-ban a Coloron belül a Magiccolor Intelligentben van, akkor Neked engedi változtatni a kontrasztot? Nálam csak akkor engedi, ha a Magiccolor OFF -ban van, de ha ott beállítok valamit, akkor azt mutatja, hogy a beállított értéket megtartja akkor is, ha Intelligentre váltok...
Köszönöm segítséged!
Üdv.
-
Sir Robin 25
csendes tag
Elfelejtettem még, hogy MagicTune - ban a Color menüne belül a Color Controlt és a Color Tone - t sem engedi változtatni, illetve az Image is tiltva van. Nem mintha szeretném őket bántani, csak annyi a kérdés, hogy ezeknek alapból ilyen állapotban kell-e lenni, vagy csak ezen a monitoron nem jó valami...
.
Köszönöm segítségéteket mégegyszer!
Üdv:
-
Sir Robin 25
csendes tag
Sziasztok!
Tegnap megvásároltam a monitort: végül egy 225BW-t vettem az extremedigitalban. Eddig 0 pixelhiba, hogy gyorsan lekopogjam, viszont olyan próblémám van, hogy sem a MagicTune nevű programmal, sem a monitor menüjében nem engedi állítani a kontraszt értékét, mind a két helyen a válasz: " Not Available"
. Lehet már valamit én nyomkodtam rosszul
. Ennek a próblémának a megoldására kérnék segítséget. Nagyon remélem orvosolható, rossz lenne emiatt cserélni....
Előre is köszönöm a segítséget!
További szép napot mindenkinek!
Üdv.
-
Sir Robin 25
csendes tag
Nem is a Media-ban akarom venni, csak ott ki volt téve a monitor, ezért ott meg tudtam nézni, nyomkodni, forgatni, meg minden
. Amúgy lehet így sem szerencsésebb a választásom, mert az extreme digitalt néztem ki magamnak...
.
Köszönöm az eddigi hozzászólásokat!
Üdv.
-
Sir Robin 25
csendes tag
Sziasztok!
A monitor választáshoz még egy kérdés: honnan lehet letölteni, és kell-e valami extra tudás a TFT Test nevű program használatához? Állítólag megtalálja a pixelhibákat....
Köszönöm segítségéteket!
További szép napot!
Üdv.
-
Sir Robin 25
csendes tag
Sziasztok!
Egy ideje olvasom a hozzászólásokat, és sűrű bocsánatkérések mellett mégi feltenném azt a kérdést, hogy a Samsung 206BW-t, vagy a 223BW-t érdemes-e megvenni? (60e FT-om lenne a befektetésre...) Sokan dicsérték itt a 223BW-t, tegnap a MediaMarkt-ban megnéztem közelebbről is. Nem volt sajnos szemmagasságban a monitor, lehet ez volt az oka, de film közben nagyon látszott az alsó bevilágítás
... Olvastam 223 tulajdonostól, hogy 1 hét használat után "dereng" a képe, ami 1-2 percig tart
. A 206-ra azért gondoltam, mert a munkahelyemen már 1 éve 205bw-n dolgozom, és szerintem szép képe van (vagy már megszokta a szemem
), de azért már a 206-ot venném.
Előre is köszönöm segítségéteket, legkésőbb szombaton szeretném letudni a vásárlást
.
További szép napot!
Sziasztok
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! ASUS Z97-A Z97 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár HP Pro X360 11 G1 - Intel N4200 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W10 I Gari
- Samsung Galaxy S21 Ultra , 12GB , 128 GB , Kártyafüggetlen
- Xiaomi 11T Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged