Új hozzászólás Aktív témák
-
zolynet
veterán
Ugyanott ajánlom mindenkinek a Samsung 223BW-t. Ill www.depo.hu
-
zolynet
veterán
válasz
Szasza20 #3626 üzenetére
3500+-os procit lecserélném egy 3800+/4200+ X2-re. (előtte nekem is 3500 venice-m volt 7600GT-vel) Rádobnék egy kis kp-t a 7600GT vga-ra és vennék 7900GS/1950pro-t. Aprópénzért van az aprón. Sztem a vga cserét megúszod kb 10K-ból, a procicserét még kevesbből: 3500+ ~5K-t ér, 11-12K-ért már van aprón X2-es, nézz körül. [ide már ne offoljunk, msn v privát
]
-
zolynet
veterán
Tegnap próbáltam a Cryis-t high grafon is ua fps-em volt mint med grafon 1280x800-as felbontás mellett. Nem vettem észre különbséget 1280x800 és 1680x1080 között, nem vagyok olyan sas ezekszerint. Persze fps különbség az volt!
Ugyhogy 1280x800-ban tolom majd, ahol is semmi csík nem zavar a kép oldalain. -
zolynet
veterán
válasz
mert_csokis #3500 üzenetére
HL2 Episode 2 1680x1080, high graf mellett szaggatásmentesen. Talán még 2AA/4AF is rajta maradhatott(most jut eszembe). Crysis-t ma próbálom. De ahhoz már sztem 8800-as sorozat illik.
-
zolynet
veterán
válasz
mert_csokis #3455 üzenetére
Ehhez mind a két gámát be kellene először szerezni...De szívesen kipróbálnám mind2-őt. Eddig még meg sem próbáltam 1024x768-ba tenni.
Na majd... 20"-as wide is elég lesz sztem, én is azon gondolkodtam, de vagy árában vagy 3-4K difivel volt ez a 22" wide. Akkor már inkább a nagyobb, ill ez is tetszett. Későbbiekben talán könnyebben le lehet adni. /még erre is gondoltam, amikor még meg sem vettem
/
-
zolynet
veterán
válasz
mert_csokis #3443 üzenetére
Úgy látom erősen hasonlít a konfigunk. Eddig csak 2 játékkal próbáltam: settlers2 - 10th anniversary és GTR2. Mindkettőt 1680x1080as felbontásban, high grafon. Monjuk a GTR2-nek kellett egy kis tuning némi plussz fps-ért de megérte.
Tuning: cpu: 2,5Ghz, gpu: 610/1600Mhz
GTR2-őt 2AA/4AF-el tolom élesben, ha csak időmérés akkor 8AA/16AF...attól függ mennyien vannak online.
Film: épp ma néztünk meg egy dvd-t, úgy 180-200cm-ről (nemmértem le) , vmi pazar a képe. Ja, 19" LG F900P crt-ről váltottam egy hete Samsung 223BW-re. Szokni kell még ezt a nagy kijelzőt, de eddig öröm a köbön.
Bevilágítás nincs, ugyanis én 15-20fényerő és 40-50kontrasztal használom. -
zolynet
veterán
Csak 1 hete hajtom a 223BW-met de eddig shol semmi nesz....erre mondják madj többen is hogy térjnük vissza rá 2év múlva.
Meglátjuk. Este GTR2 futam lesz...szememnek szokni kell még ezt a tűéles és fényes képet. Most 15 van a fényerő a kontraszt meg 50-en. Csak nehogy elaludjak a volán mögött.
-
zolynet
veterán
válasz
Zalaymate #3387 üzenetére
Még nekem is szokni kell h ilyen bazi széles, de sztem könnyen fog menni.
Most marhára örülök hogy nem 20" wide-ot választottam, sztem később bántam volna a dolgot. Rettenet szép a képe, nekem ez a fajta káva típus tetszik, a 2032BW-é nem, sok ott a tükröződő felület. (az egyik műszaki áruházban szemléltem meg élőben is)
Útólag lehet max csak annyit bánok hogy ha már 20"wide akkor meg azt vettem volna ameikben tv tuner is van, mert assem sokkal drágább...és mint írták nagyon is nézhetőek a tv adások. De így legalább most rohadtul nem találom a tv-tuner kártyámat, bár a távirányító megvan.... tudja vki hogy hol lehet?
-
zolynet
veterán
válasz
Zalaymate #3365 üzenetére
Tegnap ugyan csak egy lájtos Settlers 2 - 10th anniversary-val próbáltam, miután vmijé az NFS Carbon nem volt hajlandó elindulni.... Viszont nagyot csodálkotam hogy a settlers2-ben volt 1680x1050-es felbontási opció. Tom van már settlers 6 is , de valahogy a settlers 3 fölötti verziók nem tetszenek. Majd még próbálok mást ha lesz időm, mert a héten eddig nemigen volt. Amit meg kipróbálnék azé meg megint csak menni kéne mert oda van adva....szóval idővel. Eddig a monitor nagyon bejött /223BW/ , persze hogy a kontraszt/fényerő a maxon volt 100/90. Most olyan 50/30-on használom, de ezt még be kell lőni.
d@minator milyen fény/kontraszt beállításokkal használod?
-
zolynet
veterán
kb akkorra normalizálódik mikorra kiadják a kövtekező szériát...majd akkor lejjebb megy az ára, gondolom én, aztán lehet h totál nem így van. Mindenesetre nem hiszem h a 30"os ára mostanság drasztikusan leesik, hiába itt a karácsony....ami meg nem akciós sztem.
Én április környékén veszek ha veszek, akkor tűnik legoptimálisabbnak az egész évet illetően. -
zolynet
veterán
válasz
Thomeee #3339 üzenetére
csak annyi volt rádugtam a 20" dell helyett, bekalibráltam, azt tettem össze sógoromnak a szörnyeteget: c2d 6750,2x1gb mem,8800gts 640mb,...
meg aztán dolgoztam is mellette
ma meg még ki sem bontottam, bár lehet most alvás helyett, bár holnap sem lesz eccerű napom már előre tudom...tesztelés későbbre marad -
zolynet
veterán
válasz
d@minator #2978 üzenetére
Remélem tovább tudom vinni a 223BW-s tapasztalatokat...jövő hét szerdán hív a juviból a muksó h akkor megjött-e a szállítmány. Nagyon reménykedem mert rögtön kettőt vennék, sógoromnak is az lett benézve. Nem értem miért nem mert venni senki sem eleinte ien moncsit. Bár persze nem egyszerű uttörőnek lenni. /én pl a gigabyte 7900gs-el voltam így...nem bántam meg/
Azt látom h mostanság Viewsonic moncsikat nem annyira vesznek.
Miért lehet ez, magyarázat?
Pedig én VS-ben is gondolgoztam/gondolkozok. -
zolynet
veterán
Most kaptunk a munkahelyen Dell 2007FP típusú monitorokat. Asszem elég lesz nekem a 206BW moncsi is, bár visszahívtak a juviból h még esélyes a 223BW. Várakozás vanás.
-
zolynet
veterán
Szomorú vagyok...most hívtam 2 nagykert is és 223BW el is lehet felejteni, ugyhogy marad a Samsung 226BW +8K-ért. Így jártam. Azért nem fogok nagyon sírni.
-
zolynet
veterán
Esetleg Samsung 203B, ennyibe adják bár elég gyenge 600:1-es kontrasztja van
-
zolynet
veterán
válasz
he7edik. #2909 üzenetére
Úgy tudtam h a Viewsonic olyan gart ad, h 1 hibás után azonnal cserélik...hívás után derült ki h csak a prémium modelleknél létezik olyan. De általában mindenhol 3nap azonnalicsere ha vmi geb@sz van. Ezért óckodok/óckodtam egy kicsit a tft vásárlástól. Amugy azt is hozzátették h a gyártósorról "elvileg" nem jön le hibás készülék. Jó ezt meg mi tudjuk, elhisszük, köszönjük.
-
zolynet
veterán
válasz
concret_hp #2904 üzenetére
Épp a minap hívtam fel a Viewsonic és Samsung Mo-i képviseleteit garacia ügyben...ha jól vettem ki akkor mindenhol a szitu a következő:
- bevizsgálás után cserélik, ahol 6-8pixel kaput ott rögtön csere
- igencsak minden márkára 3évgarci van...de leginkább eztcsak a fent említett két márkára mondom mert annak jártam utána -
zolynet
veterán
Épp a Saturnban vagyok és hát ha vki ide akar jönni h tft ügyben körbenézzen ne tegye mert nagyon silány a választék. Ennél már a MM-ban is több volt ahonnan jövök...szkúzi a "reklámért".
Samsung 225UW ez a monitor az amit tuti nem vennék, miután nem matt a kávája, csillok meg tükröződik mint a fene. De ez csak az én meglátásom.
225BW-t meg lehet sasolni a MM-ban de sztem olyan szinten van ott összedrótozva, hogy nekem nem tetszett a képe. De sztem csak annak tudható be.
Esetleg vki ajánlana vmi bótot ahol kicsit bővebb a választék? -
-
zolynet
veterán
Elnézést ha már volt:
Monitor Méretek -
zolynet
veterán
-
zolynet
veterán
Samsung 223BW ha már nagykerekben akkor ide is nézzetek be ha tudtok 52K
1,5"-al nagyobb, 8K-val kevesebb. -
zolynet
veterán
válasz
Foxmulder89 #2805 üzenetére
Szintén megy nálam is az agyalás:
Samsung 223BW 52K -> jelenleg effelé húzok
Samsung 225BW 60K
Viewsonic VX2235wm 65KNem néztem még utána hogy milyen garanciát ad a samsung, gondolok itt arra h ha 1-2 pixel elszáll akkor mennyire b@sz@kodnak, ugyanis azzal nagy nem akarom beszívni.
Ki mit tud erről?/mod: bocsánat nettó nagykerárakat írtam megint/
-
zolynet
veterán
Kösz az pont jó is mert ott puncsos vagyok
Azért gondotam volt a viewsonic mert nálul láttam azt tisztességesen kiírva h 3 év teljeskörű subpixel gari van....ha van 1 db akkor már azonnal cserélik. Ez az opció megvan a samsung-nál is?Mert a samsungok is nagyon tetszenek.
Amugy meg úgy vagyok vele ha már lúd akkor legyen kövér és akkor 22".
Bár még ezt átgondolom. De ha van pro/kontra ebből is kérnék tanácsot.
Kösz! -
zolynet
veterán
19"-es CRT-ről váltanék TFT-re de ugye nagy a választék, ami nagyon is rendjén van.
Nézegettem már 19" wide samsung 931cw típust, 20.1-es és 22"-os wide-ot is.
Jelenleg 1 játékkal játszom azzal is ritkán: GTR2 (1280x1024, 8AA/16AF)
Natív felbontást állítgatni nem akarom ezért sztem a 1440x900-as wide-ra gondoltam most elsősorban h azzal pl ebben a játékban nem is vesztek FPS-eket.
Viszont 1680x1080-ban már más a helyzet mert ott azért jóval több pixel-t kell kidobni a monitorra, és azon filózok h azt már nem biztos h a vasam elbírja. Bár akkor még mindig ott van hogy leveszem az élsímítást.
De most leginkább a ti tanácsotokat kérném.
Eddig ezt néztem ki:
Samsung 931CW 54K
ViewSonic VX2235wm 22" wide 67K
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bowers/Wilkins Px7 S2 fejhallgatók
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung SyncMaster 205BW Monitor
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged