- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Android szakmai topik
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
Új hozzászólás Aktív témák
-
kavicssli
addikt
válasz
VladimirR #1654 üzenetére
Óóó főnök nagyon szépen köszönöm! ezt a weblapot heggesztem most! igaz angol nyelvü weblapsablon volt valamikor
de amit kilehetet illetve átlehetet irni azt átirtam és saját dolgok is vannak is benne nem is kevés!
Csak most nem jön be a weblap
Egész nap szarakakodott még az extra. hu ftp
-
demars
addikt
válasz
VladimirR #632 üzenetére
Hali VladimirR!
Lehet h én tévedek, de ha valamire ráklikkelek kétszer, akkor az vagy elindul, vagy megnyitom vele, s belekukkantok kicsit...
De ebbe csak bele tudok menni, s van benne 3 könyvtár: Dialogs, Streams, Tables.. De sehol sem találtam setup.exe vagy valami hasonló fájlt! Ezért is kérdeztem h mit kezdjek vele?????
Másik kérdésedre a válaszom: sajnos volt már rá precedens, h amikor c++ ba kellett progit írnom, s tettem fel blinkert, clippert, meg nortont, stb... akkor kellett valamit állítani , hogy frankón fussanak XP alatt, akkor bizony először reXP lett a vége... Ezért nem bízom magamban! -
válasz
VladimirR #604 üzenetére
Hali!
Ezek szerint csak IE alá tudok vizuális effekteket készíteni a Flash-en kívül? A cél egy olyan oldal lenne, ahol van fájl feltöltés, kép katalogizálás, rendezés, szöveg felvitel, és képhez hozzárendelés, stb. Mindezt úgy, hogy ne egy megadott keretben legyen az egész, mint a Flash esetén, hanem függőlegesen gördíthető legyen, és az egész felületen működjön vizuális hatások - ha lehet - minél szélesebb skálája.
A tökéletes megoldás az lenne, ha a Flash movie nem csak adott méretű lenne, hanem - legalább - függőlegesen dinamikus. De tudtommal ilyen nem lehetséges.
Ha van 5leted (5letetek) e kihívás megoldására, akkor legyek szívesek megosztani velem!
Köszönöm előre is! -
Imi88
csendes tag
válasz
VladimirR #417 üzenetére
Szia!
Isten vagy... köszi a segítséget, én html ben oldanám meg ha lehet, php-t elkezdtem tanulni de nem vagyok ütőképes még benne, mert nem ebben az irányban tevékenykedtem, hanem sql és társai.
Egy kis kézzelfogható részletesebb leirásnak nagyon örülnék mert meg kellene oldjak egy ilyen dolgot de gőzöm sincs hol és hogyan kezdjem. Értem amit mondasz ''csak nem tudom hova tenni...''
Köszi mégegyszer...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- PlayStation 5
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Milyen notebookot vegyek?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- DUNE médialejátszók topicja
- Milyen autót vegyek?
- További aktív témák...
- Ohh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 32/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- UHH! HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -40% i7-1165G7 16/512 Iris Xe FHD EU-HUN
- IBM PS/1 2168-552 486SX-25
- ASUS ROG Strix RTX 2080 Ti OC 11GB
- Acer Swift 3 (SF314 54) i5 / 8GB RAM / SSD / FullHD / kiváló állapotban!
- Microsoft Surface Laptop 3 - 15 col - Fekete
- Apple iPhone 7 128GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÚJ Lenovo LOQ 15IRX9 - QHD 165Hz - i7-13650HX - 16GB - 1TB - RTX 4060 - Win11 - 3 év garancia
- LG 34WR55QK-B - 34" Ívelt VA - 3440x1440 - 100Hz 5ms - FreeSync Premium - HDR 10 - USB Type-C 65W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest