- Sony WF-1000XM6 – ez évi etalon?
- Magisk
- Megvan a Xiaomi 17 és 17 Ultra európai ára
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
paradicsom1
újonc
Szia!
Köszönöm a videót! Nem láttam még, de előtte is eszerint csináltam. Újból megpróbáltam, nem működött, amikor eszembe jutott, hogy valószínűleg elkövethettem egy igen amatőr hibát. Azt feltételeztem, hogy 32 bites a win7-em, és mint kiderült, 64-es... feltelepítettem az ehhez tartozó drivert és már működik

-
paradicsom1
újonc
Sziasztok!
Az ASUS K50IJ laptopom kamerájának fordított a képe. Utánanéztem már alaposan google-ön a témában, letöltöttem a webkamerám PID-jéhez (PID_B071) szükséges drivert (Chicony Camera Driver, Chicony_CNF_9059_CR Camera Driver), azonban amikor a telepítőfájlra (DrvInst.exe) kattintok, nem történik semmi. Megjelenik egy DOS ablak egy pillanatra, majd bezárul, és nem telepít fel az ég világon semmit. Több lehetséges verziót is letöltöttem, de mindegyiknél ugyanebbe a hibába esek. Esetleg van valakinek ötlete, mit tehetnék?
A válaszokat előre is köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
- IT Megoldások és szolgáltatások
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol fejhallgatóval garanciával hibátlan működés
- Dell Latitude 5420 - i5 1145G7 ,16-32GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest