- Android szakmai topik
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 12 - az izmos 12
- iPhone topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Nagy aksival és erős hardverrel megjött Magyarországra a Poco X8 Pro és Pro Max
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Íme az új Android Auto!
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
Új hozzászólás Aktív témák
-
gyulank
addikt
válasz
bluobluo75
üzenetére
Én is azt írtam, hogy a C920-at teszteld, csak más gépen. Meg most én főleg a hangtól való elcsúszásról beszélek. Ha folyamatos az időeltolás mértéke a történést követően, és a hang is ugyanannyival tolódik, az nem gond. Én a hang sietéséről beszélek a videóhoz képest, vagy fordítva. A fókuszálást meg elmondtam. Hastáncolj közel, és nézd meg, hogy követ!
De jobb lenne, ha egy igazit vennél fel, mert az talán tudat alatt se fog lassítani, hogy a kamerának könnyebb legyen. Hozzáteszem, hogy amúgy az se volt gyors amit én láttam, csak gondolom, messzebbről az a mondjuk 10cm közeledés-távolodás nem jár annyi fókuszálással, mint közelebbről ugyanaz, sőt, lehet, hogy egyáltalán nem fókuszál. Egyébként szerintem mindig látni, ha fókuszál, mert úgy fókuszál, hogy homályosra fókuszál, hogy tudja, hogy nem jó irányba fókuszál, és aztán fókuszál vissza, és sokszor ha nem fókuszált volna, nem homályosodott volna el.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Tőzsde és gazdaság
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Android szakmai topik
- PlayStation 5
- One mobilszolgáltatások
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Xiaomi 12 - az izmos 12
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Apple MacBook Air 13 M1 8GB / 256GB ezüst
- Bomba ár! HP EliteBook 8440P - i5-540M I 4GB I 250GB I DVDRW I 14" HD I Cam I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
De jobb lenne, ha egy igazit vennél fel, mert az talán tudat alatt se fog lassítani, hogy a kamerának könnyebb legyen. Hozzáteszem, hogy amúgy az se volt gyors amit én láttam, csak gondolom, messzebbről az a mondjuk 10cm közeledés-távolodás nem jár annyi fókuszálással, mint közelebbről ugyanaz, sőt, lehet, hogy egyáltalán nem fókuszál. Egyébként szerintem mindig látni, ha fókuszál, mert úgy fókuszál, hogy homályosra fókuszál, hogy tudja, hogy nem jó irányba fókuszál, és aztán fókuszál vissza, és sokszor ha nem fókuszált volna, nem homályosodott volna el.