Hirdetés
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- VoLTE/VoWiFi
- Mobil flották
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Megjelent a Redmi Turbo 5 Max, az első telefon Dimensity 9500s-sel
- EarFun Air Pro 4 - a cél a csúcs
Új hozzászólás Aktív témák
-
gyulank
addikt
válasz
bluobluo75
üzenetére
Én is azt írtam, hogy a C920-at teszteld, csak más gépen. Meg most én főleg a hangtól való elcsúszásról beszélek. Ha folyamatos az időeltolás mértéke a történést követően, és a hang is ugyanannyival tolódik, az nem gond. Én a hang sietéséről beszélek a videóhoz képest, vagy fordítva. A fókuszálást meg elmondtam. Hastáncolj közel, és nézd meg, hogy követ!
De jobb lenne, ha egy igazit vennél fel, mert az talán tudat alatt se fog lassítani, hogy a kamerának könnyebb legyen. Hozzáteszem, hogy amúgy az se volt gyors amit én láttam, csak gondolom, messzebbről az a mondjuk 10cm közeledés-távolodás nem jár annyi fókuszálással, mint közelebbről ugyanaz, sőt, lehet, hogy egyáltalán nem fókuszál. Egyébként szerintem mindig látni, ha fókuszál, mert úgy fókuszál, hogy homályosra fókuszál, hogy tudja, hogy nem jó irányba fókuszál, és aztán fókuszál vissza, és sokszor ha nem fókuszált volna, nem homályosodott volna el.
Új hozzászólás Aktív témák
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Media Player Classic és Home Cinema (MPC-HC)
- Asztalos klub
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Milyen okostelefont vegyek?
- Elemlámpa, zseblámpa
- Gaming notebook topik
- LEGO klub
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Tab S10 FE / S10+ / S10 Ultra / S11 / S11 Ultra tablet új BONTATLAN 3év garancia
- Újszerű Lenovo 15,6"FullHD,10.gen.Core i5(8x3,6Ghz)Intel UHD VGA,8-40GB DDR4 RAM/256-512SSD,jó akku
- Jonsbo V10 mini itx ház+LianLi sfx 750w tápegység..
- Rose RS250A hálózati lejátszó
- ÚJ Bontatlan Samsung Galaxy Tab A9+ 11" Wi-Fi 128GB 8GB RAM ! 1ÉV Samsung Jótállás
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700 10GB Zalman T4 Plus Chieftec 650W
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE B650M R7 8700F 16GB DDR5 512GB SSD RTX 4060Ti 8GB Zalman S2 TG ADATA 600W
- AKCIÓ!!! HP ZBook Power 15 G8 Mobile Workstation i7-11850H 32GB 1000GB Nvidia RTX A2000
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
- iPhone 11 Pro 256Gb
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
De jobb lenne, ha egy igazit vennél fel, mert az talán tudat alatt se fog lassítani, hogy a kamerának könnyebb legyen. Hozzáteszem, hogy amúgy az se volt gyors amit én láttam, csak gondolom, messzebbről az a mondjuk 10cm közeledés-távolodás nem jár annyi fókuszálással, mint közelebbről ugyanaz, sőt, lehet, hogy egyáltalán nem fókuszál. Egyébként szerintem mindig látni, ha fókuszál, mert úgy fókuszál, hogy homályosra fókuszál, hogy tudja, hogy nem jó irányba fókuszál, és aztán fókuszál vissza, és sokszor ha nem fókuszált volna, nem homályosodott volna el.