- A Motorolának is a Bose hangol
- Fotók, videók mobillal
- One mobilszolgáltatások
- Reklámok kikapcsolása Xiaomi, Redmi és Poco telefonokon
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Hamarosan lesz a Nothingnak mondani valója
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
Új hozzászólás Aktív témák
-
bluobluo75
őstag
Én is láttam olyan videót a youtuben ami nem nyerte el a tetszésemet, de mint mondtam ez a kamera nagyon éhes az erős fényre a szobában!
Néztem én is a fókuszt, háát ez is mikor milyen, néha lehetne jobb is!
A mozgásra jól reagál,
Az arckövetésre szintén,
Azt, hogy meg milyen sűrűn fogják fejleszteni azt nem tudom, sem azt, hogy milyen gyakran fognak friss drájvert kiadni azt sem, nem régen vettem ezt a c920-at... kb 1 hónapja vettem
De olyan profi szintet szerintem ne várjál ettől a kamerától, ha jobb kell, ott vannak azok a kamerák amik alapból jobbak: [link]
Szerintem jelenleg ami itthon kapható webkamera, most ez a legjobb, de ez az én véleményem
Új hozzászólás Aktív témák
- Series/Elite V2 kontroller analóg cseréje GuliKit 720 TMR érzékelősre, 1 év garancia!!!
- PS5 / EDGE kontroller analóg cseréje GuliKit 720 TMR érzékelősre, 1 év garancia!!!
- MSI Prestige A16 AI+ Ryzen AI 9, 32GB DDR5 7500, QHD+ 165Hz csúcskategóriás ultralaptop!
- -ÚJ,2 ÉV GAR- GAMER PC: RYZEN 5 4500-5600X +RTX 3050/4070 +16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA! 70 féle ház!
- Bontatlan Intel Core ULTRA 9 285K (24mag!) + hűtött VRM-es Z890 alaplap! GAR/SZÁMLA (a Te nevedre)!
- Oppo A14 4/64GB Kék / 12 hó jótállás
- MacBook Pro 13, 14, 15, 16, MacBook Air M1, M2 M3 M4 bill magyarosítás lézerrel / sapkacserével
- Használt Turtle Beach Stealth 700 Gen2 Max fejhallgató / 12 hó működési garancia
- iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 128GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4275
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest