- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Betiltották a Pixel 7-et Japánban
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- iPhone topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Magisk
-
Mobilarena
WayteQ xTAB-8Q
Új hozzászólás Aktív témák
-
blackfacee
újonc
alsó a készülék
-
blackfacee
újonc
ilyen képre gondoltatok?
-
blackfacee
újonc
Sziasztok!
Egy hete vásároltam egyet és alapvetően nagyon meg vagyok elégedve! Nagyon szép, nagyon gyors, rengeteg funkcióval ahogy az előttem szólók írták! Én egy olyan verziót vettem amiben Sygic GPS kód is volt, kicsit drágább de nekem arra szükségem van
Amit az egy hét alatt tapasztaltam negatívot: A karcvédő fólia rendkívül gyorsan karcolódikkb két nap múlva azon gondolkoztam, hogy le kéne cserélni de ezek után egy tokot vettem hozzá! A hálózati töltő az első bedugásra hatalmasat szikrázott és kimúlt
ez egy 2A-os töltő tehát elég erős az itthon talált 0.5Aos fényképező töltőtől nem vette a jelet az 1Aos iphonetól vette de nagyon lasssssan kb óránként 10%ot ha töltött ja persze első alkalommal csontra lemerítettem mert bennem még mindig él a formázzuk meg az aksit dolog...
na vissza a boltba garijegy stb mondják, hogy ok de mindent hagyjak itt mert csak úgy tudják a szervizbe elküldeni néhány hét
hát kösz akkor azt nem, akkor bemegyek és veszek egy 2A-s töltőt! Mondom benn a srácnak, hogy jártam, azt mondja ad egyet a rosszat meg hagyjam itt majd ő visszaküldi, hogy a mintapéldányé szaródott el
na mondom ez a legjobb megoldás!
Szóval idáig mindenkinek ajánlom ár/értékarány egyik legjobb a fenti kellemetlenségek ellenére is! ja 10% alatt az akku brutál gyorsan számol visszafelé egyébként nagyon sokáig bírja a 7q biztos nem bírja idáig mert alacsonyabb az akku kapacitása... bocsi ha kicsit hosszú lett
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Fájdalmasan gyenge kijelzőt válaszott a Switch 2-höz a Nintendo
- Windows 11
- Kerékpárosok, bringások ide!
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- 3D nyomtatás
- Melyik tápegységet vegyem?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Xbox tulajok OFF topicja
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Napelem
- További aktív témák...
- Samsung s10 ultra tab 256 wifi+cellular
- Hibátlan Apple iPad 10 Wi-Fi 64GB Silver ! 3 Hó jótállás
- Apple Pencil Pro bontatlan 1 év Apple jótállás
- ELADÓ iPad mini 6 generáció 64GB WiFi / A2567 - Starlight
- ÉRKEZETT Legújabb Bontatlan Új M4 Chipes IPAD PRO 2024 11 13 1év gar Azonnal Deák Térnél Átvehető.
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE AORUS ELITE Z790 i7 14700K 64GB DDR5 1TB SSD 7900XTX 24GB be quiet! SB802 1000W
- AKCIÓ - 122 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Apple iPhone 7 128GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest