- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
- Olasz webshop szivárogtat Honor Magic7 árakat
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Xiaomi 12 - az izmos 12
- De mennyi az annyi?
- Magisk
- 20 milliárd kameraszenzornál jár a Sony
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
glutamin
őstag
válasz BullZeye #241 üzenetére
Remélem mielőbb jönnek a WiFi-s változatok is. Amikor a 920-ast vettem, akkor úgy gondoltam, hogy jó pár évig nem lesz érdemi fejlődés, ami miatt cserélnék, de lehet hamarabb eljön ez az idő.
Azért filmnézéshez is bizony jobban jönne egy nagyobb kijelző, mondjuk 7"-os. Azon a 800*480-as felbontás is megfelelő lenne.
[ Szerkesztve ]
„When you have money in hand, only you forget who are you. But when you do not have any money in your hand, the whole world forget who you are. It's life.“
-
glutamin
őstag
válasz orbitalion #219 üzenetére
Ezen nem fogunk összeveszni De a Wifi azért jó lenne.
„When you have money in hand, only you forget who are you. But when you do not have any money in your hand, the whole world forget who you are. It's life.“
-
glutamin
őstag
Navigáció mellett jó lenne, ha simán vissaz tudnék lépni a zenelejétszóba, ha mondjuk egy számot át akarok lépni. Erre jöhent valami szép megoldás.
A nagyobb felbontás természetesen nem lenne rossz, csak kérdés, hogy azon is olyan szépen akadásmentesen fut-e a navi, képgördítés, filmlejátszás stb. Mert pl nálam a filmek 480*272-ben szépen mennek, de az eredeti felbontást ami közel esik a 800*480-hoz nem bírja el a proci. (nyilván alacsony bitrátával megoldható, de az meg akkor azért nem lesz szép)
Én egyébként az autóban ülve egyáltalán nem látom pixelesnek a kijelzőt. Szóval arra a kb 50-80cm-es távolságra nekem ideális ez a felbontás.
[ Szerkesztve ]
-
glutamin
őstag
Nekem felemás véleménye van erről. A gyorsabb proci nem rossz dolog, a nagyobb felbontás nem tudom, hogy feltétlenül kell-e (hamarabb fog lemerüln is emiatt). Inkább egy jó multitask opció kéne, hogy a navi megszakítása nélkül is lehessen más alkalmazásokkal foglalkozni.
Szóval erre váltani nem nagyon érdemes.
-
glutamin
őstag
820/850 zsebbe jobban passzol a kisebb méret miatt. Az akksija cserélhető, de kevesebbet bír mint a 920-as beépített változata. Ez utóbbi annyiból is jobb sztem, hogy nem fog a fedél kilazulni mivel nincs.
-
glutamin
őstag
Azt be lehet állítani a 950-nél hivatalosan, hogy egyből WinCE-nek induljon? Mert ha már van, akkor én windowson belül rendezkednék be kényelmesen.
Engem is valami ilyesmi érdekelne. Bár nagyon úgy látom, hogy hamarosan gyárilag is meg fogják idővel oldani, mert nagyon hasznos lenne.
-
glutamin
őstag
Navi és a menü között lehet értelmesen váltogatni, vagy itt is csak kilépéssel? Nekem nagyon zavaró, hogy elindítom az MP3-akat, de menet közben nem tudok sem stám léptenit sem egyebet, hacsak ki nem lépek a navigációból.
-
glutamin
őstag
1. A 920-asnak navigáláshoz bőven jó a hangszórója. Zenehallgatásra, filmnézésre autóban nyilván nem javasolt. A 950-esben ha jól láttam a képeken csak a prociban meg némi szoftveres módosításban fog eltérni.
-
glutamin
őstag
Lesz már benne normális multitask (GPS/zene)? Lehetséges lenne x920-asra rávarázsolni ennek az újnak a menürendszerét?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Jövedelem
- Ukrajnai háború
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- CPU léghűtés kibeszélő
- Nintendo Switch
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Szólánc.
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
- További aktív témák...
- Xiaomi Poco F3 5G 8/256 Ocean Blue
- Zalman ZM650-EBT (hibás) eladó
- Újszerű ASUS OLED Zenbook! Csak 1 kg! 13,3 coll/i5-1135g7/512SSD/16GB 4267Mhz RAM
- AKCIÓ!!! GAMER PC: RYZEN 9 5900X + RTX 3060 12GB GDDR6! GARANCIA/SZÁMLA!!!
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest