- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Garmin Forerunner 255 Music - nem csak futóknak
- 20 milliárd kameraszenzornál jár a Sony
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
-
Mobilarena
WayteQ x920BT
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tibciri
csendes tag
válasz WindyJoe #351 üzenetére
Hazajöttem, letöltöttem [link], átmásoltam, explorer elindít, RussaCE elindít, GPS letílt, hibaüzenet leokéz, russa bezáródik. Russa ismét elindít, ekkor már nincs hibaüzenet, mert a GPS nem megy, de a menük, még most sem működnek. Vagyis, csak a nagyítás- kicsinyítéstől jobbra található menük (zászló, kazetta jel :-), GPS aktiváló, tíltó) működnek, a balra találhatóak (pont a lényegesek) nem
Esetleg más ötlet? -
Tibciri
csendes tag
Sziasztok!
Na, megkaptam a megfelelő ájgót :-), és tökéletesen műxik :-)
Feltettem a belős memóriába, mellette egy Russa, a 8Gb-s karin meg filmek, és zenék. Tökéletes!!!
Dugó? Kit érdekel, mehet a film :-)Én a feljebb említett képernyőhullámzást nem tapasztaltam, lehet, hogy csak vaksi vagyok? :-)
Ígértem képeket az aksiról, de "sajnos" gariban kicserélték, így most nem szedném szét, ki tudja... ;-)
A Russával van egy olyan gondom, hogy a menük nem jönnek be... Csak egy kis villanást látok, és ennyi. Így nem tudom beállítani a térképet sem, és nem tudom konfigurálgatni sem :-( Tapasztalt már valaki ilyet?
Üdv.
Ui.: mekkora minimum hossz kell (kábel), hogy az fm transzizé működjön? Elég ha egy kb.: 3-5 cm-s kábelt dugok be neki?
-
Tibciri
csendes tag
Eszembe sem jutott, pedig már több kérdés is elhangzott róla :-( Bocsánat!!!
Ha visszakapom, és nem újat kapok, akkor csinálok róla!!! Ez holnap délután kiderül.
Amire emléxem, hogy kékes borításban voltak az aksik, fekete-piros dróttal beforrasztva :-):-)
Nem viccből: ha jól emléxem, akkor 1800mAh láttam rajta.
Holnap jelentkezem, vagy képpel :-), vagy nélküle :-(Ui.: cserélhető mindenképp: kábel elvág, kicsrél, és kábel összeforraszt. Kicsi a hely, de megoldható
-
Tibciri
csendes tag
Most már az érintésre sem reagál :-(
Tudja valaki, hogy hogyan lehet ezen HARD RESET-et kicsikarni? Hogyan lehetne a gyári állapoptot visszarakni?
Köszi! -
Tibciri
csendes tag
Sziasztok!
Kérlek segítsetek, mert már kezdem feladni (mindent)...
Az istennek sem tudom elindítani a gps szoftvert (3 betű, 1 szám) a wayteq x920bt-n. Elolvastam ezt a fórumot, elolvastam a 820-s fórumot, de az istennek sem műxik. Karira másol, átnevez, txt-ben átírás... Nem megy Elindul, szép kék kezdő képernyő, és kb.: 2 mp után visszalép vagy a windows-ba, vagy a wayteq menüjébe, attól függ, hogy honnan, hogyan indítom.
Kérlek, aki tud küldjön egy üzit, mert már tényleg sírva fogok fakadni
Még a RUSSA is gyönyörűen műxik, de az a genyó nem akar :-(Előre is köszönöm!!!!!
Tibi
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Zalman ZM650-EBT (hibás) eladó
- Újszerű ASUS OLED Zenbook! Csak 1 kg! 13,3 coll/i5-1135g7/512SSD/16GB 4267Mhz RAM
- AKCIÓ!!! GAMER PC: RYZEN 9 5900X + RTX 3060 12GB GDDR6! GARANCIA/SZÁMLA!!!
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest