- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- iPhone topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Mobil flották
- iOS alkalmazások
- Lassítanak a hajlítható kijelzős telefonok fejlesztésén a kínai márkák
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
-
Mobilarena
WayteQ x920BT
Új hozzászólás Aktív témák
-
molvany
senior tag
válasz compi.hu #298 üzenetére
Itt elmagyarazzak tobbek kozt azt is miert ne varj valaszt trivialis kerdesekre: ha sajat magad nem vagy hajlando a minimalis erofeszitest sem megtenni annak erdekeben hogy valaszt talalj, mastol se vard el hogy megtegye helyetted. Amugy a kerdest fulger009-nek tetted fel, szoval nem ertem miert nem neki panaszkodsz, es miert nem ott ahol feltetted
Aki idejön valami gondjával - bajával, nem hiszem,hogy azért teszi, hogy olyan valakitöl filozófálást kapjon, aki csak azért van itt és regisztrált ide, hogy az észt ossza ( Itt személy szerint rád gondoltam !)
Az elsö beírásod is ( jelen idöben ) már a reklám volt más oldalra, ahol az észt osszák ( szerinted ) de jobb ha nem kérdez senki
Eddig mint már írtam, csak az észt akartad osztani és a reklámot. Nem gondolod, hogy ezzel itt nem sokra mész ? Nincs jogom ezt eldönteni, de nem hiszem, hogy ilyenre itt szükség lenne.
Maradj a reklámolt oldaladon és ott oszd tovább az észt ( magánvéleményem )[ Szerkesztve ]
WhatsApp :+491737182060
-
molvany
senior tag
A sértegetéseidet meg hagyd abba légyszíves
Nem hinném, hogy bárkit is sértegettem volna. Nyugott lelkiismerettel visszaolvasok (vissza olvashattok ) nem találok benne olyat.
Ha azonban az sértés, mert megkértem valakit, hogy érdemben is szóljon már a témához, ne csak az észt ossza ( ugyanis a mai beírásai reggel óta 1 az 1 - ben csak azok ) akkor igen, sértegettem valakit.[ Szerkesztve ]
WhatsApp :+491737182060
-
snowdog
veterán
Van egy régi pna-m, vásárolt IGO-val, kihúzom a kártyát, ma betolom ebbe, holnap meg abba. Ez illegális?
Mi az hogy régi PNA vásárolt iGO-val? Ezt nem értem.
Ha van egy olyan PNA-d, amin gyárilag van telepített iGO, akkor azt legálisan használod.
Ha van egy olyan PNA-d, amin gyárilag nem volt iGO, de ráhegesztetted, akkor azt legálisan nem használhatod.
Ha van egy olyan PNA-d, amin gyárilag nem volt iGO, de beleteszel egy legális PDA-hoz való SD-t (másmilyen nincs, csak PDA-hoz való!), akkor fel sem fog települni.Ha van egy PDA-hoz való SD verziód, azt bármelyik PDA-ba bedughatod, és a PDA-ban legálisan használhatod.
Remélem most semilyen lehetőséget nem hagytam ki.
[ Szerkesztve ]
-
compi.hu
senior tag
Az hogy 2+G flash van egy PNA-ban az nem tul regi "divat" azaz regebbi PNA-khoz tobbnyire SD kartyan jott a rigo. Tehat azt az opciot kerdezte akos.sz hogy kiveszi a regi pna-bol a kartyat es atteszi a wq-jebe. Ezt az opciot hagytad ki. De az meg azert nem fog elindulni mert a licensz file nem arra a keszulekre (meg csak nem is arra a tipusra) szol.
-
WindyJoe
aktív tag
-
snowdog
veterán
válasz WindyJoe #315 üzenetére
Nemde.
Ha veszek egy kocsit, de a garázsban tartom, és lopok is egyet, amit meg használok, akkor a lopott ettől legális lesz? Nem lesz az.
Ha egy PNA-ra nincs gyárilag feltelepítve az iGO, akkor akárhány PDA-ra való SD-t veszek, a warez verzió soha sem lesz legális. És ami a lényeg, igen egyszerűen ellenőrízhető. Ugyanis az összes warez verzió license fájla a hatóságok előtt ismert. Ha valaki bármilyen gépen (mindegy hogy az PDA vagy PNA) ezekkel a license fájlokkal használja az iGO-t, akkor az illegális.
Soha nem hallottam olyan esetről, hogy megállítottak volna egy mezei felhasználót, és megnézték volna, hogy milyen license fájl van a gépén. Persze ezzel senkit semmire nem szeretnék buzdítani.
De olyanról hallottam, hogy a hatóságok kereskedőknél, neten árusítóknál, vásáron bemutatót tartóknál végeztek ellenőrzést, házkutatást, és ahol illegális verziókat találtak, ott a feljelentést is megtették.
-
snowdog
veterán
válasz WindyJoe #317 üzenetére
Mijazza PNAaaa??????????
A PNA egy kifejezetten navigációra készült eszköz, teljes neve Portable Navigation Assistant, azaz hordozható navigációs asszisztens. Érintőképernyős, és alapvetően navigációra tervezték. Gyakorlatilag olyan PDA, amelyik kizárólag navigációra való. Az újabbak alkalmasak lehetnek Mp3 lejátszásra is, de alapvetően nem ez a jellemző.
A PDA jelentése Personal Digital Assistant, vagyis személyi digitális asszisztens. A neve is azt sugallja, hogy több funkciót egyesít magában, gyakorlatilag egy irodát hordhatunk a zsebünkben. Képes dukumentumok kezelésére, filmek lejátszására, és internet hozzáférése van. Különböző alkalmazásokat telepíthetünk rá igényeinknek megfelelően.
A GPS rövidítés feloldása Global Positioning System, vagyis globális helymeghatározó rendszer. Érdekes, hogy a köznyelvben GPS-nek nevezett navigációs rendszerek valójában a PNA-k. A valódi GPS-ek azok, amiket a pl. komoly túrázóknál lehet látni. Persze a navigációs rendszerek is a GPS helymeghatározás segítségével tájékozódnak.
Forrás [link]
[ Szerkesztve ]
-
WindyJoe
aktív tag
Azért ez az autós hasonlat erős... (:
Szal ez csak egy nyamvadt szoftver...
Ha kifizette az ember (most tökmind1 melyik verziót), akkor miért ne használhatná ott és úgy ahogy akarja... (Nyilván csak max 1 helyen...)
De sok idióta jogász van...
Na mind1, ez a probléma szerencsére nem érint...Ki korán kel, egész nap álmos és fáradt lesz! (:
-
hocilala
csendes tag
Sziasztok! Tegnap feltettem SD-re egy si-re alapozott programcsomagot, és a video lejátszókkal kapcsolatban azt tapasztaltam, hogy azokat a sample videkót amiket tegnap gond nélkül lejátszottak, most ismeretlen formátumra hivatkozva szabotálnak. Van ötleletek, hogy mi okozhatja?
-
coxy
csendes tag
Halihó!
Végre rászültem a skint a cuccra. Megy is mint annak a rendje. Tök örültem neki.
Sikerült elindítani a TotalCMD-t az mp3 playert, számológépet és a videót is. Egyedül a képek programmal van bajom. Plajos programcsomagjáról van szó. Mit ronthattam el hogy csak ez nem megy?
Hangok is sikerült változtatnom ki is próbáltam, Pestától kezdve mindenkit, jót röhögtem.
Russa -ban van illetékes aki tudna segíteni?
Még egy aztán nem zavarok, ha egyszer megcsinálomhogy a bizonyos módonWinCE induljon akkor mindig az fog indulni onnantól?
c¤xy -
dik
őstag
Csatlakoztam a tulajok közé a mai napon!
Eddigi tapasztalataim:
Telefon SE k750i telefonköny kis kinlódással tökéletes.
Kijelzőnek a hullámzása ha egy kicsit is hozzáérek mindegy elöl vagy hátul zavaró de nem vészes, bár remélem menet közben nem lesz baja a rázkódástól!
Filmekkel, zenékkel semmi gond meglepően jól szól a hangszórója. Ha megy a zene és a tudjuk mi egyszerre semmi szagatás nincs!
Nagyvonalakban eddig minden tökéletes. Bár ez a tudjuk mi így elsőre bonyolult!"A hülyékkel nem lehet mit kezdeni!"
-
coxy
csendes tag
Jah és azt elfelejtettem megkérdezni russa kapcsán hogy a menüpontot a gyári induláskor a gyári menük közé hogy lehet varázsolni?
-
molvany
senior tag
Kijelzőnek a hullámzása ha egy kicsit is hozzáérek mindegy elöl vagy hátul zavaró de nem vészes, bár remélem menet közben nem lesz baja a rázkódástól!
Mondjuk én pont ezért küldtem az enyémet vissza az eladónak. Szerintem ez nem normális dolog ennél. Az eladó szerint, ez arra vezethetö vissza ( rá ) hogy nagy - 5" - a kijelzö. Szerintem ez hüleség. Volt már néhány 5" - os a kezemben, egyik sem csinált ilyet.
Megint venni fogok egyet, de ha ilyen a kijelzöje, biztos nem fog kelleni. Nekem zavaró volt ( már kézben fogásnál is )akár mnnyire is finoman fogtam, behullámzott a közepe.WhatsApp :+491737182060
-
compi.hu
senior tag
Nem, nem lesz. Mondhatnam hogy tipushiba ha hiba lenne, de egyszeruen technologiai sajatossag. Az LCD mechanikai feszultseg hatasara igy viselkedik, egy ilyen vekony keszuleknel pedig csak eleg macerasan (mondjuk acel vagy titanium vazzal) lehetne elkerulni, hogy amikor megfeszited akkor azt felvegye az lcd panel is. Amikor meg magat az lcd-t nyomod meg akkor meg macerasabb lenne a feszultseget elvezeni. Szoval ez egy kompromisszum, akit ez zavar az vegyen kisebbet vagy olyat amiben kikuszoboltek a keszulekhazat ert mechanikai hatasok atvitelet a kijelzore, de akkor szamithat ra hogy vastagabb, nehezebb, stb kutyut kap. Ne tekergesd ne csavargasd hanem hasznald es nem lesz semmi bajod vele.
Mellesleg van itt a kezemben egy bp diamond ami az autos tartoba teve pont ugyan ugy hullamzik erintesre pedig csak 4.3-as a lelkem, de ez soha semmilyen problemat nem okozott nala, menet kozben ugysem a displayt matatod hanem vezetsz.
-
compi.hu
senior tag
x920BT: 135 x 85,9 x 14,3 mm ; 185g
Azure: 140 x 91 x 18,3 mm ; 250gEz az ára a nagyobb mechanikai stabilitásnak. Egy kisebb, könnyebb szerkezt nyilván jóval kevésbé stabil mechanikailag. BluePanther-ék máshogy kötötték meg a kompromisszumot. Ráadásul az x920 háza ugyan abból a puha tapintású műanyagból van mint a 820, ami valószínűleg kevésbé kemény/rideg mint az Azure-nal alkalmazott kemény műanyag
[ Szerkesztve ]
-
dik
őstag
válasz compi.hu #330 üzenetére
Igen az lcd monitor is ilyen ha megnyomja az ember csak enyire nem látványos! Az enyének az usb töltő mellett kb. 4 centire és 1 centire fent csinálja ezt a jelenséget mintha ott lenne az aksija mintha töltésnél azon a részen kicsit jobban melegedne. Valóban nagyon kis érintéstől csinálja és csak ott 10 forintosnyi foltban csak. Mindegy remélem szokható lesz és nem lesz baja. Ha igen van rá 2 év garancia!
"A hülyékkel nem lehet mit kezdeni!"
-
Danniel
tag
Sziasztok!
Ma megvenném a kis drágát (x920bt), a kérdésem az lenne, hogy mindenki legkedvesebb madara (rigó) telepíthető-e a belsőmemóriába. Mert ha igen, akkor 2 gigás kártyát veszek mellé, viszont ha csak kártyáról megy, akkor muszáj áldoznom a 4gigás sdhc-re... Ne haragudjatok, ha már volt róla szó, csak minél gyorsabban szeretném leadni a rendelést, ezért lehet, hogy olyat kérdezek, ami már szóba került. Egyszer már végigolvastam a fórumot, csak nem emlékszem rá. Csak egy egyszerű igent vagy nemet szeretnék, semmilyen illegális leírást nem kell mellékelnetek.
Köszönöm!
http://www.flickr.com/photos/cirmidesign/
-
ZsoAce
tag
Megy a belső memóriából, de ha egész európát lefedő téképkészletet ráraksz, már elég kevés hely marad. Zenének például, vagy ha okosítani akarod, akkor a programoknak. Szerintem.
Bár memókártyát még utólag is vehetsz hozzá, úgyhogy kár is hezitálni, mert jónak tűnik a készülék.[ Szerkesztve ]
-
ZsoAce
tag
Köszi, közben már otthon próbáltam a skined, és rájöttem, bár még valami hibázik a beállításokban. Például az autóválasztásnál hibaüzenettel elszáll.
A Cars könyvtárból akartam törölni, mert nem kell nekem annyiféle kocsi, gondoltam én biztos az .ini fájlból is ki kell törölni a megfelelő sorokat, de mégsem működött úgy, valószínűleg az autók külön listákba (?) szerkeztését is valahogy megsértettem.
Sajnos csak ilyen pongyolán tudom megfogalmazni, mert most nincs a kezemben a készülék, és nem emlékszem jól mit is barkácsoltam tegnap délután.
Van az .ini fájl megfelelő szerkesztéséről valahol leírás magyarul? Nem nagyon találtam, vagy rosszul keresgéltem. -
Tibciri
csendes tag
Sziasztok!
Na, megkaptam a megfelelő ájgót :-), és tökéletesen műxik :-)
Feltettem a belős memóriába, mellette egy Russa, a 8Gb-s karin meg filmek, és zenék. Tökéletes!!!
Dugó? Kit érdekel, mehet a film :-)Én a feljebb említett képernyőhullámzást nem tapasztaltam, lehet, hogy csak vaksi vagyok? :-)
Ígértem képeket az aksiról, de "sajnos" gariban kicserélték, így most nem szedném szét, ki tudja... ;-)
A Russával van egy olyan gondom, hogy a menük nem jönnek be... Csak egy kis villanást látok, és ennyi. Így nem tudom beállítani a térképet sem, és nem tudom konfigurálgatni sem :-( Tapasztalt már valaki ilyet?
Üdv.
Ui.: mekkora minimum hossz kell (kábel), hogy az fm transzizé működjön? Elég ha egy kb.: 3-5 cm-s kábelt dugok be neki?
-
dik
őstag
Kérdés nekem nem olyan tartókart adtak hozzá ami a kis tesztben van. Az enyém mint a kistestvéré egyenes ez hogy lehetséges?
"A hülyékkel nem lehet mit kezdeni!"
-
dik
őstag
Ez kimaradt az előzőből, így néz ki:
http://www.for-max.hu/44-autos-tartok/wayteq-x820-x820bt-autos-tarto-gyari.html"A hülyékkel nem lehet mit kezdeni!"
-
compi.hu
senior tag
Az uj kar (x920 es ujabb 820) meg ilyen
Hat nem tudom hol es mi okbol cserelodott ki az a tartokar, mindenesetre valami buzlik az ugyben. Azt konkretan neked kell eldonteni megeri-e faradtsagot es energiat utanajarni vagy megfelel-e az amit adtak hozza esetleg egyszerubb (es ha a sajat befektetett idodet is beleszamolod akar meg olcsobb iss) venni egy uj fajtat kemeny 1500 penzert.
[ Szerkesztve ]
-
ZsoAce
tag
Az AV-Planetben is a régi típusú tartót adták hozzá, mint az N770-eshez. Furcsa is, hogy nem volt rendesen lefóliázva, mint a többi tartozék (autós töltő, USB kábel). Lehet, hogy költségkímélés céljából cserélik, akkor ott volt a legolcsóbb (3 napja), az IPon-hoz képest kb. 300 Ft-al.
Nekem a régi tartóval sincs semmi bajom, egyszer kell belőni, nem használom más autókban. Az előző hozzászólásokban szereplő linkek szerint még drágább is, tehát jól jártam.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest