Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
ripla
addikt
Csak nagy kár, hogy az Inkvizítor sorozat második könyvétől érezhetően egyre jobban darabjaira hullik a történet. Az öreg ott már kokainnal tartotta magában a lelket, meg is látszott az eredményen, a vége is olyan lett az utolsó könyvnek, mintha lemaradt volna még vagy 10 oldal.
Jó is hogy nem kánon, nagyon jó hangulata van, de teljesen szétesett a végére. Ahogy Watson is. -
csibe1
veterán
A GW meg a többi eszetlen banda a Disney-vel együtt, elmehet valamerre ezzel a kánon baromsággal, valahová jó messzire.
Nekem mindig a a W40k univerzum része marad, akármit hadoválnak.
Idióta gyökerek.
Kb lófütyit se tettek a W40k felfuttatásáért, pedig lehetett volna normális film, sorozat is.
Mondjuk Birodalmi Gárda, Space Marine, Inkvizítor sorozat; a Star Wars - Mandalori meg az Ashoka nyomán.
Aztán mi van, a nagy semmi.
A W40k anime az elég siralom lett, vannak benne érdekes dolgok; mintha nem igazán ismernék a W40k-t, kb Uwe Boll stílus.
Szóval a GW nálam elég rendesen leszerepelt. Tehetségtelen banda. -
csibe1
veterán
Egy ideje már én is csak ebookot olvasok; és csak csendben irigykedek arra, akinek van annyi helye, hogy szép nagy könyvespolca legyen.

Esetleg, majd ha nyerek valamelyik lottón egy szép nagy összeget.
Most nézem, hogy jó árban mennek a régebbi W40k könyvek: Ian Watson teljes Warhammer 40000 univerzuma 80 ezer pénz
Nem tudom melyik raktárból vagy honnan, de a weboldal szerint olvasatlan.
Kicsit többre számítottam, nem hinném, hogy újra nyomtatják megint... -
csibe1
veterán
Nagyon genya vagy, tudod?!

A felső képről a három nagy, meg a zászlót fogó kisebb, az simán jöhetne.

A kéknél bejött az űrgárdista romboló tipp. A másik a titán lett volna, de gondoltam az azért nagyobb.
Az energiapáncélos az meg Hórusz lenne?
Elég furák azok a töltényhevederek a kezén.

Ez szerintem nem igazán illik hozzá...A motoros első kerek alatti páncélos csóka az micsoda?
Közben rájöttem, hogy az Fallout páncél. Az arányai kicsit érdekesek.
Elsőre egy fura birodalmi rohamosztagos páncél ugrott be.
Jól tippeltem?A második képen láttam, hogy ott a Robotzsaruból az ED-209-es.

-
csibe1
veterán
Azt tudod hogyan kell mondani szép, veretes W40k stílusban; hogy elmész ám te
abba az akármerre lévő messzi csába?

Ez a motoros megtetszett, meg mögötte jobbra is, az a fekete-narancs energiapáncélos akárki.

A többit jobb, hogy nem is látom.
Nem kéne idejárni, mert végén még pénzköltés lesz, de inkább csak lenne.

Szóval csak ácsingózás lesz.![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Meg előkeresem az RTS-eket, mondjuk a Soulstorm-ot.
-
ripla
addikt
Nálam a nagyobbak közül ami megvan, az eddigi legnagyobb Millennium Falcon, Rivendell, Mos Eisley kantin, a Star Trek Enterprise, meg a D&D kastély. Utóbbi kettő még nincs kirakva. Ezeken kívül ki van rakva 6 dioráma, meg vagy 15 Star Wars hajó és droidok, néhány Technic, Speed Champions, meg vagy 80-90 minifigura. Plusz a bontatlan 17 doboz ezeken kívül, mert egyelőre nincs helyem.

Amúgy az megvan, hogy a Tuan a hazai egyik hivatalos Warhammer viszonteladó? A könyveket is ők hozzák, és ők is tele vannak figurákkal, hozzá való festékekkel, ecsetekkel, minden amit akarsz.

Warhammer 40.000
A "Kategóriák"-on belül még vannak ott szerepjáték kártyák is, és minden egyéb. -
ripla
addikt
Én a Legoval vagyok így (a könyveken és a képregényeken kívül), most is van még 17 bontatlan dobozom már legalább 1-1,5 éve, de szerencsére a Lego az utóbbi 2 évben annyira engem nem érdeklő szetteket hoz, hogy legalább nem kell költenem rá.

Figurából nekem csak 4 van, ők azok.

-
Düsseldorf
tag
Ferrust könnyebb lenne visszahozni, már ha valaki megleli a lelkét a warpban és vissza is tudja hívni, mert az előállításukhoz nemcsak extrém fejlett géntecnológiát, de komoly warpvarázslatot (ebben a korban boszorkányságot
) használt a Császár - és elég nagy eséllyel nem pusztul el csak úgy a lelkük, lényük.
Sanguinius már neccesebb, mert Horusnak a 4 isten erejével felruházva megvolt hozzá az ereje, hogy akár végleg is pusztítsa (feltehetőleg nem tette meg) -
csibe1
veterán
Egy régebbi Pocketbook-om van, de évente egyszer veszem elő. Bekapcsolom, feltöltöm, aztán megy vissza a tokjába. Otthon is inkább telefonon olvasok.
Nézegettem a tiedét is, de inkább laptop lett helyette.
Szépen felment az ára, 50-ről 75-re, már ha lehet éppen kapni.
A végén még az olvasóknál is szép nagy áremelkedés lesz, ha így haladnak a dolgok. -
csibe1
veterán
Tényleg szomorú, hogy az emberek nem olvasnak.
Kifogás mindig van, hogy miért nem jut rá idő. Ebbe nem is akarok belemenni.
Aztán ez meg is látszik az egyes emberek beszédstílusán, szókincsén.
Jó részük egy hivatalos levelet, emailt nem bír normálisan megfogalmazni vagy értelmezni ebből kifolyólag."Én nem is tudom mi lenne velem, ha nem olvasnék és nem kalandozhatnék el olyan világokra és dimenziókba, ahová másképp képtelenség lenne eljutni. Ráadásul baromi jót tesz kiszakadni a valóságból röpke 8-9 órácskára egy héten."
Ezzel teljesen egyetértek.
Egy jó könyv nagyon sokat tesz azért, hogy szellemileg is felfrissüljön, kikapcsoljon az ember, ne a hétköznapi taposómalommal foglalkozzon.
Ha jól, és részletesen van megírva, akkor szinte filmként látod magad előtt a könyv mondanivalóját.

-
csibe1
veterán
Egy jó darabig megvettem a kedvenc könyveimet, aztán kevés lett a hely is.
Egy régebbi ebook olvasóm van, még világítás nélkül; de nem igazán használom.
A telefon meg mindig nálam van, tettem rá 4-5 GB ebookot, van miből válogatni.
Szemkímélő mód bekapcsolva a telefonon, éjszakai mód az olvasó programon, és ha van időm akkor olvasok valamit. Jobban megy az idő orvosnál, hivatalban, bankban stb. ahol várni kell valamennyit. A neten nincs kedvem nézelődni, inkább olvasok.
Van fent 3-4 ebook program a telefonon, mindegyikkel olvasok egy könyvet, attól függ mihez van kedvem, hangulatom.
-
Fitzgerald
veterán
Valamelyik Swen Vincke interjúban szóba került, hogy a BG3 sikerét látva (azért az nagyon kemény hogy 20 millió fogyott belőle eddig, összehasonlításképpen a teljes Mass Effect sorozatból fogyott kb. 20 millió összesen) megkörnyékezte őket több nagy cég is egy rakás nagynevű ip-vel, többek között a Games Workshop is egy lehetséges Warhammer játék kapcsán. De kb. csak az ötletelgetés szintjéig jutott a dolog.
Ők most ott tartanak hogy kb. azt csinálnak amit akarnak, válogathatanak. Úgyhogy egyelőre új Divinity lesz, aztán majd meglátjuk.
-
-
WayneGace
őstag
Attól nem lesz kevésbé nyomasztó, csak lesz némi remény. Jelenleg az ember orkok aránya kb. egy a héthez, ami igencsak rossz, ott van a mindent felfalni akaró tyranid, necronok is egyre inkább ébredeznek, káosz él és virul, plusz a többi faj. Szóval kell valami, hogy legyen, ami tovább viszi az emberiséget.
-
A 2 utolsó Gaunt kemény kötésben is meg van Angol kiadásban, nagyon jól néznek ki. Megjelenéskor azonnal megvettem a faimnak...akkor még volt Book Depository, na meg Brexit sem volt...
Hourus Heresyből is van 3 angol, a szebb, nagyobb méretű "félkemény" kötésű, nem a sima TPB -
Faimnak is megvettem a Gaunt Omninus első részét, mivel 7000FT-ért 3 regény kemény kötésben a mai árakkal összehasonlítva nagyon jó...
Én is az említett 2 sorozatot veszegetem, meg a Gauntot venném... (Szukitsból még meg van 8 db, fiamnál vannak, bár ő 99%-ban angolul olvas) -
-
csibe1
veterán
Azért ne dőlj már a kardodba.

Egy PC játéknál nem alap dolog a kontroller támogatás, szerintem.
Éppen ezért PC játék, egér+billentyűzet.
Amúgy meg nem tudod a tévére kötni a PC-t, és szerezni hozzá vezeték nélküli egeret?
Ha már ennyire kényelmes vagy...
Bár itt van ellentmondás, mert akkor eddig a kontroller támogatott játékokkal tévén játszottál.
Akkor meg egy vezeték nélküli egér+billentyűzet kell; és probléma megoldva.
-
csibe1
veterán
Jó kérdés!
Remélem elég sokat fizettek érte valakinek!
Ez röhej, de komolyan. Miért nem volt jó a régi logó?
Egyre inkább a játékiparhoz hozzá nem értőnek tűnik a cég.
Sürgősen át kellene szervezni a dolgokat, mert így elriasztják a rajongókat, vásárlókat.
Aztán ha meg nem lesz bevétel, akkor meg jön a mutogatás meg a sírás, aztán a csőd.
Lehet jobb is lenne a csőd, hátha egy ennél hozzáértőbb csapat venné meg a céget.
Szerintem a mostaninál biztos jobb lenne... -
ripla
addikt
Gondold el milyen lehetne egy olyan játék, mint a Star Wars Outlaws, csak ebben az univerzumban. Most azt ne nézd hogy egy középszerű játék, csak azt hogy hangulatra ahogy az SW univerzumot összerakták, na az 10/10. És akkor egy ilyen stílusú játék egy több milliós bolyvárosban, koszos, mocskos utcák, emberi roncsok, lepusztult épületek, és összeesküvések minden sarkon.
Mondjuk egy nyomozást kellene végigvinni, 35-40 órás fősztorival, de lenne rengeteg mellékküldetés is.
Vagy az említett Dead Space stílusban egy űrhajó vagy egy bázis, valahol kint a mélyűrben, génorzókkal, vagy sötét eldákkal, vagy a taukkal szemben, és direkt nem egy űrgárdistával, hanem mondjuk az Officio Assassinorum egy jól képzett ügynökével, és az orkokat meg a nekronokat sem említem, mert már túl vannak használva elég erősen. Iszonyú jó lenne. -
Cifu
félisten
A Mechanicus II esetén nagyon durva, hogy úgy néz ki a Necronokkal is lehet játszani.

A Dark Heresy is igen érdekes, de első ránézésre nem sokat léptek előre a Rogue Trader-től, inkább tűnt egy komolyabb DLC-nek, mint különálló játéknak...
Ha már Rogue Trader, az, hogy a mostani Lex Imperialis-on túl még két DLC várható, elég ígéretes. Egyszer úgy tűnik még elő fogom venni...

-
Düsseldorf
tag
Abnett azt nyilatkozta, csúszik rajta kívülálló okok miatt (azt nem mondza maga a könyv milyen fázisban van).
Valamilyen fórumon volt erről vita, ott egy jólértesült figura azt mondta már kész, leadva, de a kiadó jegeli, mert össze akarja kötni valami újabb kampány, kódex, figurakészlet vagy mi a fenének a kihozatalával, hogy növeljék kölcsönösen egymás eladási számait.
Egy másik meg azt mondta, a "a GW lore-tanácsa" vitázik azon, amit írt mennyire koherens a jelenlegi lore-al, és kijöhet-e így. Ha igen kijön, ha nem akkor is két út van (szerintem): 1. átírják a lore-t, 2. módosíttatnak vele a könyvön.
De nem tudom ezek taálgatások-e vagy igaz -
-
-
Angolnak van szebb, nagyobb formátumú kiadása is a Horus Heresy-ből
(ráadásul a karakterek is nagyobbak, így az öregek, mint én is simán tudják olvasni : ) )Nem csak a magyar Horus Heresy halad nehezen, hanem a Gaunt Szellemei gyűjteményes is megtorpant, pedig az igényes, kemény kötésű kiadás. (angol gyűjteményes rég megjelent)
-
Phobion
addikt
Pedig szerintem ez is impresszív gyűjtemény, grat! 🧐
SM2-be miket szinteztél fel?
Én Heavy, Sniper, Assault eddig.
Számomra a Heavy-Multi Melta az a build, amivel lassan csukott szemmel tudok Ruthless-t solozni, brutál, atomjaira olvaszt mindent maga előtt.
Valamelyik nap lett meg az "ölj meg 41k ellenséget" trófea is. 🤪

Azért az Imperial Fist, Assault, Power Fist-el elég menő.
Birodalmi ököl, oda üt ahova köll! 😂
-
Phobion
addikt
-
csibe1
veterán
-
ripla
addikt

Más.
El is felejtettem hogy van még ilyenem is, makulátlan állapotban természetesen mert én vigyázok a könyveimre, se karcolás a borítón, se eltépett lap, se szamárfül (azért ölni tudnék), mintha most nyomták volna, pedig vagy 20 éve nem kapható sehol.
Egyedül annyi, hogy néhány könyvnek megsárgultak a lapjai, de ezzel nem tudok mit kezdeni.
-
Düsseldorf
tag
Köszi hogy visszakerested!
Erre szokták mondani, a vélemény olyan mint a segg, mindenkinek van.
Kicsit egyszerű aki írta, mondhattam volna h. egyszerű mint a faék.
Sorrol sorra tán majdnem minden állítását cáfolni v. árnyalni lehetne, de felesleges, mert ebbe minden benne van:
"Amióta a k*rva perpetualjait beleerőszakolta a HH-ba, azóta tudtam, hogy el fogja rontani az egész Horus Heresy-t számomra."Mivel nem az lett, amit ő noname gipszjakab elképzelt a saját buksijában (egyébként ki nem sz@rja le ő mit képzelt el v. akart??), ezért aztán neki minden már előre sz@r a Légió (2008 v. 20016-óta), mert az írók merészelték nem azt írni amit ő elképzelt a Bérkocsis utca 41/b-ben éldegélve.
Ez önmagában vicces, kicsit énközpontú a csávó, cserébe nem túl okos, mert amit ír az azt jelenti, csak akkor tetszett volna neki a széria, de főleg a vége, ha Abnett vele konzultál, az ö engedélyét és iránymutatását és tanácsait kéri Wraight, French, Thorpe, Kyme, Hoare stb. helyett.
Hagyjuk már, ez egyenesen szemellenzős hozzáállás, ti. ha nem az van amit akarok, akkor a könyv fosch Abnett meg kókler.
Nekem se tetszett minden, akadnak a sorozatban fércművek amelyek szemétre valók úgy ahogy vannak, de pont a lezárás nem ilyen.
Ne egy ilyen ennyire merev gondolkodású alak véleménye befolyásoljon, olvasd el magad, nem olyan előre kőbevésett véleménnyel, hogy ha ez vagy az (nem) történik, akkor minden szar és pusztulat, meg Abnett monnyonle ... -
Düsseldorf
tag
Jó lenne tudni, miért húzta le, nekem 5*, alig volt benne ellentmondás, izgalmas volt, egyedül a Végső Csatát találtam túl hosszúnak. Illetve a lezárás kicsit kurta lett, arról olvastam volna jóval többet, mi történt, miután visszavitték a Császárt a Terrára.
De az már eddig is kiderült pl. a melyik Gaunt kötetek a legjobbak a sorozatból, hogy nekem más az ízlésem mint a többségnek.Az egyedüli igazi wtf nekem az a mellékszál volt, amit igazából nem is kéne sp alá tenni ( de hátha valaki semmit nem akar tudni a könyvről
)hogy ha az Astronomicont szerkezetileg eléggé roncsolt állapotában a Császár bármilyen közreműködése nélkül működésbe tudta hozni pár Dark Angels könyvtáros Keeler és pártízezer hívő kollektív hite segítségével, akkor egyáltalán nem igaz az, hogy a Cs. nélkül nem működik az Astronomican és azért nem léphet ki az Aranytrónból, mert akkor kihúny az irányfény és a warpban nem lehet tájékozódni és széthull a Birodalom stb.. Persze lehet ezzel akarnak annak megágyazni, hogy egyszer még el tudja hagyni azt) -
Düsseldorf
tag
Még csak a felénél járok, a végére lehet hogy én is csatlakozom az illetőhöz, majd meglátom.
Eddig csak egy olyan dolog volt, ami ellentmond a lore egy részének, na de az pont olyan volt, hogy mindenki nemre és pártállásra való tekintet nélkül nettó idiótaságnak tartotta eddig is, ez az eltérés csak javított az eredetiben leírt eszetlenségen, biztos olvasták a sok kritikát, és mikor máskor lehet ezen javítani
.
Én pozitivumnak tartom, hogy javítanak egy majd 40 éve sebtében összetákolt, sok sebből vérző eredeti lore-on, de látom más ezt problémásnak érzi, van ilyen. Az ilyen konzervatív rajongók kedvéért valahová majd írnak egy kiegészítést, hogy az évezredek alatt az Egyhá torzította el a valós eseményeket.
Én magáról a könyvről mondtam hogy nagyon jól van megírva, bár azt aláírom, lehet hogy egyeseknek nehezen követhető az elején kb. 10-12 szálon futó cselekmény, de azok száma szép lassan csökken ahogy összetalálkoznak bizonyos szereplők az idő előrehaladtával. -
-
csibe1
veterán
Anno én az Ian Watson teljes Warhammer 40000 univerzuma kötetet szalasztottam el, és 7-8 év után az ország másik felében akadtam rá teljesen véletlenül egy kisebb könyvesboltban.

Bár a Karácsony már elmúlt, de nekem akkor hirtelen lett egy második is.
Titta bódog lettem egybűl.
-
Phobion
addikt
így van 👍
rengeteget kell olvasni, párbeszédek, képességek leírása, itemek leírása, lore
"engem nem erdekel a tortenet csak a gameplay"
Ebben az esetben én ezt a játékot nem javaslom neked, de persze tegyél egy próbát steam-en, bár a 2 óra az nagyon karcsú, a karakter létrehozás is alsóhangon ~40-50 perc
-
Phobion
addikt
Én még javában Footfall tengernyi mellékküldetéseit probálom elvégezni, de már kaptam a jelzést, hogy menni kéne tovább Kiava-Dragonus-Janus triumvirátus bolygókra, de akkor ezekszerint figyelni kell erre is, meg ugye nem mindegy melyikkel kezdesz
Ugye nekem újra kellett kezdeni a játékot a 'Gleam of the Final Dawn' quest bug miatt és a második kezdésnél Eurac V-nél kezdtem és meglepődve láttam, hogy teljesen más a setting, élnek a szolgák, a végén felhasználható az állomás, stb.-stb., míg első próbálkozásra Rykad Minorissal kezdtem, utána a börtön planetoid majd utána Eurac V, a szolgák mind halottak voltak és az állomás is teljesen unstable volt, nem tudtam a végén semmit felhasználni abból, szóval, attól tartok, hogy a 3 bolygónál is nagyon el kell gondolkodni, hogy melyikkel kezdjek
Némelyik válasz lehetőség szenzációs, spoiler nélkül 🤣

Viszont az komoly, hogy néha többet olvasok, mint harcolok
Ha már harc, ha a csapatban van 2 officer vagy akár 3, akkor brutál broken buildet lehet összehozni
-
Phobion
addikt
Én még nem játszottam a BG3-al, de szinte biztosra merem venni, hogy minden tekintetben fényévekre van a RT-től, viszont, ahogy írtad is, a 40k setting utánozhatatlan.
Ugyanakkor, ha már 40k setting. Ti szoktatok ismerősöknek, barátoknak mesélni, beszélgetni a WH 40k-ról? Én nem, mert bizonyos, hát inkább a 99%-a a settingnek annyira hajmeresztő, hogy ha ezt valakinek elmesélném, hogy engem ilyen "univerzum" érdekel, hát, lehet rám hívnának valami pszichiátriai kommandót.
-
Phobion
addikt
Gondolom menet közben nem lehet már nehézséget állítani.
Ja és én ráadásul PS5 platformon kezdtem el, mert a PC-m már muzeális darab.
Hát, maradjunk annyiba, hogy kértem az OwlCat csapatát, hogy ha lehet akkor a közeljövőben tegyenek már bele M&KB supportot, de sok esélyt nem látok rá. Nem rossz az irányítás konzolon, de azért néhol lassú és komplikált. 😕 -
Phobion
addikt
Én most vettem meg az oldalukról a 49.99$-es kiadást.
Infó azoknak akik még hezitálnak:
Jelenleg csak PC platformra lehetne aktiválni, de december 7.-én a konzolos platformokat is ki lehet választani majd.
🌌 Fontos az is, hogy az ismert platformokon (Steam, PS, XBOX) a megjelenés napján kicsivel drágább lesz, mintha tőlük vennéd meg.
-
Frod
addikt
Hát igen, és ez egyszerű meglepő, és nem túl biztató is.
A negyedórás gameplay azért már azt mutatta, hogy kész van ez, max csiszolni kell.
Nem tudok nem arra gondolni, hogy a Saber-t tulajdonló Embracer van emögött valamilyen szinten, nekik nagyon nagy pofon volt az idei év. -
wednesday
őstag
Nem vészes egyébként, teljesen játszható 50-77 frame full HD-n, nagy ritkán, ha megröccen. Csak, ha azt nézem, hogy pl: Warhammer III-ban, 4 sereg összecsapása (5000 egység) is érezhetően jobban fut a gépen, akkor azért elgondolkodok rajta, hogy itt mégis mire kell ekkora kakaó.

-
wednesday
őstag
Még nem értem a végére. Lehet túl sok időt töltök a csatákkal.
Meg közben volt egy fél konfig cserém. Azzal is elszórakoztam. Mellékesen van ám gépigénye a játéknak. Szerencsére a körökre osztott rendszerhez nem szükséges a magas fps.
De ennyi idő után tényleg ráéreztem, hogy hogyan kell hozzáállni a játékhoz.
-
Frod
addikt
Elkezdtem most a GP-be kerülés miatt egy Psyker-t, de csak módjával tudom tolni, egyelőre megfelelő perkek hiányában még simán ottmaradunk kezdő szintű missziókon is.
Meglátom még megéri-e a pakolni bele az időt, mert jelenleg úgy érzem még egy kasztot kihúzni 30ra is végtelen messze van. -
wednesday
őstag
Azt elhiszem.
Az mitől függ, hogy közelharcnál beadja a target lehetőséget? Most Stunt osztasz ki vele, vagy vérzés, vagy levágod karját stb.
Rámennék néha arra, hogy stunnoljam az az ellent, hogy mehessen rá a kivégzés. De van mikor csak gyapálja, akár 3 ütésig is. Sokszor csak simán belehalnak.
-
wednesday
őstag
Nagyon állat ez a kép!

Kedvet is kaptam a játékhoz.
Frod: Ez akkor érthető. Igen, az Assassin-oson látom jobb, de most az egyelőre nem volt. Hát ha majd nagyon olcsó lesz talán...De azt én se szeretem, ha valamit külön veszel (legyen akár akciós is) és nem tesz hozzá érdemben a játékhoz, mert lehet magad érzed feleslegesnek. DLC-t akkor veszünk, ha hozzátesz a játékhoz. De amiket írták kritikának ezeket egy patchel is utólag rendbe lehetne tenni. De ezek szerint ez nem történik meg.
-
wednesday
őstag
Igen más a mechanikája és itt nem is arra gondolok, hogyy nincs találati esély, mert az egyből feltűnt.
Szokni kellett, hogy az overwatch használata azt jelenti, hogy nincs coverbe a marine. Sőt bármilyen akciót benyomok, vagy használni akarok akkor kifordul az adott négyzetből a szomszédos négyzetbe. És nem mindig érzékelem, hogy ebből baj lehet.
Egyszer egy kiöntött lögyi mellé mentem pontosan, ahol még nem léptem bele. Na onnan dobram el a gránátot. Erre kifordult, rálépett a szomszédos mezőre, benyelte a sebzést és a negatív effektet és utána dobra el a gránátot.
-
Frod
addikt
Ezzel a Rouge Trader-es vonalával nem vagyok annyira tisztában a hobbinak, de egy füst alatt egy admech, astartes, sororita, inkvizítor és egy eldar... ez így reális? Elsőre kicsit ilyen bestof-nak tűnik

(plusz ez a navigátor, a 3. szemmel vonal, ez nem lett kánonon kívül helyezve? tudom, hogy Watson könyveiben még ez ment, de azóta nem találkoztam velük) -
Cifu
félisten
Engem ez jobban érdekel, mint a Space Marine 2.
A karakterek jó pofák, tetszenek a perk alapú karakterek és hogy építhetsz egy csapatot.Látványos az SM2... de valahogy nem tudok elvonatkoztatni attól, hogy csak újra csomagolták az egészet, plusz továbbra is nagy fájdalmam a "nézd-a-hátam" stílus. Majd meglátjuk...
-
Eredeti angol HH nagyon szép kiadás, nagy karakterekkel.
Esténként szoktam olvasni, főleg télen.
Nekem is vannak hatalmas polcaim Képregényekkel, regényekkel, gyerekkönyvekkel. (Utóbbi már max. az unokáké lesz egyszer) Nagy fiammal az angol képregényekkel szeretettem meg az olvasást. Évekkel ezelőtt USD még jó áron volt, posta sem volt annyi mint most, BF környékén rendszeresen volt kiárusítás a TFAW-on, akkor sok képregény érkezett...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- LG monitorok
- Monitorkalibráló eszközök
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Yettel topik
- alza vélemények - tapasztalatok
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- Asus ROG Scar 18 - RTX 5090 - 64GB Ram 2x2TB SSD
- Bomba ár! Dell Vostro 5620 - i5-1240P I 8GB I 256SSD I 16" WUXGA I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Vostro 15 3515 - Ryzen 5 I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V110 - i5-6GEN I 8GB I 128SSD I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! HP Pavilion 15 - i5-4GEN I 8GB I 750GB I 15,6" HD Touch I Cam I W10 I Garancia!
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4648, 100% AKKSI
- Keresünk S24/S24+/24 Ultra/S24 FE
- Vásárlunk iPhone 12/12 Mini/12 Pro/12 Pro Max
- Akciós kisWorkstation! Dell Precision 3570 i7-1255U 4.7GHz / 16GB / 512GB / Quadro T550 4GB FHD 15"
- iPhone 16 Pro Max 156GB Fekete Titán - 27% ÁFA (0397)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest