- Nem tiltották be a Teslát Kaliforniában, Robotaxival ünnepelt a márka
- Apró változásokkal, elődjénél jobb áron kezd a Google Pixel 10a
- Visszatért a Snapdragonhoz az Infinix, itt a Note 60 és Note 60 Pro
- Esélyes, hogy drágul a Nothing Phone (4a) széria
- Lelkiismeret-furdalás nélkül zabálhatod a süteményt a Galaxy S26-tal
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
- Mobil flották
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Realme GT Master Edition - mestermunka
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Apró változásokkal, elődjénél jobb áron kezd a Google Pixel 10a
- Soundcore Sleep A30 - a hosszú házasság titka
- Asus Zenfone 10 - kicsit más az új kicsi
- Szinte csak formaság: bemutatkozott a Pixel 6 és Pixel 6 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
5150head
őstag
Most így "pár" óra után:
Igencsak grindos az új content. Ez most lehet jó meg rossz is. Az is lehet, hogy el vannak b@szva a dropratek, mert mire Gyre-t kifarmoltam megőszültem. Vicc, hogy rare cuccból 4-5 is esett, mire az uncommon kipottyant.
Egy-egy run (rot C-ig) 20-25 perc amit sokallok főleg úgy, h nem lehet gyorsítani a rotációt. A Void armageddon pl sima mobile def, annyi h van benne egy Angel harc ami egy jó buildel kb 10-20 mp
de ami idegesítő, hogy ez a 20-25 perc rohangálással megy el A-B között.
Az egyes wavek között meg szerintem túl hosszú szünet van, csak megy az álldogálás...
Az új evolve fegyók érdekesek, a pisztolyba beletoltam 2 formát és a secondary form-ja elég op-nak tűnik. A primary meg a melee annyira nem fogott meg, de a primary-t még fel se húztam. Az evolvok feloldásáért XP-t kapunk, bár azt nem figyeltem, h ez beleszámít-e az MR-be (gondolom igen) Némelyik feladat nevetségesen könnyű némelyik meg simán csak idegesítő - pont mint a riveneknél, viszont ezektől elég erős buffot kap az adott fegyó.
A két sima fegyót még nem sikerült kiszedni, Gyre meg még gyártódik szóval ezekről nem tudok nyilatkozni.
A Madurai focus suli OP lett
Szerintem ez fog kapni majd nerfet. Eidolonon még nem néztem, de sztem gyorsítani fog ott is a játékon.
Új Arcanek közül 2-t találtam értelmesnek a leírás alapján. Szépen potyognak a küldik közben, meg standingért is lehet vásárolni őket.
Vicc, hogy az új NPC-k közül egy árul csak értelmess cuccokat, egy csak cosmeticokat a "hotelszobába", a másik meg csak a repu beváltáshoz van.
Új hozzászólás Aktív témák
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Mikrotik routerek
- Milyen videókártyát?
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Nem tiltották be a Teslát Kaliforniában, Robotaxival ünnepelt a márka
- Androidos tablet topic
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Visszafogott, vékony és vezetékmentes ProArt billentyűzet jött az ASUS-tól
- 3D nyomtatás
- Zenless Zone Zero (ZZZ)
- További aktív témák...
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte GTX 1050 OC 2GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- HP EliteBook 840 G9 i7-1265U 16GB 512GB 14" FHD+ 1 év teljeskörű garancia
- Ventilátorok 120/140mm és tápkábel modding kitűnő árakon!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Egy-egy run (rot C-ig) 20-25 perc amit sokallok főleg úgy, h nem lehet gyorsítani a rotációt. A Void armageddon pl sima mobile def, annyi h van benne egy Angel harc ami egy jó buildel kb 10-20 mp
de ami idegesítő, hogy ez a 20-25 perc rohangálással megy el A-B között.
Az egyes wavek között meg szerintem túl hosszú szünet van, csak megy az álldogálás...
Szerintem ez fog kapni majd nerfet. Eidolonon még nem néztem, de sztem gyorsítani fog ott is a játékon.