- Apple iPhone 17e – mágnesek ereje
- Google Pixel topik
- Mobil flották
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Lassan húzóágázat lesz a villanyautó a Xiaominál
- Megérkezett a Samsung Galaxy A37 és Galaxy A57
- Milyen okostelefont vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
Új hozzászólás Aktív témák
-
5150head
őstag
#7494 ViZion Oksa majd csereberélünk. Úgyis van még olyanom ami neked kell
#7495 khalox Deimoson szerintem könnyebb, mert a pilonoknál lehet nyersanyagot farmolni.
Tipp: Soloban bementem az első vaultba, megcsináltam mindent, majd az egyik pilonnál elkezdtem range+duration vaubannal odahúzni a mobokat, a mechel meg kinyírtam őket. Könnyebb így mint tennoval öldösni, és a nyersit ugyan úgy dobja ha mechel ölsz. Azért a vaultban, mert kint nem jön annyi mob.
Ha meg többen vagytok és mindenki nyersit akar és még boostert is van akkor meg kánaán. Pl: egy vaubannal odahúzza a mobokat, esetleg pluszban még ivara range-s noise arrow-val odacsalja őket. Aztán van egy meches aki öli a mobokat negyedik meg egy looter nekros. Többet szerintem nem lesz gond a nyersire
Az exalteddel ne foglalkozz, teljesen bugos és még gyenge is
Szerencsére maxos a bonewidow is, de amíg nem kap javítást, buffot és/vagy reworkot addig bottal se piszkálom meg. Nálam elérte a Gauss/Grendel szintet
Új hozzászólás Aktív témák
- Spórolós topik
- BestBuy ruhás topik
- Hieronymus: Hogyan parkolj hátramenetben profi módon
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Futás, futópályák
- Apple iPhone 17e – mágnesek ereje
- Nagyon is lát fantáziát a Socket AM4-ben az ASRock
- Google Pixel topik
- Mobil flották
- További aktív témák...
- Nintendo Switch Oled + Fólia
- openbox/A++ HP Victus 16" ips 144Hz, R7-6800, 16GB DDR5 / 512 NVMe, RTX3050 Ti, WiFi6 SZLA +GARANCIA
- ThinkPad P15v Gen3 27% 15.6" FHD IPS i7-12800H T1200 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- AMD Radeon RX 7800 XT 16 GB (21330-01-20G)
- Bontatlan MacBook Air 13" M4 Magyar 2025 éjfekete színben, 2 év garanciával eladó!
- Samsung Galaxy S25 Ultra 512GB Titanium Black Karcmentes állapot 100% akkumulátor
- Xbox Series S 512 GB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4426, 100% AKKSI
- Eladó egy pixel 7 obsidian
- Új HP 15 Victus FHD IPS 144Hz i7-13620H 4.9Ghz 10mag 16GB 1TB SSD Nvidia RTX 5060 8GB Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest