- Red Magic 11 Air – vékony házból süvít a szél
- Csíptetős fülesek csatája – Sony LinkBuds Clip vs. Huawei FreeClip 2
- Mérföldkő a szilárdtest-akkuknál: fontos lépést tett a QuantumScape
- Újabb óriásakku a Honortól: a X80 lehet a következő 10 000 mAh-s modell
- iPhone 18 Pro Max: kis kapacitásbővítés hoz nagy előrelépést üzemidőben
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Samsung Galaxy A72 - kicsit király
- Android szakmai topik
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Red Magic 11 Air – vékony házból süvít a szél
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
- Amazfit T-Rex 3 Pro – világítós dínó
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
McDuglas
üzenetére
Jómagam is ennek vagyok a híve, mondjuk nekem már szerencsére elég jó cuccaim vannak, kicsit csalódtam is, h nem emelkedett a lvl a múltkor, mikor kb. 8. próbára sikerült csak megölni.
Üdv itt!(#6939) allnickused: ajnye! Elmondhatnád, h miféle fórumon voltál, h oda véletlenül se menjek. Basszus, minek ugatni, h ilyen-olyan noob... mintha más MR 29-ről indult volna, vagy mindenkinek mindent tudnia kellene...
Rengeteget kérdezek én is, mindig van mit tanulni (mint fentebb volt Khorával az az über DMG... nekem is új) és az a dolga, kötelessége a régebbi játékosoknak, h segítsenek. Másik játékban szoktam felkapni az iszapot, mikor beírják, h szar a közösség. Nah, de a közösség azok mi vagyunk, olyan lesz, amilyenné tesszük. Warframe-val amúgy elégedett vagyok, -bár a klán/alliance lehetne aktívabb- sokan és sokat segítenek. Remélem majd Te is ezt fogod tapasztalni.
Magas lvl enemyhez ismételném a taktikám: amit nem látnak, arra nem lőnek (kivéve az arbit, de az másik történet). Láthatatlan framevel nagy nyugalommal be lehet menni közéjük, CP+coaction legyen, ez elvileg -34.5% armor, és ha mások is hoznak CP-t, akkor még több.
Ha nincs durva crites fegyó, akkor érdemes melee-vel kombó+weeping wounds + gas vagy corrosive irányba menni. Kicsit lassabban öl, de megbízható. És mivel nem látnak, meg lehet várni, h meghaljanak

Ha mondjátok mivel mentek, akkor ajánlunk konfigot rá. Most a Dex Dakra-t próbálgatom, meglepően kellemes csalódás, szépen felszeletel mindent IS
Ember + Dex Dakra csak tűzre építve, mert ugye a stílus az első, második a dmg... 
Kuva fegyókról írtunk röviden, nekem mondjuk a hind nem jön be, de ha MR-t és lvl 40 fegyót akarsz, akkor a nyamvadt 5 formát bele kell ölni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen processzort vegyek?
- Hosszú premier előzetest kapott az Arknights: Endfield
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Melyik tápegységet vegyem?
- Samsung Galaxy A72 - kicsit király
- Milyen videókártyát?
- Spórolós topik
- További aktív témák...
- ASUS CORE I7 8700 GAMER MAX PC 16Gb RAM 512GB NVME SSD ASUS GTX 1660 SUPER 6GB DDR6 1ÉV GAR!
- ASUS CORE I5 8400T GAMER MAX PC 16Gb RAM 512GB SSD ASUS GTX 1660 SUPER 6GB DDR6 1ÉV GAR!
- BeQuiet! GAMER alap! i9-14900K / Z790 / 32GB 6000MHz / 2TB Gen4 / 1000w Gold! BeszámíTOK
- SteelSeries Arctis Nova PRO PC-Xbox headset + GameDAC GEN 2 + fülpárnák
- HifiMan Arya Organic gyári fejhallgatókábel (6,3mm jack - 2x3,5mm jack) 1,5m
- HP ProDesk 600 G5 i3-9100 8GB 256GB 1 év garancia
- Gyümölcstartó hibátlan állapotban eladó
- Bomba ár! Dell Latitude 5495 - Ryzen 5 I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Radeon I Cam I W11 I Gari
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Keresünk Galaxy S21/S21+/S21 Ultra/S21 Fe
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Rengeteget kérdezek én is, mindig van mit tanulni (mint fentebb volt Khorával az az über DMG... nekem is új) és az a dolga, kötelessége a régebbi játékosoknak, h segítsenek. Másik játékban szoktam felkapni az iszapot, mikor beírják, h szar a közösség. Nah, de a közösség azok mi vagyunk, olyan lesz, amilyenné tesszük. Warframe-val amúgy elégedett vagyok, -bár a klán/alliance lehetne aktívabb- sokan és sokat segítenek. Remélem majd Te is ezt fogod tapasztalni.

Ember + Dex Dakra csak tűzre építve, mert ugye a stílus az első, második a dmg...