Hirdetés
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Megjöttek Magyarországra a Redmi Note 15-ök, január 22-től ennyiért kaphatók
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- A Honor is megcsinálja saját kamerakészletét
- Android szakmai topik
- Egy picit olcsóbb lesz a Google Pixel 10a
- IDC: 2025-ben a Huawei megnyerte Kínát, az Apple a világot
- Honor 200 Pro - mobilportré
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
5150head
üzenetére
...OK, de én kicsit most olyan vagyok, mint a parasztbácsi az állatkertben a zsiráf előtt:
ilyen állat akkor sincs!
Ezek kb. normál buildek, mi a franc csinálta azt a csillió sebzést? Tipedo vagy khora ostora?
...és nekem miért nem csinálja?
Coaction is jó ám a CP mellé, minél magasabb a szint, annál többet ér, mert ugye X % armort bont le.
Vik: "beletolok vagy 7 Forma-t aztán kiderül, hogy minden Warframe jó", nah, ezt látom én is, meg ugye ismerni kell. Anno elvoltam Nezha-val is, de most utánaolvastam alaposabban. olyanokat tud, h a láng amit hagy, az a csapattársakat is védi a status effektektől, ajánlott hosszú kuva küldiken. Embernek is a 3-as leszedi az armort, utána már a combosabb grineerek sem olyan nagyon erősek... De ugye ez egy "buliframe" futunk és 4-4-4-4-4-4
pedig több van benne -ahogy gondolom a többiben is, igazán sztem 8-10 frrame van, amit jól ismerek és kb. maxoltam is. OK, nyuszi vagyok, arbira még csak Oberon, Vauban és Ashy volt akit be mertem vállalni.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO ThinkPad P15 Gen 1 munkaállomás - i7 10750H 16GB DDR4 256GB SSD Quadro T1000 W11
- 195 - Lenovo Legion Pro 5 (16IAX10) - Intel Core U7 255HX, RTX 5070
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3503
- Gamer PC - Számítógép! Csere- Beszámítás! R7 5700 / Suprim RTX 3080/ 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Samsung QM55B 55" UHD 4K LED Signage Reklámmonitor 27% ÁFÁS
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
pedig több van benne -ahogy gondolom a többiben is, igazán sztem 8-10 frrame van, amit jól ismerek és kb. maxoltam is. OK, nyuszi vagyok, arbira még csak Oberon, Vauban és Ashy volt akit be mertem vállalni.