- Huawei Watch GT Runner 2 – óra a futóra?
- Ez most a legjobb robotporszívó. Kérdőjel? De nem olcsó. Pont.
- Áprilisban érkezhet a OnePlus Ace 6 Ultra, közben új tabletek is készülnek
- Oppo Pad Mini néven készülhet a gyártó új, kompakt, prémium táblagépe
- Új Xiaomi Mijia etető érkezik 5 MP-es kamerával és éjjellátással
- Magisk
- Google Antigravity - ennyi volt?
- iPhone topik
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Huawei Watch GT Runner 2 – óra a futóra?
- Fotók, videók mobillal
- Áprilisban érkezhet a OnePlus Ace 6 Ultra, közben új tabletek is készülnek
- Jövő hónapban debütál az Oppo Find X9 Ultra
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
s4hu|SyD^
üzenetére
Pár napja Terryt megpróbáltam egyedül, a végén a kis vombyk megöltek...
Nem értettem, h miért, majd elkezdtem utánaolvasni.
Revenantel mentem, alapból jó eséllyel nem tudja a tery sebezni, mesmer skin, etc...
Szal. lődöztem, majd amikor sugárzott, akkor mesmer skin fel és be operátorba, elkezdtem leszedni a következő pajzsot, meg a kis vombykat. A végéig működött, ott túl sok vomby volt már és meghaltam "csak úgy". Amit nem tudtam, h operátor módban csak akkor sebezhetetlen a warframe, ha nincs aktív abbility. Nekem a mesmer skin duration még tartott, amikor operátorral lődöztem, így a kis genyák lehentelték revenantot...
Közben formáztam is, meg Nezha-t nyúztam, nem tértem vissza a solo terryre, de gondolom így már menni fog. Nem szabad sok durationt rakni, a passzívja megvédi amúgy is, ha nem aktív a mesmer skin, akkor nem támadják, operátorral meg lehet őket darálni.Ami fura volt, h a végére lettek vagy 20-an a kis vackok, pedig előtte is öltem őket. Csapatnál nem láttam ennyit, nem is értem, h honnan a rákból jöttek.
Opticor vandal rivenből critest szeretnék, már minimum 40k kuvát beletoltam (75 vitusért vettem 30k-t és volt is sok...) de még nem adta az igazit. AoE elég nagy, szerintem ezért nem lesz jó eidolonra. De ki kell próbálnom

Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S26 Ultra Spigen tok, üvegfólia
- Felújított laptopok számlával, garanciával! Ingyen Foxpost/PostaPont!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 64GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3565
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest