- MWC 2026: Szemből nagy, oldalról nem is látod
- MWC 2026: Óriásakkut tuszkoltak egy szupervékony hajlíthatóba
- A Telekom és a Yettel is jóváír a közel-keleti térségben tartózkodó ügyfeleinek
- MWC 2026: Leica telefont gyártott a Xiaomi
- MWC 2026: Meglepően jó áron jön a kicsi, de erős, illetve a nagy és fotós Xiaomi
- Mobil flották
- MWC 2026: Leica telefont gyártott a Xiaomi
- iPhone topik
- Vivo X300 - kicsiben jobban megéri
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Garmin topik
- MWC 2026: Meglepően jó áron jön a kicsi, de erős, illetve a nagy és fotós Xiaomi
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- MIUI / HyperOS topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Źşë'
addikt
válasz
5150head
üzenetére
köszi, és a kör végére mennyi essence esett?
most néztem, kivették az ESO drop table-ről a Blazing step ephemerát, annyira örülök neki, mit szoptam az miatt sztem volt vagy 140 ESOkör mire meglett (ha nem több), 28as peccsel átrakták arbitration megvehető cuccok közé 30 vitus essence kell hozzá
, picit sem vagyok mérges.. ha ezt tudom akkor hagyom a picsába, egyet tudok, ha lesz valami ami hasonlóan nehéz farmos hagyom a rákba... én meg örültem neki, hogy hu baszki milyen rare cuccom van, 1kibeb*szott % volt a dropja és ráadásul C rotációban... de ugyan ez volt a railjackel is, kemény grind, megvan minden, aztán jött a könnyítés.. 
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 64GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4474, 100% AKKSI
- Vállalom telefonok,tabletek javítását ,(szoftveres hibát is,frp lock-ot is)márkától fügetlenűl
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4662, 90% AKKSI
- Használt Apple A1243 EMC2171 német kiosztású vezetékes billentyűzet / 12 hónap jótállás
- Dobozos ÚJ Lenovo Legion 5 16 2.5K OLED Ultra 7 255HX 32gb ddr5 1 TB RTX 5070
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
, picit sem vagyok mérges.. ha ezt tudom akkor hagyom a picsába, egyet tudok, ha lesz valami ami hasonlóan nehéz farmos hagyom a rákba... én meg örültem neki, hogy hu baszki milyen rare cuccom van, 1kibeb*szott % volt a dropja és ráadásul C rotációban... de ugyan ez volt a railjackel is, kemény grind, megvan minden, aztán jött a könnyítés..