- Tényleg felkerült a 200 megapixel egy hajlítható telefonra
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Videón mutatják meg a Nothing tervezői a Phone (4a) külső újdonságait
- MWC 2026: telefonból kivehető akciókamerát hoz az Ulefone RugOne
- Megkaptuk az első hivatalos fotókat a Honor Magic V6-ról
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Fotók, videók mobillal
- Mobil flották
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Huawei Pura 80 Pro – a másik zsebbe
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Videón mutatják meg a Nothing tervezői a Phone (4a) külső újdonságait
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
s4hu|SyD^
üzenetére
Twin Horns mellett van egy megvilágított, én ott szoktam lemenni. Macerás, mert marha nagy, minap majdnem nem találtam ki

Pin-t gyártottam egy tucattal, hmmm... megfeledkeztem róla. Meglepő, h pont erre való, csak vmiért azt nem raktam be. Régen rengeteg free roamot mentem, csak eladtam a cuccokat.
mint bármit is, amit felvettem. (többek között ezért nincs chroma, limbo, stb...)Ghoul írtáskor is serénykedtem, nekem tetszik a PoE, pár apróságot leszámítva.
Destiny 2-t -többek között- azért nem szerettem, mert egy kupac enemy-t lehentelsz, 50m-et arrébb mész és respawnolnak, támadnak. Itt nagyon jól el van találva a ritmus, nem jönnek túl sűrűn, lehet közben bányászni, stb.Ropilollinál este nekem kellett amp-olni párszor, olyan csapattal dobott össze, akik sztem mind kezdők voltak itt. De pár kör után belejöttek/jöttünk. De nem volt gyors kör, mindenkinél alap amp...

Te melyik szindikátusnál vagy toppon? Cserélhetnénk cuccokat...
Nekem a steel meridian és a Red veil maxos, innen tudok adni modot, alkatrészt cserébe.
Archwing cuccok kellenének a combosabb fegyókhoz majd.
Új hozzászólás Aktív témák
- HP EliteBook 845 G8 14" Ryzen 5 pro 5650U, 16GB RAM, 512GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- HP EliteBook 845 G7 14" Ryzen 5 pro 4650U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- HP ProBook 445 G10 14" Ryzen 5 7530U, 16GB RAM, 512GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- HP ProBook 445 G9 14" Ryzen 3 5425U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Godox X3N kioldó (NIKON)
- Samsung Galaxy S23 Ultra 8/256GB Cream használt, karcos kijelző 6 hónap garancia
- BESZÁMÍTÁS! Asus B365M i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Super 6GB Kolink Citadel FSP 500W
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

mint bármit is, amit felvettem. (többek között ezért nincs chroma, limbo, stb...)