- Nagy aksival és erős hardverrel megjött Magyarországra a Poco X8 Pro és Pro Max
- Telekom mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Azonnali navigációs kérdések órája
- Motorola Moto G06 Power – nagyfater új zakót vett
- One mobilszolgáltatások
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
RJ nekem marha nagy csalódás volt. Sokat mentem eleinte, de annyira bugos volt...
Mindent fejlesztettem, erre kiderül, h csak egyet kellett volna felhúzni, mert így nem minden elérhető. Random csapatokkal mentem, az sem a legjobb.Serro nem endgame, én is a crit miatt átugrottam. Viszont ez a cucc a Jedi-kard hangú, jópofa animációval és rendes hatásfokkal. Az ilyen lvl 50 ellenfélre nem kell krit meg hókuszpókusz, azt fogpiszkálóval is le lehet még ölni -kivéve a grendel farmot, ott modok nélkül minden f@s. Ez felettire még nem is vittem szerintem.
Fragor-t már láttam, de semmi nincs meg hozzá... Fura is, mert azért a legtöbb cuccal már alkatrész-szinten találkoztam. Tipedo, orthos, etc. könnyen össze is jöttek, nem is farmoltam, csak nézem, h majdnem minden megvan. Akkor kezdtem direkt a hiányzóra menni. Sok ilyen van most bent, ha megint nem hoz jó cuccokat a baró srác, akkor megépítem ezeket is.
Új hozzászólás Aktív témák
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Zyxel NAS326
- A tajvani chipgyártóknak is beteszi a kaput a Hormuzi-szoros lezárása
- PlayStation 5
- Nagy aksival és erős hardverrel megjött Magyarországra a Poco X8 Pro és Pro Max
- Vegyes fogadtatás, erős rajt: 2 millió példánynál a Crimson Desert
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Infinix Zero 5G / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- iPhone 16 Pro 128GB Desert Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 (DisplayLink)
- AKCIÓ! ASRock B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 6GB Zalman T3 Plus ADATA 600W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest