Hirdetés
- MWC 2026: Varázslatos kínai B-brand telefonok
- Fotók, videók mobillal
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
- Milyen külső akkumulátort mobileszközökhöz?
- Milyen okostelefont vegyek?
- iOS alkalmazások
Új hozzászólás Aktív témák
-
Néztem én is az árakat... nem tudom, h mekkora biznisz (mármint hogy mennyire adják-veszik, mert mintha ua. lenne a kínálat).
Én felraktam 2-3 rivent, semmi. Volt akire ráírtam, h megvenném. AFK volt a 90%, de aki nem, az sem írt annyit sem, h kabbe. Tegnap vkinek a klánban eladtam egy rivent, amit nem tudtam kinyitni. 4 ayatant adott, mindenki boldog. Kereste a kihívást, hát ebben van.

Vik: nagyon gyorsan haladsz. Én nem tervezgettem, játszottam amihez kedvem volt, mostanság is így van ez. Persze most kell megint Cryotik és mutagen sample, ez módosítja a terveim (illetve a nem létező terveim).
Néha fegyók, néha warframe, de ha megszerzem, akkor csak játék. OK, figyelem a nightwave-t, weekly ayatan-t, ilyesmit. De nem kapkodok, tutira marad még felfedezni való.Mániám a maxolás, beszéltük, h többnyire ez idő és egyéb. De most pl. mutagen sample farmra készítem nekrost. Sokadik forma... pár mod hiányzik. Múltkor jó volt nidus is a survival-on, de állítólag nekrossal lehet sokat farmolni. Mindenféle feladatra raktam össze fegyót, warframe-t. Persze néha találok újabbat, érdekesebbet, amiket minap is írtam.
...és a kuva fegyókat még meg sem szereztem. Erre érdemes lenne még időt szánni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell Precision 7760 i7-11850H 64 GB RAM NVIDIA RTX A4000 FHD IPS Garancia
- Laptop ramok DDR4 8Gb (10e/db) 16GB (20e/db) 32GB ( 44e/db) modulok 3200Mhz párban is! - garival
- HP ZBook Fury 17 G8 i7-11800H 32 GB RAM 1TB SSD NVIDIA RTX A3000 Garancia
- Hitachi 2TB HDD 7200rpm (HDS722020ALA330)
- Corsair VENGEANCE LPX 2x16GB DDR4 3200MHz CL16 - Új, bontatlan - Eladó!
- ÚJ könyv: Gloviczki Zoltán - A holnapután iskolája
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G3 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULL HD I Cam I W10 I Gari!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3791
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Targus DOCK423A - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 x HDMI (120Hz)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest