Új hozzászólás Aktív témák
-
Nem az én klánom, itt volt Dewri, az övé, csak már mással játszik többnyire. Van még pár klántag, de amikor rájukírtam volt, aki vissza se írt...
Jah, nekünk csak síma van, wraith jobb lenne. Válthatunk klánt, csak ne legyen kötelező a mikrofon, meg a beszélgetés....Archwinggel ne foglalkozz, Neptune-on van pálya, ahol lehet húzni. Ha odaérsz, majd megyünk párat. Olyan ez a 'wing fejlesztésre, mint a sanctuary a fegyókra.
Invasionnál arra figyelj, h tudod mindkét oldalt is tolni, de a díjat/lootot csak az egyikre adja. 3× kell végigtolni, de itt mindig lesznek, főleg ha catalyst bp vagy ilyesmi van bent.
Fentebb linkeltem az én moddolásom, multishot+crit már hatékonyabb lvl 60-70 felett.
Tegnap az Arca plasmorral lvl 84-es grineer-t henteltem, meglepően jó volt. Csak kicsi a tár, célozni kell, a reload fél óra neki... amúgy nagy buli az a fegyó.Formával Wukongot megvárnám. Mégiscsak ez prime, az egyik legjobb sztem, akár indexre is. sok energia nem kell neki, jól lehet a HP-jét növelni, armor is akard. Menekülős képessége is van, de ha körülvesznek akkor igazán a 4-es ultival mindent IS visz.
Új hozzászólás Aktív témák
- Crimson Desert
- alza vélemények - tapasztalatok
- Philips LCD és LED TV-k
- Milyen házat vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Renault, Dacia topik
- Elektromos cigaretta 🔞
- MacBook Neo vs MacBook Air – Megéri a félár?
- Windows Insider Program
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- További aktív témák...
- Kingston HyperX Fury 2x4GB 2133MHz DDR4 kit / Beszámítás OK! / Akciós Ár!
- Eladó Sony PlayStation 5 (Slim) 1TB Digital Edition 2026.12-ig garanciával!
- ASRock B250M-HDV / MSI B150 PC Mate
- 250GB Sata SSD-k / Samsung 840 Evo / 850 Evo / CM871a / Kingmax /
- ASUS ROG G70S retro gamer laptop 17 dual GPU SLI ritka különlegesség
- 226 - Lenovo LOQ (15IRX10) - Intel Core i7-13650HX, RTX 5060
- Samsung Galaxy Tab S6 lite 64GB,Átlagos,Adatkabel,12 hónap garanciával
- HP ProBook x360 435 G8 Ryzen 5 5600U Refurbished - Garancia
- iPhone X 64GB 100% (3 hónap Garancia) - AKCIÓ
- iPhone 17 Pro Max Mélykék - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest