- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Google Pixel topik
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Huawei Watch 4 Pro - kívül-belül domborít
- Apple Watch
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Akciófigyelő: Jön az új EarFun Clip 2, van is hozzá 30% kedvezmény
- Megérkezett a Samsung Galaxy A37 és Galaxy A57
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nem az én klánom, itt volt Dewri, az övé, csak már mással játszik többnyire. Van még pár klántag, de amikor rájukírtam volt, aki vissza se írt...
Jah, nekünk csak síma van, wraith jobb lenne. Válthatunk klánt, csak ne legyen kötelező a mikrofon, meg a beszélgetés....Archwinggel ne foglalkozz, Neptune-on van pálya, ahol lehet húzni. Ha odaérsz, majd megyünk párat. Olyan ez a 'wing fejlesztésre, mint a sanctuary a fegyókra.
Invasionnál arra figyelj, h tudod mindkét oldalt is tolni, de a díjat/lootot csak az egyikre adja. 3× kell végigtolni, de itt mindig lesznek, főleg ha catalyst bp vagy ilyesmi van bent.
Fentebb linkeltem az én moddolásom, multishot+crit már hatékonyabb lvl 60-70 felett.
Tegnap az Arca plasmorral lvl 84-es grineer-t henteltem, meglepően jó volt. Csak kicsi a tár, célozni kell, a reload fél óra neki... amúgy nagy buli az a fegyó.Formával Wukongot megvárnám. Mégiscsak ez prime, az egyik legjobb sztem, akár indexre is. sok energia nem kell neki, jól lehet a HP-jét növelni, armor is akard. Menekülős képessége is van, de ha körülvesznek akkor igazán a 4-es ultival mindent IS visz.
Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Suzuki topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- Ford topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Milyen monitort vegyek?
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Hosszú premier előzetest kapott az Arknights: Endfield
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- 27% - ASUS ProArt GeForce RTX 4080 SUPER OC 16GB GDDR6X 256bit Videókártya !
- Sony Playstation 5 Pro 2TB/ 36 hónap garancia
- 27% - GIGABYTE RX 7800 XT GAMING OC 16G Videokártya
- ThinkPad P16 Gen1 16" FHD+ IPS i9-12950HX RTX A1000 32GB 512GB NVMe magyar vbill ujjlolv gar
- Vivobook X1504VA 15.6" FHD IPS i5-1334U 16GB 512GB NVMe ujjolv gar
- Dell Latitude 5290,12.5",i5-7300U,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11
- Dell Latitude 5300 13,3" FHD IPS touch, i5 - i7 8665U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Részletfizetés.Bontatlan. Gamer szék noblechairs HERO PU Bőr fekete/fekete 24 hónap garancia.
- LG 40U990A-W / 40" Ívelt Nano IPS Black / 5K UHD 120Hz / 2x ThunderBolt 5.0 / Adobe RGB 99%
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 128GB White-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4294
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest