- Több könyvet passzolna el a Samsung, mint kagylót
- One mobilszolgáltatások
- Telekom mobilszolgáltatások
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy A72 - kicsit király
- Megérkezett Magyarországra a Huawei Mate X7
- Soundcore Sleep A30 - a hosszú házasság titka
- Apple iPhone 17 - alap
- Nő az eSIM-ek iránti igény
Új hozzászólás Aktív témák
-
vaakuum
addikt
Az este megvettem a LEX-et, meglepő módon simán kreditért adták a fegyvert. A Latronhoz csak BP-t kaptam, de azt el is kezdtem gyártani. A Gram kard az húzósabb ügynek néz ki, a szükséges 3 galliumból csak 1 van meg, tehát az várakozó állásponton van.
Első tapasztalatok Lex kipróbálása után:
7-es szintig mentem fel vele, gyakorlatilag azt használtam folyamatosan. A sebzése elég jó, de mocskosul lassú lőni is meg tölteni is. ha lehet bele majd komolyabb modokat rakni, ez a vélemény lehet változni fog, ezért adok neki esélyt legalább lvl 25-ig. Ugye jól gondolom, hogy a mindenféle lövés- és töltés-gyorsítókon túl az armor piercing is nagyon kell neki?
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Ryzen 5 7600X + ASUS TUF Gaming B650M-E WIFI + 32GB 6000MHz DDR5 + hűtő + ház - Garancia
- ASUS ROG Xbox Ally X Gari : 2028.11.28. + Gyári Xbox Ally Premium Case Tok
- Nitro V 16 AI ANV16-42 16" FHD+ IPS Ryzen 7 260 RTX 5060 16GB 512GB NVMe magyar vbill új akku gar
- Panasonic Lumix G9II váz
- Nintendo Switch Kollekció
- LG 34GS95UE - 34" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- HIBÁTLAN iPhone 11 Pro 256GB Midnight Green-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4390, 100% Akksi
- HP Thunderbolt-dokkoló, 120W G4 (4J0A2AA)
- Dell Precision 7760 64GB/ 1TB/ 27% Áfás!
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest