- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Nagy aksival és erős hardverrel megjött Magyarországra a Poco X8 Pro és Pro Max
- Azonnali navigációs kérdések órája
- Motorola Moto G06 Power – nagyfater új zakót vett
- One mobilszolgáltatások
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Fotók, videók mobillal
- Szingapúri tanúsítvány utal a Xiaomi 17T széria nemzetközi érkezésére
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
Új hozzászólás Aktív témák
-
.LnB
titán
válasz
Hunbeast87
üzenetére
Csak mert oda akarok menni majd. De még kell min. 5 óra ingame idő. Majd ha meglesz az 50 órám akkor jelentkezek. Fuji szimpatikus a videói alapján. Meg a többiek is. Sajna live-ot nézni nincs időm, de sok videóját megnéztem. Meg úgy vettem ki ott az átlag életkor is valamivel magasabb. Én is 30 vagyok már.
Ha kilépek egy guildből akkor rögtön át tudok egy másikba lépni? Vagy van valami penalty?
(#4593) Dreadstar Peeersze van! Nekem még rengeteg. De nem baj, ez a jó, van mit csinálni, leköt, tetszik. Szedem össze folyamatosan a frameket, fegyvereket. Mindig figyelek arra, hogy ha egyet szintezek akkor legyen +1 tartalék mindig mindenből. Azért, hogy a Mastery-vel is folyamatosan haladjak.
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 64GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4474, 100% AKKSI
- AKCIÓ! 100/100 - 0Perc - WD BLACK SN850P 1TB - Playstation 5
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4638
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- MSI Cyborg 15 - 15.6"FHD 144Hz - Intel 7 240H 16GB - 1TB - RTX 5060 - Win11 - 1,5 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest