Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Google Pixel topik
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Yettel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
Új hozzászólás Aktív témák
-
RzRobot
tag
Jó, persze, bosszantó mikor otthagynak a "nagyok" és ők is magasról tesznek a kamerákra, de ha minél többen csinálljuk a kamerakilövéseket annál inkább rászoktatjuk a warframe közösséget a közös munkára! (mert hát ez volna a lényege a játéknak!) Szerintem igazán nem kár azért a mx. 1-2 töltényért, hogy ne akadjunk fel a lézerkapun és ne fogyjon feleslegesen a páncél s rosszabb esetben az életerő! És jelzem ismét, ha nincs más kiút mert nem látod a kamerát és a többiek is fosnak az egészra akkor csússz, természetesen, nem gond! Csak törekedni kellene a kamerakilövésre, SZERINTEM! De azért látom mások szerint is! És persze pont is jár a kilövésért! Főleg mikor az a bónusz feladat, hogy ölj 10et észrevétlenül! Hát erre pont a kamerák a legjobbak az adott környezetben! De te tudod... én nem vitázni akarok, csak tudod okos enged szamár szenved alapon megfontolandó!

Ja és keresztbe teszel másoknak alatt azt értem (így utólag), hogy ha nem tanulod meg te sem a kamerakilövéseket és elérsz arra a szintre mint a "nagyok" akkor gyakorlatilag ugyan olyan lúzer leszel mint azok akik miatt az átcsúszkálásra törekedtél a csapatmunka helyett! Magyarán akik most kezdik a játékot azokat egy csöppet sem fogod segíteni te sem, mint ahogyan téged sem segíteniek a "nagyok" ! És azért mert téged nem segítenek nem jelenti azt, hogy neked is így kell cselekedned! De azt csinállsz amit akarsz én csak segítő jelleggel jeleztem a kamerakilövéseket! Lehet, hogy csak én látom így, ezért elnézést kérek azoktól akiket ezzel megsértettem! Én csak ennyit akrtam!
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- PlayStation 5
- Formula-1
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- TCL LCD és LED TV-k
- Google Pixel topik
- Projektor topic
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- Sweet.tv - internetes TV
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- További aktív témák...
- Logitech Mx mechanical master series magyar keyboardlabor gmail.com
- Dell P2419H / P2719H Full HD LED IPS 24"-27" LCD monitorok
- Bomba áron eladó Asus Vivobook S433EA /i7-1165G7/16GB/512 GB SSD/FHD/IPS
- Honor laptop i5-12500H / RTX 2050 / 16GB RAM / 512GB SSD / 2K kijelző Erős, prémium gép!
- Apple iPhone 13 128 GB Pink 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest