- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Fotók, videók mobillal
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple iPhone 11 - népalma
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Megérkezett a Samsung Galaxy A37 és Galaxy A57
Új hozzászólás Aktív témák
-
RzRobot
tag
Jó, persze, bosszantó mikor otthagynak a "nagyok" és ők is magasról tesznek a kamerákra, de ha minél többen csinálljuk a kamerakilövéseket annál inkább rászoktatjuk a warframe közösséget a közös munkára! (mert hát ez volna a lényege a játéknak!) Szerintem igazán nem kár azért a mx. 1-2 töltényért, hogy ne akadjunk fel a lézerkapun és ne fogyjon feleslegesen a páncél s rosszabb esetben az életerő! És jelzem ismét, ha nincs más kiút mert nem látod a kamerát és a többiek is fosnak az egészra akkor csússz, természetesen, nem gond! Csak törekedni kellene a kamerakilövésre, SZERINTEM! De azért látom mások szerint is! És persze pont is jár a kilövésért! Főleg mikor az a bónusz feladat, hogy ölj 10et észrevétlenül! Hát erre pont a kamerák a legjobbak az adott környezetben! De te tudod... én nem vitázni akarok, csak tudod okos enged szamár szenved alapon megfontolandó!

Ja és keresztbe teszel másoknak alatt azt értem (így utólag), hogy ha nem tanulod meg te sem a kamerakilövéseket és elérsz arra a szintre mint a "nagyok" akkor gyakorlatilag ugyan olyan lúzer leszel mint azok akik miatt az átcsúszkálásra törekedtél a csapatmunka helyett! Magyarán akik most kezdik a játékot azokat egy csöppet sem fogod segíteni te sem, mint ahogyan téged sem segíteniek a "nagyok" ! És azért mert téged nem segítenek nem jelenti azt, hogy neked is így kell cselekedned! De azt csinállsz amit akarsz én csak segítő jelleggel jeleztem a kamerakilövéseket! Lehet, hogy csak én látom így, ezért elnézést kérek azoktól akiket ezzel megsértettem! Én csak ennyit akrtam!
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Hyundai, Kia topik
- A Föld teraformálásával építene galaktikus birodalmat Elon Musk
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Váratlanul ledobta asztali csúcs-Ryzenjét az AMD
- Elemlámpa, zseblámpa
- Witcher topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Véleményes teszt bizonygatja mennyit ér a Macbook Neo 8 GB RAM-ja
- Hobby elektronika
- További aktív témák...
- 24 Full HD monitor HDMI állítható / forgatható hibátlan
- MacBook Pro 15" (2017) i7/16GB/512GB Szakszervizben frissített belsővel
- HP Victus 16-s0001nh Ryzen 5 7640HS / RTX 3050 6GB / 16GB DDR5 / 144Hz Garanciás
- HIBÁTLAN ipad mini 6, 64 GB Wifi + Cellular
- Gamer PC 2020, Intel i7, 16 GB RAM, NVIDIA 1660 GTX
- Dell Inspiron 15 3520 - 15.6"FHD IPS - i7-1255U - 8GB - 512GB - Win11 - MAGYAR - 1,5 év garancia
- Eladó Vivo Y19S 6/128GB fehér / 12 hónap jótállás
- 165 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080 (ELKELT)
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest