Hirdetés
- Íme az új Android Auto!
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Motorola Edge 50 Pro - több Moto-erő kéne bele
- MIUI / HyperOS topik
- Nemzetközi vizekre evezett a Realme GT 7 és GT 7T
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Źşë'
addikt
nekem a limbo kb 3-4 nap alatt meg volt, akkor ezek szerint csak nekem nem okozott akkora nagy fejtörést
nem volt annyira nehéz de könnyű se volt, fegyók előbb feljöttek 30as szintre, a végére kb 25ös szárnyakkal csináltam meg, persze nem egyedül... egyébként a szintezésen vettem észre hogy mintha változott volna valamit... eddig pihent a húzandó cucc, magyarán azzal mentem ami a legerősebb, és eddig szépen párhuzamosan ment bele a tapasztalati pont, de most meg alig ad rá valamicske bónuszt -> ha szárnyakra kell gyúrni akkor használd sűrűn a speckó képességeitarchwingnél ha aktív a 4. képesség azzal el tudod lökni magad mellől az ellenfeleket, és megtisztítja a rádióállomás környékét, és még sebez is rajtuk... mikor kezdtem a játékot akkor se árasztott el modokkal, a legalapabb modokat dobta, és szépen lassan alakultam, szvsz ennél is ez a helyzet, nem is bosszankodtam rajta... egyébként annyira nem nehéz észre venni a kósza modokat, megáll az ember egy pillanatra, majd oldalazva mozog és simán ki lehet szúrni őket, eleinte nehéz volt, de már van egy valag modom, odonatára kevesebb inkább fegyverekre dobál...
Új hozzászólás Aktív témák
- 16GB DDR4 PC MEMORIA MODUL(4X4GB, 2X8GB) RAM / SZÁMLÁVAL, GARANCIÁVAL
- Szép Kis játékos HP,Core i7 10510u(8X4,9Ghz)MX 2/4GB DDR5 VGA,FullHD IPS,16-32GB RAM/256-512SSD
- Megkímélt ThinkPad Ryzen 5 Pro(12x4,0Ghz)16-32RAM/256-512SSD,100% akku,vil.bilI.
- Lenovo Thinkpad P50 15,6" FHD IPS kijelző, I7-6820HQ CPU, 16GB DDR4, 512GB NVMe SSD, 4GB Quadro VGA,
- HP 15,6",Core i7 1165G7(8x4,8Ghz)IRIS XE VGA,FullHD IPS,16-48GB RAM/256-512SSD,szép állapot
- LG UltraGear 45GX90SA-B OLED Monitor! 3440x1440 / 240Hz / 0.03ms / FreeSync / G-Sync! BeszámitOK
- Samsung Galaxy XCover 5 / 4/64GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Kihagyhatatlan áron DELL XPS 13 9310 /i5-1135G7/8 GB Ram/512 GB SSD/FHD+ IPS
- GeForce GTX 1650 SUPER (OEM HP) -
- Lenovo LEGION 5 PRO Ultra 9 275HX 32GB RAM 1TB SSD RTX 5070 Ti 12GB 16" QHD+ OLED 3év Prémium GAR
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
nem volt annyira nehéz de könnyű se volt, fegyók előbb feljöttek 30as szintre, a végére kb 25ös szárnyakkal csináltam meg, persze nem egyedül... egyébként a szintezésen vettem észre hogy mintha változott volna valamit... eddig pihent a húzandó cucc, magyarán azzal mentem ami a legerősebb, és eddig szépen párhuzamosan ment bele a tapasztalati pont, de most meg alig ad rá valamicske bónuszt -> ha szárnyakra kell gyúrni akkor használd sűrűn a speckó képességeit