Hirdetés
- Yettel topik
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- Mobil flották
- Idő előtt felbukkant a Motorola Razr 70: képek, specifikációk és ár is van
- Hivatalos a OnePlus Watch 4
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Xiaomi 17 - még mindig tart
Új hozzászólás Aktív témák
-
Garf91
csendes tag
Professional szervereken egyszerűen botrányosan hulladék a ping.

-
Garf91
csendes tag
válasz
1NST1G8R
üzenetére
Vannak még olyan itemek, amik bétában láttam de a jelenlegi verzióban nem. Pl. a többfajta ammo pack. Kicsit pánikoltam béta idején, mert hol elindult hol nem. Kicsit ledöbbentem amikor megláttam h nők rohangálnak a pályán, nekem ez az infó valahogy elkerülte a figyelmemet, pedig egy ideje már lehetett tudni ahogy utána néztem. Elvileg shopban lehet venni, de én nem látom, mégis szaporodnak a nőstények.

-
Garf91
csendes tag
Fura, de Piratebrowserel megy mint a gface, mint a warface. Kipróbáltam.
-
Garf91
csendes tag
Nekem folyton azt írja h cannot connect to server. Újratettem a játékot, a plugint, a coockiekat is töröltem... Gőzöm sincs hogy miért csinálja. A legutóbbi béta óta csinálja, azelőtt nem volt ilyen gondom vele.
-
Garf91
csendes tag
Pár napja próbálgatom vele az anális kontaktust, de olyan vegyes érzésem van vele. Maga az elképzelés nagyon jó, hisz egy codot, és egy bfet próbáltak összegyúrmázni. Igaz hogy javában béta, de remélem azért h majd próbál különállni a böngészőtől. Mert pl amikor megnéztem h milyen ablakban, konkrlétan, a böngészőben játszottam vele, mint egy flash játékot. Tegnap meg 15 perc alatt 5x fagyott ki, fogalmam se volt, h miért, de lehet h az aimp nevű program miatt volt, mert miután leállítottam, utána ment mint a szél. Ma késő délután meg el se akart indulni, konkrétan vagy elindult, vagy nem. És amikor elindult, megint kifagyott, de úgy, h nem ment közben az aimp. Szóval ezt most nem értem, remélem normálisabban fog futni majd a játék, mert nagy potenciált látok benne, ettől függetlenül.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPad Air 5 64GB Wifi eladó! 100% Akku, patika, 12 hó bolti garancia
- Apple iPad Air 4 64GB Wifi eladó! Patika, 100% akku, 12 hó gari
- LG 32MR50C-B VA Monitor! 1920x1080 / 100Hz / 5ms / FreeSync
- 27% - GIGABYTE GeForce RTX 5070 Ti GAMING OC 16GB GDDR7 Videokártya!
- Lenvoo M80q Micro - Mini PC - Core i5 10500T 16Gb ram 256GB SSD - gyári Wifi - csak 1db
- Bontatlan! PlayStation 5 Slim Digital + kontroller 2 év garancia 2028.04.09-ig, számlával!
- GAMER PC! Intel Ultra 7 265 / RTX 5070 / 32GB 6000MHz / 1TB Gen4 / 750w Gold!
- LG UltraWide 34WQ500-B IPS Monitor! / 2560x1080 / 5ms / FreeSync
- Lenovo ThinkPad T480s,FHD,14",i5-7300U,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11,TOUCH,jó akku
- LG UltraGear 34GS95QE-W OLED Monitor! / 3440x1440 / 0.03ms / 240Hz / FreeSync / G-Sync! BeszámítOK!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest