Hirdetés
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- iPhone topik
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Úton a Vivo V40 Android 16-os frissítése
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Apple Watch
- Titan 2 Elite néven érkezik egy újabb BlackBerry-szerű Unihertz
Új hozzászólás Aktív témák
-
Garf91
csendes tag
Pár napja próbálgatom vele az anális kontaktust, de olyan vegyes érzésem van vele. Maga az elképzelés nagyon jó, hisz egy codot, és egy bfet próbáltak összegyúrmázni. Igaz hogy javában béta, de remélem azért h majd próbál különállni a böngészőtől. Mert pl amikor megnéztem h milyen ablakban, konkrlétan, a böngészőben játszottam vele, mint egy flash játékot. Tegnap meg 15 perc alatt 5x fagyott ki, fogalmam se volt, h miért, de lehet h az aimp nevű program miatt volt, mert miután leállítottam, utána ment mint a szél. Ma késő délután meg el se akart indulni, konkrétan vagy elindult, vagy nem. És amikor elindult, megint kifagyott, de úgy, h nem ment közben az aimp. Szóval ezt most nem értem, remélem normálisabban fog futni majd a játék, mert nagy potenciált látok benne, ettől függetlenül.
Új hozzászólás Aktív témák
- Akciós kisWorkstation! Dell Precision 3570 i7-1255U 4.7GHz / 32GB / 1000GB / Quadro T550 4GB FHD 15"
- Apple iPhone SE 2020 128 GB Fehér 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 13 ProMax 256GB Kártyafüggetlen 1év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest