Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
gabor128
aktív tag
OK. Megtaláltam.
-
gabor128
aktív tag
Üdv!
Nézegettem már a blizzardot eleget. A blizzard.com-on van egy összefogláló a játékokról, onnan lehet ugrani különböző helyekre, ahol csak térképek vannak, ezeket le lehet tölteni. Elég sok országból ide pakoltak fel mindent. Így több száz térkép van. Most nem tudom mindegyiket megnyitogatni és megnézni, hogy éppen mi. Emiatt kérdeztem meg, hogy tudja-e valaki, hogy pontosan honnan lehet letölteni. Egy direkt link vagy ha valaki elküldi, az is jó. (Durotar további küldetései)
Egyébként a champagne-ok kiterjesztése w3n, nem w3x. Ezt külön mappába kell rakni, hogy felismerje.
[Szerkesztve] -
gabor128
aktív tag
Üdv!
Az eredeti warcraft3
rozen Throne játékban van egy bónusz champagne. Egy medveszerű csávóval kell menni, akinek van egy medvéje, meg malacot is tud varázsolni. A pálya elején be kell menni egy orc faluba. Asszem a hőst úgy hívják hogy durotar. A pályán sok champagne-t kell teljesíteni.
Asszem ebből mindenki tudja melyikről van szó.
NA. Ez a küldetéssorozat nem teljes. miután a meglévőt végigvittem, akkor kiírja, hogy lesz majd folytatása.
Ez lenne a kérdésem, hogy tudja-e valaki, hogy ha kijött a folytatása, akkor azt honnan lehetne megszerezni?
Ill. érdekelne még egyszemélyes champagne térképek, de nem battlenetes, vagy multiplayeres. tudtok ilyen oldalakat, ahonnan ilyeneket lehet tölteni?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Elektromos cigaretta 🔞
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Egyre inkább szoftverrel segítene a Core CPU-k teljesítményén az Intel
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Apple MacBook
- TCL LCD és LED TV-k
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- 3D nyomtatás
- További aktív témák...
- Számlás!Windows 10 Pro 11 Pro,Windows 10 Home 11 Home, Office 2016,2019,2021 ,Vírusirtok,Mac
- Gamer billentyűzetek /Akko/Monsgeek/Montech/Asus/SteelSeries/Ozone/Deltaco/DE/UK/Számlával!/
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
- 350.000FT HELYETT! SzinteÚJ Ulefone Armor Pad 5 Ultra PROJEKTOROS KIB. KEMÉNY TABLET!!! 1.8kg
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Plus 128GB Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4642
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
rozen Throne játékban van egy bónusz champagne. Egy medveszerű csávóval kell menni, akinek van egy medvéje, meg malacot is tud varázsolni. A pálya elején be kell menni egy orc faluba. Asszem a hőst úgy hívják hogy durotar. A pályán sok champagne-t kell teljesíteni.