Hirdetés
- One mobilszolgáltatások
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Itt vannak az első képek a Sony Xperia 1 VII-ről
- Redmi Note 13 4G
- Az iPhone-t oktatja a Vivo X200 Ultra
- Akciófigyelő: Ha kéne vezeték nélkül CarPlay és Android Auto...
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
Új hozzászólás Aktív témák
-
csongi
veterán
válasz
Kotomicuki #16038 üzenetére
F2P nél mindegy, sok taktika nem marad
Egy kínlódás csak az egész.
A free mód azért van, hogy legál legyen a fizetési rendszerben lévő előnyök, és legyen kellő préda a játékban.
Jogi oldalon szükséges, és mivel támogatást adsz, és nem jogot veszel, ez így is marad ahogy van.
A támogatásért cserébe kapsz valamit. Pl prémium járművet. De annak a tulajdonságaitól kezdve minden egyéb felett nincs rendelkezésed. Olyan amilyen, olyan lesz amilyen.
Vagy kapsz, teljes értékű elszámolási pontokat a játékban, de ez is idővel lejár.
Ha holnaptól csak 40% lesz a többlet fejlesztési pont a prémiumért, akkor sem tehetsz semmit. Elhagyod a játékteret és ennyi.
Ezért bármit bármikor egyoldalúan módosíthatnak.
Nincs bevált módszer. Ezért van kontenó. Mert a szabályok létrehozása a belső döntésük.
Semmilyen jogi rendszerben nem lehet tenni ellene, ha valami nem tetszik.
A finanszírozási rendszerből adódóan tud működni ott, ahol más cégek pereket vesztettek.
Mivel a reklámozás jelentős része közösségi csatornákon, és videómegosztókon történik, a kegyeltebb személyek gördülékenyebben tudnak játszani és elhiszik hogy skilesek.
Ez az ő hitük. Ez egy szoftver, az irányítási a kezükben. Keleti elven működik.
Orosz és kínai gondolkozással.
Volt mikor működött az Thunder skill vagy mi a tököm. Aranysassal jutalmazták azokat akik az orbitális bugszarokat felöltötték. Gyakorlatilag a hitvány motort méltatták. Szerintük ez szórakoztató volt. Vagy szánalmas?
De az is lehet, hogy config fájlal rendelkeznek, ami hozzám nem jut el.
Valamikor nekem is volt más játékokban. jelentős előnyhöz jutatott, nem lettem ügyesebb csak élveztem a szoftveres előnyöket. Ebben a játékban meg irdatlan beállítás van, itt lehet garázdálkodni rendesen.
Mai gyöngyszem. Nem tudom másnál milyen, de nálam ez rendszeres.
Lehet a hiba az én készülékembe van. PL0 ping 70
windows
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell Precision 7540 I7-9875h - 16Gb - 256 GB NVMe NVIDIA Quadro RTX 3000 Szép állapotban eladó
- The Legend of Zelda Tears of The Kingdom Collector's Edition Nintendo Switch gyűjtői kiadás játék
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T440P - i7-4GEN I 8GB I 512SSD I NVIDIA I 14" HD+ I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I W10 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 Touch - i5-6300U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari
- Bomba ár! Dell Latitude 5495 - Ryzen 5 I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Radeon I Cam I W10 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Gigabyte H510M Intel i3 10100F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1060 3GB GDDR5 Rampage Shiva 500W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B365M i5 8600 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB CM MASTERBOX Q300L Zalman 600W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest