Új hozzászólás Aktív témák
-
vtechun
veterán
nálam egy félóra..(+10 db ilyen dvd van lementve )mert elég töredezett a winyó, főleg mert egyszerre 2 dvd-ről másoltam a cuccost
+ utána lerippelni image-ből, megint egy kis idő...szóval nem hiszem, hogy ne lenne valamilyen progi erre a célra...
pedig 8 mega kesses winyóm van
[Szerkesztve] -
vtechun
veterán
upsz...
-
vtechun
veterán
up!
-
vtechun
veterán
na valaki tud valamit a nyitókérdéssel kapcsolatban írni?
-
Secretive
aktív tag
Azt hiszem amennyi idő alatt megoldást találsz a te megvalósítási elképzelésedre,addigra már talán emulálásból történő újrakiszedéssel is kimásolhatnád a lényeget az AutoGK-hoz (ha van annyi szabad helyed).Egy kicsit bonyolultabb lenne megcsinálni az ifo mode-nak megfelelő infofájlt,mert ahhoz elég jól kell ismerni az ifo felépítését és a vobok tartalmát is,meg hát ugye szerintem a program a vobok méretét is ellenőrzi az ''ifo módban'' lemásolt xx.IFO fájl adatai alapján,tehát még az sem elégséges,hogy meg tudod szerkeszteni az ide kellő ifo-t.
Tényleg marha egyszerű az AutoGK,nem csodálom,hogy ragaszkodsz hozzá,de nem sokkal bonyolultabb és sokkal jobban testre és filmre szabható a sima GK(azaz professzionálisabb),azt is használhatnád nyugodtan.Csak ''megsúgom'',hogy az AutoGK az 1.25-ös verzióig a fájl módban lemásolt dvd-ket kezelte,használhatod azt is erre a célra,és akkor nincs gondod a babrálással és nem is lesz rosszabb minőséged,mint a legújabbal.
Persze ajánlhatnék még vagy tucat másik progamot is,akár a ''hullaeccerű'' dvd2avi-t is ehhez a konverzióhoz,de mivel kérted,hogy ne,ezért nem teszem! -
vtechun
veterán
Hi! AutoGK-val szeretnék dvdrip-et csinálni DVD-R forrásból, és erre a fájlra van szüksége ahhoz, hogy a dvd tartalmát értelmezni tudja. Ilyenkor szól is, hogy a DVDDecrypterrel IFO módban szedjem le a cuccot, de én csak simán lemásoltam. Ilyenkor jelenleg azt teszem, hogy a winyon lévő dvd fájlokból Nero segítségével egy DVD movie image-t készítek, majd ezt bemountolom Daemon tools-al és azt szedem le dvddecrypterrel IFO módban, és ilyenkor már elkészíti a topiccímben szereplő file-t. Na! Arra lennék kiváncsi, hogy ennek nincs-e valami egyszerübb módja, mármint, hogy megnézze, hogy mik is vannak a vob fájlokban? Mert ez így eléggé körülményes, és sajnos a dvddecrypternek nem tudom megadni a winyón lévő könyvtárat, hogy azt értelmezze. Ja és ne mondjatok olyat, hogy máskor IFO módban szedjem le a cuccot, mert erre én is rájötteem, de mit csináljak a winyón levő 10 dvd-nyi cuccal?
ui: A DVD-k egyébként Forma 1 felvételek, de csak kölcsönkértem, ill. a winyóra másoltam és autoGK-val szeretnék belőlük avi-t csinálni. Aki tud segítsen! Mindenképpen csak az érdekel, hogy ilyen nevü (VTS_01 - Stream Information.txt) fájlt, hogyan tudnék csinálni a dvd-kről. Más megoldás nem érdekel, mert az autoGK nagyon bevált...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Intel Core i7 6700K / GTX 1660TI / 16GB DDR4 RAM / 500 GB SSD konfig eladó
- Samsung Galaxy S23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Megkímélt állapotú Xbox Series X 1TB eladó. Kitisztítva és újrapasztázva!
- Gamer PC - i5 13400F, GTX 1080ti és 16gb DDR5
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 122 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Lenovo V130-15IGM laptop (Pentium Silver N5000/8GB/256GB SSD
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest