Aktív témák
-
Vangelis
félisten
OK
Felraktam csomagból az alsat 069 valamelyiket
de ebben nem találom a snd filet
sehol
végignyomtamkeresővel az egész lemezet de nincs sehol
hogyan tudom felrakni tarból normálisan ha a gyökérbe kicsomagolom és miből tudom hogy jó lett-e?
a yastal tudom megnézni hogy sikerült e a telepítés -
Vangelis
félisten
amit írtál megpróbálom
nekem is megvan a leírás de valahogy nagyon nagy gáz van mert szerintem alapból nem rakot fel elegendő csoamgot ez a suse és még tennem kell fel hozzá valamit hogy tökéletesen mennyen
mert valahogy lée kellene váltani ezt a winfost
tudom hogy teljesen nem lehet de majd meglátjuk
ugyanis nem akarok 40k ért op rendszert venni
mert mint olvastam az oem nem negyon szinpi nekem
Bár m,ég nagyon sokat kell tanulnom linux ügyileg
de nem baj
megpróbálom
Még egy kérdés melyket a legegyszerűbb kezelni mármint linuxot mert nem mindenki tesz a suse ra vagy ez volna a legjobb (legegyszerűbb)
Még egy kérdés melyik a legjobb win emulátor és honnan tudok megfelelő codeket letölteni linuxhoz?!
ennyi lenne előre is köszi mindenkinek
Aktív témák
- Latitude 5420 27% 14" FHD IPS érintő i5-1145G7 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Lenovo ThinkVision P27u 4k-s kifogástalan állapotú monitor féláron!!!
- Dell Latitude 5480 (i5 7300u, 8 GB, 256 SSD, FHD) kiárusítás!! AKCIÓÓ!
- 3 hónapos Asus Rog Strix X670E-F Gaming wifi AkciÓÓ!
- AKCIÓ!!! DDR5 GAMER PC: Új RYZEN 5 8400F/9600X +RX 9060XT/9070/9070XT + Új 16-64GB DDR5! GAR/SZÁMLA!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
- Bomba ár! Dell Latitude E6520 - i5-2GEN I 6GB I 320GB I HDMI I 15,6" HD+ I W10 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- HP ProBook 430 G4 Pentium 4415U (bios jelszavas)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest