Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Porba hullhat a Pixel 10 Pro Fold
- Magisk
- Fontos fejlesztéssel érkezik a Galaxy A17 5G
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Megérkezett a Poco M6 Pro 4G
- Google Pixel topik
- Kézbe fogták az ultravékony Z Fold7-et
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Nem növel telepméretet a Galaxy S26 Ultra
PROHARDVER! témák
IT café témák
Aktív témák
-
BigManus
addikt
-
afgk2012
tag
Sok éve használom a Voipcheap.com szolgáltatását linux alatt. Még pontosabban Ubuntu alatt. Eleinte az Ekigát használtam nagy megelégedésre. Aztán kb 3 éve egyszercsak eltűnt belőle a STUN opció. Akkor áttértem a Twinkle nevű szoftverre. Most, hogy a 12.10-es ubuntut kezdtem el használni, hiába várom a Twinkle-t, csak nem akar megjelenni rá. Emiatt más szoftvert kellene találnom.
Jelenleg a következők vannak a szoftverközpontban:
(Mint látható, ebből az egyik fizetős. Azt tehát nem szeretném választani.)
Ti melyiket ajánlanátok, amelyikben a SIP-pen kívül a STUN-t is megtalálható és amelyiknek a hangminősége is jó?
Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Bontatlan - BATTLEFIELD 1 Collectors Edition - Játékszoftver nélkül
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
Üzleti előfizetők hirdetései
- Beszámítás! HP Z2 G4 Tower Workstation számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Realme 7i 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Olcsó Számítógép PC Akár játékra! Intel X5650 / GTX 1650 / 24GB / 240SSD+ 500HDD
- ÚJ Lenovo Legion Pro 5 16IRX9 - 16" WQXGA 165Hz - i5 14500HX - 32GB - 1TB - RTX 4060 - 3 év garancia
- Csere-Beszámítás! Akciós Gamer PC! R5 5500 / GTX 1070Ti Rog Strix / 32GB D4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest