Hirdetés
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Google Pixel topik
- Yettel topik
- Nemzetközi vizekre evezett a Realme GT 7 és GT 7T
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- iPhone topik
Aktív témák
-
szucs54
csendes tag
A kérdésem a következő lenne a nálam hozzáértőbb fúrumozókhoz.
A vodafone vezeték nélküli előfizetéses nete mellé el tudnék hozni egy tabletet, csak nem igazán tudom eldöntehi, hogy melyiket válasszam. (Azért hoznám el innen és nem venném boltban mást, mert előfizetésem amúgyis van és így innen "ingyen" el tudom hozni)
Az egyik a Vodafone Tab Speed, a másik Vodafone Tab Prime (10″).[link] Tab Speed
[link] Tab Prime
Igazából én a nagyobb kijelző miatt a 10"-os gépet választanám, csak az a dilemmám, hogy ebben a másikkal szemben "csak" 8GB a belső memória, míg a Tab Speed-ben 16GB.
Ez nekem azért gond, mert más androidos készüléknél is volt olyan problémám, hogy megtelt a belső memória programokkal és törlés nélkül nem tudtam mást feltelepíteni, hiába tettem be SD kártyát, arra meg nem engedett telepíteni szinte semmit. Azt tudom, hogy erre is vannak megoldások (rootolás, stb.) csakhogy én ilyen androidos ügyeskedésekben nem igazán vagyok jártas, és még valahol azt is olvastam, hogy nem minden android verziónál lehet megcsinálni.Tehát így a hosszas felvezetés után a kérdésem az lenne...
Melyiket ajánlanátok, és ha a 8GB betelik akkor egyátalán meg lehet-e oldani, hogy SD kártyára akármi telepíthető legyen?Köszi előre is a segítséget.
Egyetlen kérdés miatt ne nyiss új topikot, inkább keresd meg a legközelebbi, már létező gyűjtőtopikot a témának. Jelen esetben ez az Androidos tablet topik lenne.
[ Módosította: Karma ]
Aktív témák
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Autós topik
- Asztalos klub
- E-roller topik
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Futás, futópályák
- Egyre inkább szoftverrel segítene a Core CPU-k teljesítményén az Intel
- További aktív témák...
- Új Apple Pencil (2nd gen)
- Újszerű Asus ROG Flow i9-13900H NVIDIA RTX4050 ROG Nebula QHD+ DCI-P3 Pantone gamer laptop tablet
- Szép állapotú Apple iPad Air 5 M1 64GB, Wi-Fi + Cell, 90% akku, 12 hónap garancia!
- Szép állapotú Apple iPad Air 5 gen M1 64GB, Wi-Fi, 97% akku, 12 hónap garancia!
- Újszerű Apple iPad 10th Gen 64GB, Wi-Fi, 99% akku, 12 hónap garancia!
- iPhone 15 Pro 128GB 89% (1év Garancia)
- AKCIÓ! ASUS H81M-A H81 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 228 - Lenovo LOQ (15IRX10) - Intel Core i7-13650HX, RTX 5060
- Honor Magic 8 Lite 256GB Midnight Black Újszerű állapot 2029.02.11. garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest