Hirdetés
Aktív témák
-
Buxxx
csendes tag
Kifelejtettem a 4G-t, az NFC-t, a vakut, zseblámpa funkcióval. Most néztem meg rajta egy zenés filmet (bdrip x264-es kódolásu, mkv kiterjesztésű) sony mdr-zx100 - as, tehát egy viszonylag jónak mondható fülessel. A hangjával tökéletesen elégedett voltam. Sehol egy akadás, vagy késés, tette a dolgát. Betekintési szögei is nagyok, szinek invertálódását még teljesen elforditott szögben se vettem észre. Tok tekintetében az alcatel idol 2s méretei pár mm-rel eltérnek, viszon a vele egyidőben megjelent alcatel pop 2 premium méretei megegyeznek. Bár még arra se találtam tokot.
Most olvastam a hozzászólásodat. Videót igaz még nem csináltam vele, de nekem ez nem is volt szempont sose egy telónál, hogy milyen képeket készít, és milyen videot vesz fel. A régi experia e is jobb hangot rögzített egy koncerten a videó alatt, mint a g6-om. De ezt valahogy megemésztem. A lényeg hogy hivásnál nem recseg. Igaz én csak klasszikus csengőhangokat használok. Persze egy 40 ezres telotol nem kell csodákat várni, viszont kis pénzü embereknek tökéletesen megfelel.
-
laca7909af
tag
ha csak max hangerőn recsegett volna, az nem zavar.. de hogy feles környékén és kicsivel fölötte már nagyon-nagyon csúnyán. És mindenhol : csengőhang, média, játék, zene.
Azért egy videót ha visszanézek - ráadásul amit a telóval vettem fel -, akkor szóljon már tiszzán
A videófelvétel lakásban régebbi Alcatel-ekhez hasonlóan szaggat, mert visszaveszi a képkocka/másodperc sebességet sajnos. Bezzeg a Samsungom, meg Sony-m stabil 30 FPS-sel vesz fel lakásban, sőt lámpafénynél is, azok is 40 ezres cuccok.
Hangfelvétel jelszintje alacsony, halk a videó alatt a hangsáv.
Hogy mondjak jót is:
Lollipop nagyon szép, a kijelző is frankó. Nagyon jó az oleofób bevonatos fekete előlapos kijelző.
Ár-érték arányban jó kis kütyü.
Aktív témák
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Lítium-ion/Li-ion akkumulátorok
- Építő/felújító topik
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Mikrotik routerek
- E-book olvasók
- Amazon Fire TV stick/box
- Ha Darwinra hallgat az AI, nehéz lesz megállítani
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- További aktív témák...
- !!ÚJ!! Honor50-5G,8+2GbTurboRam,256GbRom,Snapdragon778Gprocesszor,2340x1080-120Hz,66W,108Mp,4k30fps!
- Nothing Phone 3a (128gb) + CMF Watch Pro 1
- Xiaomi 15 Ultra 16/512GB Újszerű,Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival. 1 év Garanciával!
- Picit hibás - iPhone 12 PRO MAX 256GB - Grafit - Új 100% akkuval
- Normál állapotú Galaxy S25 DS 256GB Navy Blue
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Apple iPhone 17 Pro 256GB,Átlagos,Dobozaval,12 hónap garanciával
- BESZÁMÍTÁS! AsRock H510M i5 11500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Adata 600W
- LÉZEREZÉS! külföldi billentyűzet magyarra kb. 20-30p alatt!
- Apple iPhone 6S Plus 32GB Rose Gold Karcmentes állapot 100% akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest