Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
Silentfrog
veterán
-
Silentfrog
veterán
Én felraktam egy Total commandert.
Ha bemész a hang menübe ahol tudod a csengőhangot választani,ott meg fogja kérdezni,hogy a Total commanderrel vagy a mediafájl tárhelyét akarod megnyitni. Total c.-majd megkeresed azt amit szeretnél csengőhangnak. ok. és kész.
Valóban nem úgy lehet beállítani mint a többi készüléken. Én így oldottam meg. -
-
Silentfrog
veterán
Egy valami ami nagyon vacak az a rezgés erőssége. A hangszóró hangereje miatt jobban rezeg a készülék mint a rezgés miatt.
A zsebemben észre sem vettem ,hogy hívtak mikor motoroztam. -
Silentfrog
veterán
3 hete vagyok feliratkozva a Smart 3 -ra,amióta van ára az árlistán. Elméletileg még senki sem kapott.Ára van készülék nincs. Benéztem tegnap az egyik boltjukba és láttam a vitrinben egy minit. Mivel olcsó és ehhez mérten nem rossz,előrefurakodtam,és megkérdeztem,hogy van e készleten,megvárjam e a sort. A csaj mondta,hogy csak fehér van.
Bár a fekete elejével baromi ronda de mondtam az eladónak,hogy elviszem ,kivárom a soromat,szar a telefonom kell valami amíg nem találok jobbat.
Kb egy óra múlva sorra is kerültem de akkor szóltak,hogy nem tudják kiadni.
Egyből nyomtam egyarcocskát,virtuálisan!
-
Silentfrog
veterán
Én elrakattam egyet félre de gyanítom a hibás árazás lesz a dologban. Szerintem a tegnapi árlistán szereplő 13 ezer forintos áron nem akarják odaadni.
Vagy tévednék,hogy többet ér ennél és a "V" nem a karitatív felfogásáról híres,meg kell nézni a többi telefon árazását. /Samsung g mini 2 40k/
Bár lehet,hogy én gondolok bele összeesküvést?
Bár előttem adtak el telefont csak ezt az egy modellt nem akarták odaadni.
Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- HIBÁTLAN iPhone 11 128GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3032, 100% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3036
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest