- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Kétezer eurós csomag lehet a Vivo X300 Ultra
- iPhone topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Túl jól fogy az S26, túlóráznia kell a gyártósoroknak
- OnePlus 15 - van plusz energia
- 200 MP-es főkamerával és dupla periszkóppal jön az Oppo Find X9 Ultra
- Google Pixel Watch 4 – Hé, Google, mennyi az idő?
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
-
Mobilarena
Sziasztok, udvozlunk mindenkit Magyarorszag legnagyobb VMware forumjaban!

Új hozzászólás Aktív témák
-
Chrys_
addikt
A konverter megoldotta a problémát. Viszont csak úgy megy, hogy létrehoz egy új VM-t. De megvan nagyon gyorsan a dolog.
Most a felbontással küzdök. 1680x1050 a monitorom natívban, de ekkor a VM-ben kiteszi a gördítősávokat. Ha lejjebb veszem 1440x900-ra, akkor az autofit miatt egy fullscreen-> window -> fullscreen váltásnál jó lesz a kép, de nem jegyzi meg ezt a felbontást, és a köv. startnál megint 1680x1050-nel indul.
-
Chrys_
addikt
Thx. Találtam valami vmware-konvertert is, majd megnézem, melyik az egyszerűbb.
"
I'd recommend downloading and installing VMware Converter (formerly P2V). The free version requires you to shut down the VMs. You don't really need to convert your virtual hard disks because they're already in the format you need them, but by running them through the utility you 1) will automatically defragment them, 2) can re-size the disks, 3) can pre-allocate the disk size, and 4) can chunk the disks up in 2GB pieces (which makes it easier to defrag later because you'll need less space on the host)
" -
Chrys_
addikt
Meg lehet növelni valahogy a vmware virtuális gép által előre lefoglalt tár méretét? Mert nem találtam rá opciót, csak kijelzi a max. és az aktuális méretet (amik azonosak a pre-allocation miatt). 20GB kevés lesz, kb. 25GB kellene. Csak arra jutottam eddig, hogy csináltam egy image-file-t a telepítésről, majd csinálok egy új virt. gépet, amire az image-ből visszaállítom a telepítést.
-
Chrys_
addikt
VMware 6.5-tel csináltam egy XP-t Vista alá. Ha a hálózatot BRIDGE-re állítom, akkor a virtuális gépen is kell tűzfalat telepítenem? Ha azt szeretném, hogy a Vista alatti tűzfalam kelljen csak konfigolni, akkor esetleg a NAT-t vagy a host only-t kell beállítani?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Már csak több évre szóló szerződésekben gondolkodnak a memóriagyártók
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Kötelező frissítésnek számít a Microsoft legújabb csomagja a Windows 11-hez
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Assetto Corsa Rally
- Fogyjunk le!
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- TCL LCD és LED TV-k
- Kétezer eurós csomag lehet a Vivo X300 Ultra
- További aktív témák...
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Microsoft Office 2024 Home Business dobozos
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- ÚJ/BONTATLAN Microsoft Surface Laptop 7 ULTRA 7 32GB 1TB
- 27% - Crucial 96GB (2x48GB) DDR5 5600MHz CT48G56C46S5 Notebook RAM!
- 27% - MSI RX 6650 XT GAMING X 8GB GDDR6 Videokártya!
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B760M i5 13600K 32GB DDR4 1TB SSD RTX 4070 Super 12GB Lian Li Vector V100R 650W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest