- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- Vége a dalnak: nincs több Samsung harmonikamobil
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Yettel topik
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
-
Mobilarena
Sziasztok, udvozlunk mindenkit Magyarorszag legnagyobb VMware forumjaban!

Új hozzászólás Aktív témák
-
TheProb
veterán
válasz
CsodaPOK
üzenetére
"És talán eme puritánsága miatt mondom azt, hogy kisvállalati környezetbe jobb választásnak tartom."
Illetve az ára, nem nagyon van itthon az a KKV, aki kifizetni a VMware árait. Főleg ha mellé rakjuk az ingyenes Hyper-V-t, kvázi full feature set-tel.
#5150ratkaics: Nem hinném, hogy ez HyperV issue lenne. 2+ évig HyperV-ztem, de sose volt vele gond. Bár a cluster viszonylag könnyen összedől, egy pici iSCSI anomáliától is pl.
-
ratkaics
senior tag
válasz
CsodaPOK
üzenetére
Nekem a Hyper-V ből nagyon hiányzik az USB passtrough. Illetve azt is nagyon furcsálom, hogy amíg a guest gép processzorterheltsége magas (70-80%), addig a host-on valamiért 10% körül ingadozik a cpu terhelés. Nem vagyok profi ebben a témában, de ezt nem értem. Próbálkoztam mindenféle beállítással, de a helyzet nem változott. Az asztali gépemen vmware-t használok, ott ezt nem tapasztaltam, ezért gondoltam, hogy a szerveren is talán jobban működne az ESXi, mint a hyper-v.
Új hozzászólás Aktív témák
- Jövedelem
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Ha az alaplapi hangchipnél jobbra váltanál, itt az új Sound Blaster hangkártya
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Milyen autót vegyek?
- LG LCD és LED TV-k
- Kutya topik
- Nintendo Switch
- Formula-1
- További aktív témák...
- The Elder Scrolls Online Imperial Collector s Edition
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- HONOR Magic7 Lite Titanium Black 512GB használt karcmentes 6 hónap garancia
- új NAGYakku!!! 6-10óra üzemidő, 5G! Dell Latitude 5330 i3-1215U - 16GB 512GB 13.3" FHD 1 év gar
- Apple iPhone 17 Pro Max 256GB Cosmic Orange használt, karcmentes 100% akku Apple garancia 2026
- ÚJ AKCIÓS HP EliteBook 6 G1a Ryzen 5 PRO 230 16GB DDR5 512GB FHD+ 16:10 már jobbik kijelző, gar 2028
- Új FULL HD webkamera + Számla
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest