Hirdetés
- Karácsonykor nyerte meg a Honor az üzemidőcsatát
- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Fotók, videók mobillal
- Ezt az öt videót volt a legjobb megcsinálni idén
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Poco F7 – bajnokesélyes
-
Mobilarena
Sziasztok, udvozlunk mindenkit Magyarorszag legnagyobb VMware forumjaban!

Új hozzászólás Aktív témák
-
atesss
addikt
Közben lehetséges, hogy mégiscsak virtuális gépen kell majd futtatni ez a CAD programot.
Ugyanis állítólag a program egy másik, kiegészítőket is tartalmazó (aminek a nagy részét viszont nem is kell felrakni) változata nem működik Win7 alatt. Csak akkor nekem meg hogy ment a másik változat, azt nem igazán értem.
Verzióban ugyanis nincs különbség a kettő közt.
De van egy olyan sejtésem is, hogy x64-en nem ment, ugyan nem mondta, hogy az lett volna, és elvileg azért ért a géphez, aki ezt mondta - de erre tudok még gondolni, mint ok.
Biztonság kedvéért elöször megint vmware alóli Win7 alatt próbáljuk ki, de ha nem megy , akkor meg egy XP megy fel alá.Az USB kezelésről tudnál pár dolgot írni ?
Azon a laptopon talán az lenne a legjobb, ha az egyik USB-t (leginkább pendrivenak) lefoglalná a wmware, ha fut a virtuális XP.
Elvileg azt láttam, hogy le lehet választani a fizikai gépről az USB-s eszközöket, és utána tudja kezelni csak a wmware. De ez pontosan hogyan is megy ?És hálózati kapcsolatnál mit jelentenek a különböző módok; a NAT az ajánlott ?
Most megnézni épp nem tudom, vagy ezen a "cél" laptopon majd pár nap múlva, vagy pedig nekem kell eljutnom idáig a gépem újratelepítésben (a régi XP-re már nem rakom fel a vmware-t) - ami szintén lesz még vagy két nap kb.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Crypto Trade
- Karácsonykor nyerte meg a Honor az üzemidőcsatát
- Xbox Series X|S
- A Transcend lehet a RAM-para következő áldozata?
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Milyen program, ami...?
- Milyen TV-t vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Kritikát kapott a Nintendo konzolgyilkos felhasználói szerződése
- További aktív témák...
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával
- Antivírus szoftverek, VPN
- Gyümölcstartó hibátlan állapotban eladó
- Dell Latitude 7330 i7-1255U 16GB 256GB 400nites legjobb kijelző! 1 év garancia
- LicencAruhaz.hu OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK AZONNAL - Windows - Office - Win Server - ÖRÖK GARANCIÁVAL
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- magyar billentyűzet - 172 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest